14-06-2026, 15:51:09

Autor Tema: Alfa Romeo MiTo  (Posjeta: 399129 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

ijuric

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: Alfa Romeo MiTo
« Odgovori #1380 u: 08-01-2009, 13:38:22 »
 :afr: zivio govornik :craz

Offline Disco Volante

• Trade Count: (+3)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Alfa Romeo GT, Abarth 595 Turismo
    • Zagreb sjever
« Odgovori #1381 u: 08-01-2009, 14:12:10 »
...citajuci sve ove vase komentare nisan moga odolit da ne komentiran ovu spiku oko kvalitete i usporedbe alfe sa inim markama....
..ima san alfu sud 1.3 boxer iz 79. godine koja je bez problema odvrtila 300 000 i otisla drugom vlasniku pa 33-icu koja je bila 1.8 td i virovali vi il ne prosla je 500 000 km bez da je diran motor ili otvaran i ona je prodana na kraju pa nadalje 145-icu koja je okrenula 350 000 km bez problema ikakvih normalno uz odrzavanje minjanje ulja i ostalih stvari koje bi mora radit i da vozis ko zna koju drugu marku auta...156-ica 2.4 jtd sa 300 000 bez ikakvi pizdarija dosada niti ne pokazuje znakove umora neke...izgleda ko nova nema nikakvih skripa plastika niti lupkanja niti cvrcaka nekih u unutrasnjosti...koza na sicevima izgleda ko nova(sta se mozete uvjerit u galeriji) a samo je uredno odrzavana i nista vise...145-ica juniorka 200 000 koja ne trese ne lupka ne cvili nema kapi ulja oko motora..sve radi besprijekorno...
...pa mi vi sad recite dal je to losije nego golf mercedes i ostale narodne marke  :?: :?: :?: :?:
..inace san vozac i vozija san dosta razlicitih marki i ne mogu rec ovo je bolje a ovo gore jer kod svake marke je nesto odradeno kako valja a u necemu su podbacili i tako iz modela u model nesto bolje nesto gore....
..e sad to sta ja volin alfu bezuvjetno to je vec neka vrsta bolesti koju san naslijedija od oca i siguran san da se necu tako lako izliciti od nje pa i ne mogu bas lako objektivno govoriti sta je bolje a sta losije odnosno koja marka je kvalitetnija od druge ali virujte mi i vlasnike mercedesa i hondi muce slicni problemi ka i nas sa alfama  :da: :da: :da:....
...cini mi se da se neki jos od nas traze sta su alfisti il hondisti il fiatisti il golfisti al to opredjeljenje ljudi moji se ne odreduje razmisljanjem ko je bolji kvalitetniji il ne znan kako nego srcen kako i u sloganu kaze alfa se ne kupuje razumom nego srcen....

Bravo aanteee! Sve si rekao. :ok:

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
« Odgovori #1382 u: 08-01-2009, 14:29:53 »
Ja nisam još vozio MiToa,
a kad se bolje prisjetim i razmislim  :rolll:
nisam ga uživo ni pogledao kako treba,
ali ipak mislim da se radi o kvalitetnom vozilu.

:da:

:hap:
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

Delta

• Gost
« Odgovori #1383 u: 08-01-2009, 18:41:19 »
Pa uet ću mito da vozim MiTo, usput i punto, i bravo, malo izmalterirat ove neznalice u ACu.

Mislis da ces to dobit u jednom danu :?: :rolll:

Prvo se poveseli da te dozive kad udes i pridu ti,a kamoli da dobijes nesto
na probnu voznju,vjeruj govorim iz vlastitog iskustva  :da:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #1384 u: 08-01-2009, 23:27:07 »
.
Ako baš  želiš usporedbu Alfe i Mercedesa, imam prijatelja koji ima Mercedes C 220 D iz 2001. godine, a moja Alfa je 156 SW iz 2003. Nit taj Mercedes ima baš mjesta unutra, niti je brži, niti startniji, niti manje troši, niti bolje leži, niti ima bolje materijale u unutrašnjosti, niti je tiši, uglavnom  ne vidim ni jednu stavku u čemu je bolji. Ako je kvaliteta imati +220 kg, onda je Mercedes kvalitetniji.

