we are borg...i moramo svi mislit jednako inace nisi dio kolektiva

...raziel je rekao ono sto i ja pomislih....nitko ne vrijedja covjekov auto u njegovoj temi...dapace svi smo mu cestitali i radujemo se da postoji clan sa tako friskim modelom i da nam moze prenosti utiske, a ovo je tema o modelu i svatko moze napisati sto je njegov dojam (bez vrijedjanja ikoga, a epitete treba shvatiti kao saljive doskocice, kao i mnoge druge sto tu padaju o dizlima traktorima, suvovima i sl

)...takodjer smatram da covjek koji misli da ne moze promjenit misljenje ne evoluira...evo ja se nadam da cu evoluirati i da ce mi se mito jako poceti svidjati

...i dalje smatram da je u toj klasi u usporedbi s konkurencijom daleko iznad...ali sto se tice alfinih modela meni je to smjer dizajna koji mi ne lezi...ne mislim da sam dizajner, ali nema tu dizajnera ni na strani onih kojima se svidja (a i da jesu, ni svaki dizajner nije jednako usjpesan

)...o voznim osobinama se tu jako malo govorilo, jer je jos prekratko na cesti i premalo ljudi ga je vozlo duze vrijeme...vrijeme ce pokazati uspjesnost ovog modela pa cemo videti hocemo li mu se diviti za 20tak godina kao vecini starih alfinih modela

...nadam se da cu i ja ostali kojima nije sjeo, biti u krivu

...