Upravo tog Mercedesa je imao i moj stari, ali C180 iz 98. godine. Unutrašnjost tog auta bolje ne spominjati. Tvrdi materijali kao u Fiat Tipu, obloge na vratima kao neki običan karton presvučen najtanjom kineskm krpom. Sjedala isto tako očaj, a tek volan kamionski... Uglavnom od te slavne kvalitete je samo znak valjda kvalietan. A o voznim osobnima bolje ne govorit, s volanom si se mogao igrati na autoputu i vritjeti ga lijevo desno kolko hoces, a auto isao samo ravno... I jos tih 120 KS je izgledao kao da nema niti 100.
Uglavnom, katastrofa od auta u svakom pogledu. O kvarovima i skupim poprvacima necu niti pisati. Istina nije bilo izvanrednih posjeta servisu, ali kad se otislo onda je bilo papreno, npr. na 120.000 km smo mjenjali nosače motora!

Dizati Mercedes kao neki uber auto sa kojim se Alfa ne moze mjeriti je čista smijurija. Naravno, uspoređivajući aute iste klase.

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #1385 u: 08-01-2009, 23:34:50 »
šta tu sve čovjek može pročitati. ja jesam zaljubljenik u Alfu, ali reći da je Alfa kvalitetnija od Mercedesa je čista smijurija (moram to tako reći). Alfa i Mercedes ni nisu auti iste klase. Alfa je za mlade ljude sa stilom auto a Mercedes je vrh premium segmenta - najbolje što se može kupiti (naravno ako se ima love).

A ovo vezano za zadovoljstvo vlasnika ti je bezveze - pa i ja ću reći da sam zadovoljan svojom alfom jer sam zaluđen - i nakon nezadovoljstva sa 147icom ja kupim 159etku i sada jesam zadovoljan.  :mah:

Alfa je za mlade ljude  :?:?:?:?:?:
Mercedes je vrh......pa mene mercedes ne zanima ni u ludilu, pa baš i da mi ga poklone, vratila bi ga istog trena uz ovakvu grimasu  :puke:
i eto ti, kako bi izgledala statistika da ja glasam i meni slični  :grin:  :grin:
mene su uvijek nasmijavali ljudi koji pričaju o kvarljivosti i nekvaliteti alfa; ja jednostavnom nemam takva iskustva, a super nekvarljive honde su se u mom dvorištu češće kvarile, a o das autu i renaultu da i ne pričam
i kakva je sad moja statistika  :shocked:

nisi razumio što je Viktor htio reči  :ne2:
pogledaj još jednom naš statistički centar

sorry na  :off
a sad bi trebalo zabraniti pisati u ovoj temi svima koji nisu vozili MiTo  :cool:

ako netko misli da je mercedes vrh, ok, to je njegov izbor.

ja se potpuno slažem s Zdravkom. mene putnički mercedes  ne zanima ni u ludilu. (Sprinter bi mogao poslužiti za potrebe vučne službe)

osim Alfi, moj izbor su Jaguar, Rover, eventualno BMW.
Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1386 u: 09-01-2009, 14:00:25 »
Mislis da ces to dobit u jednom danu :?: :rolll:

Prvo se poveseli da te dozive kad udes i pridu ti,a kamoli da dobijes nesto
na probnu voznju,vjeruj govorim iz vlastitog iskustva  :da:
bio sam već u ACu i isciganio se za 159 i za Sedicia. tri puta sam dolazio kako bi napokon imao vožnju.
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline mislav

• Sa stažom
  • 159 1.9 JTDM SW
    • ZG
« Odgovori #1387 u: 09-01-2009, 14:06:30 »
ja za svoga nisam ni tražio probnu vožnju jer to je MI.

A kada sam platio auto i došao na preuzimanje, morao sam pola sata čekati da se netko od mulaca udostoji doći (svi su blejili u MiTo koji su baš stavljali u salon)

Delta

• Gost
« Odgovori #1388 u: 09-01-2009, 15:33:29 »
bio sam već u ACu i isciganio se za 159 i za Sedicia. tri puta sam dolazio kako bi napokon imao vožnju.

Ja sam dosao kupit Brava,s novcima u dzepu al me nisu pretjeran dozivljavali...reko mars :craz

Zagy

• Gost
« Odgovori #1389 u: 09-01-2009, 16:55:50 »

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #1390 u: 09-01-2009, 23:53:01 »
Ma zakon mi je MiTo, baš je poseban. A to je Alfa! Uvijek drugačija! Pa šta vi god tu filozofirali.
La belleza non basta

Offline veloce

• Ovisnik o alfistima
  • giulietta veloce spider 1961
    • kostrena
« Odgovori #1391 u: 12-01-2009, 00:00:39 »

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #1392 u: 12-01-2009, 22:55:25 »
Kako MiTo ide!!!! Bio iza njega na semaforu kod Bundeka prema Novom Zagrebu. Ostavio me ko    , ma nemam riječi. Prava mala raketa. :da: :love:  Bijeli je bio. :hap:
La belleza non basta

Offline anel_pa

• Pripravnik
  • **
  • Bmw 320d GT
    • BiH
« Odgovori #1393 u: 13-01-2009, 14:44:43 »
ma joj ljudi vidim da tu ima raznih komentara za alficu mito i dobrih i losih,ali sve u svemu nije to los autic,uzivo djeluje puno bolje jos alfa pokazuje da ima dusu samo mi je krivo sto je naziv ipak MITO trebalo je biti FURIOSA da agresivnos jos dodje do izrazaja ali sta je tu je....poz ih BIH :pivo:
...CUORE SPORTIVO...

Offline Shokrez

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Mito
    • Zagreb
    • Testvoznja.net
« Odgovori #1394 u: 14-01-2009, 00:02:29 »
ma joj ljudi vidim da tu ima raznih komentara za alficu mito i dobrih i losih,ali sve u svemu nije to los autic,uzivo djeluje puno bolje jos alfa pokazuje da ima dusu samo mi je krivo sto je naziv ipak MITO trebalo je biti FURIOSA da agresivnos jos dodje do izrazaja ali sta je tu je....poz ih BIH :pivo:

Slažem se u vezi imena!
Želiš postati test vozač? Posjeti... www.TESTvoznja.net

BigSaint

• Gost
« Odgovori #1395 u: 14-01-2009, 11:03:05 »

Ime MiTo ima svoje značenje i kao tako je sasvim opravdano (potraži na netu ako neznaš o čemu se radi), a to što u našim krajevim ima neki drugi prizvuk je sasvim nevažno jer se tu prodaje auta godinšnje da možeš nabrojati na prse jedne ruke (isto kao i Ford Kuga), a ovo Furiosa je toliko glupo da boli glava, kao neki nadrkani SEAT! :wal:

Offline aanteee

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • 145junior,156 2.4jtd
    • šibenik
« Odgovori #1396 u: 14-01-2009, 14:32:35 »
Ime MiTo ima svoje značenje i kao tako je sasvim opravdano (potraži na netu ako neznaš o čemu se radi), a to što u našim krajevim ima neki drugi prizvuk je sasvim nevažno jer se tu prodaje auta godinšnje da možeš nabrojati na prse jedne ruke (isto kao i Ford Kuga), a ovo Furiosa je toliko glupo da boli glava, kao neki nadrkani SEAT! :wal:

...slazen se s tobon  :ok: :ok: :ok:

Offline anel_pa

• Pripravnik
  • **
  • Bmw 320d GT
    • BiH
« Odgovori #1397 u: 15-01-2009, 01:32:53 »
Ooo itekako sam dobro informiran oko imena ali mi ime nije nista posebno MIlan I TOrino = MITO furiosa mi je skroz agresivan naziv za auto i super mi je iako o ukusima ne treba raspravljati ali sad je kao ime ok gdje god da se prave nove alfe treba ih tako nazivati znaci nova alfa nastala na relaciji Napulj - Genova = NAGE odlicna alfica imamo znaci ime za nasljednika 159-ke :rol:
...CUORE SPORTIVO...

BigSaint

• Gost
« Odgovori #1398 u: 15-01-2009, 11:14:28 »
Ooo itekako sam dobro informiran oko imena ali mi ime nije nista posebno MIlan I TOrino = MITO furiosa mi je skroz agresivan naziv za auto i super mi je iako o ukusima ne treba raspravljati ali sad je kao ime ok gdje god da se prave nove alfe treba ih tako nazivati znaci nova alfa nastala na relaciji Napulj - Genova = NAGE odlicna alfica imamo znaci ime za nasljednika 159-ke :rol:

A po čemu si ti genijalno spojio Napulj i Genou? :rol:
MiTo ima svoju težinu, predstavlja sinergiju, a Furiosa je baš ono šilterwaški! :rol: :rol:

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #1399 u: 15-01-2009, 11:28:42 »
trebala se zvati Alfa Junior

ijuric

• Gost
« Odgovori #1400 u: 15-01-2009, 11:49:46 »
trebala se zvati Alfa Junior

ovo koda gledam partizansku eskadrili...neka se zove slobodan!!! :smijeh :smijeh ...da junior :sado: svetogrdje :craz

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #1401 u: 15-01-2009, 11:52:38 »
ovo koda gledam partizansku eskadrili...neka se zove slobodan!!! :smijeh :smijeh ...da junior :sado: svetogrdje :craz

... :funny: :funny: :funny:, kak si ti "luda"... :craz

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

ijuric

• Gost
« Odgovori #1402 u: 15-01-2009, 12:33:05 »
kad ne moze bit tito :craz i tu je neki svaba bio koliko se sjecam :craz... a bio je jedan pinki i uz bok sirogojnu (savo jovanovic) al to nije taj...:smijeh :off :redf: ...idem prije nego piket pocne crvene djelit :color:

Online piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #1403 u: 15-01-2009, 12:48:22 »
počinjem djeliti crvene...
MiTo

Online piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #1404 u: 15-01-2009, 12:49:09 »
evo...

MiTo

ijuric

• Gost
« Odgovori #1405 u: 15-01-2009, 13:03:10 »
a ako vec djelis uzet cu :craz ...evo jedna od prtljaznog prostora :craz

uzgred nisam imala sta za citat vise i vec odavno nisam kupila auto blic i kao aj kupim ja vidim da je o mitu unutra..sad sam se podsjetila zasto vise ne kupujem tu svabiju od novina :rolll:...uglavnom najprije su ga proglasili zenskim autom i naravno hostesa je birala medju tri modela koji joj je najfensi (iz perspektive jende prosjcne tredseterice :craz) i to mini, mito i audi a1...naravno fascinirana je posljednjim i cekat ce njegov izlazak jer je ipak mito prerobusan sto bi moglo znacit da je muski ali ipak nije...pa je autor ostao neodredjen :craz...o motorima nije bilo rjeci jer to jednu prosjecnu trendsetericu ne zanima...al je za bunker ustanovila da joj ni nekako boku jer jos zapinju najloni iz max mare zbog neadekvatnog otvora :smijeh :smijeh :smijeh :wal: :wal: :wal: mogla sam radije nekom jadniku dat taj novac nego utrosit na to preveliko sranje od novine...a nis brisat cu pseci drek s njim kad bude napeto :smijeh

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #1406 u: 15-01-2009, 13:14:40 »

ijuric

• Gost
« Odgovori #1407 u: 15-01-2009, 13:16:17 »
mali kalibar---35mm :craz

Offline ARomeo

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
    • Split
« Odgovori #1408 u: 15-01-2009, 13:18:54 »
Iz istog razloga ni ja ne kupujem te novine  :wal: ,ali za ovo sa  drekom skidam kapuljaču  :clap2:  Moram priznat da mi to nije palo na pamet,s MiTaćem brisat pasju kakicu...Činjenica je da je mali brat 8c trenutni IN i ima ga svuda ( Ko Sanadera ) ali uglavnom svi isto razglabaju,,,,kako je krenulo napravit će novu teoriju evolucije  o MiTu  :hap:

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #1409 u: 15-01-2009, 13:19:21 »
mali kalibar---35mm :craz
Dobro da se ne iskri za njim