14-06-2026, 23:36:35

Autor Tema: Alfa Romeo MiTo  (Posjeta: 399370 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ARomeo

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
    • Split
Odg: Alfa Romeo MiTo
« Odgovori #1110 u: 10-12-2008, 11:45:19 »
Vidio bijelu u vožnji u Splitu. Podsjeća me, osim na razne već nabrojane kukce i životinje, i na neku gljivu s velikim klobukom.
Najveći dizajnerski promašaj u povijesti tvornice Alfa Romeo. I činjenica da će ga svi budući modeli slijedit je zabrinjavajuća.
Ovaj auto je jednostavno šaka u alfističko oko. Ko da te netko pogodio velikim oblutkom sa plaže ravno u glavu.
Al o ukusima se ne raspravlja  :craz

Joke  baš si nam slikovito opisa tvoj dojam o MiTu.. :hap:  Vidim da tebe dizajn te male atrakcije i nije baš oduševio ko nas ostale,,Meni jedino ne leži MiTo sa čeličnim felgama,,,al kako reče kolega o ukusima se ne raspravlja  :ok:

BTW: Di si vidija bijelog  :?:  Ja sam se susrela samo sa crvenim dosad ..
« Zadnja izmjena: 10-12-2008, 12:40:40 od ARomeo »

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #1111 u: 10-12-2008, 11:46:02 »
Vidio bijelu u vožnji u Splitu. Podsjeća me, osim na razne već nabrojane kukce i životinje, i na neku gljivu s velikim klobukom.
Najveći dizajnerski promašaj u povijesti tvornice Alfa Romeo. I činjenica da će ga svi budući modeli slijedit je zabrinjavajuća.
Ovaj auto je jednostavno šaka u alfističko oko. Ko da te netko pogodio velikim oblutkom sa plaže ravno u glavu.

Pretejerujes, nije MiTo najveci promasaj ali je drugi najveci odmah do Arne.( ok koja je defaktp nissanov dizjan, pa ova izjava ima smisla, iako je meni FL2 147 jendako tako UZAS).
Kockasti auto, najbolji auto.

zwei zwo

• Gost
« Odgovori #1112 u: 10-12-2008, 13:03:53 »
Eto vidim da raspravljate pa da se javim kao trenutno jedini(za sada) vlasnik Mitoa u Splitu,pa da vam kazem da me vasi za i protiv komentari uopce ne tangiraju jer sam auto iskljucivo kupija zbog sebe i svoga gusta a ne zbog sela.Vozim i gustam a vi mozete i nemorate raspravljat pa i mogu vam priznat ako ce vam to goditi da svi vi vozite bolja auta nego ja(A i to me zaboli).Nego pozdrav svim Alfistima ali onim Pravima!!!! :cigara: :mah:

Offline Shokrez

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Mito
    • Zagreb
    • Testvoznja.net
« Odgovori #1113 u: 10-12-2008, 14:19:16 »
You go girl!  :hello:

Šalim se. Pa naravno, čovjek mora radi sebe kupiti auto, kaj te ima biti briga kaj drugi vele. Meni je Mitač super, i rado bi si ga i ja kupio. Tj. i namjeravam si ga kupiti... :)

By the way, zwi zwo, nećemo se ljutiti ako napraviš kakav opširniji foto session svog novog ljubimca...
Želiš postati test vozač? Posjeti... www.TESTvoznja.net

Offline aanteee

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • 145junior,156 2.4jtd
    • šibenik
« Odgovori #1114 u: 10-12-2008, 14:28:30 »
Eto vidim da raspravljate pa da se javim kao trenutno jedini(za sada) vlasnik Mitoa u Splitu,pa da vam kazem da me vasi za i protiv komentari uopce ne tangiraju jer sam auto iskljucivo kupija zbog sebe i svoga gusta a ne zbog sela.Vozim i gustam a vi mozete i nemorate raspravljat pa i mogu vam priznat ako ce vam to goditi da svi vi vozite bolja auta nego ja(A i to me zaboli).Nego pozdrav svim Alfistima ali onim Pravima!!!! :cigara: :mah:

:ok: :ok: :ok: :ok: :clap2: :clap2:

Marinela

• Gost
« Odgovori #1115 u: 10-12-2008, 15:11:53 »
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Offline nezdr4v

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Hyundai Accent
    • Split
« Odgovori #1116 u: 10-12-2008, 15:21:03 »
Pa te evo "falši" alfist kojemo nije teško otić na drugi kraj Hrvatske da bi se na dva sata družio s ostatkom ekipe, pozdravlja.

3 sata  :craz

:mah:

ne virujem da na forumu ima puno alfista kojima se sviđaju baš SVE alfe... glavno da se sviđa vlasniku  :ok:
« Zadnja izmjena: 10-12-2008, 15:23:36 od nezdr4v »
Alfom kontra zdravog razuma :)

Mirko

• Gost
« Odgovori #1117 u: 10-12-2008, 15:42:31 »

znam taj osječaj  :craz

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #1118 u: 10-12-2008, 15:47:07 »
po meni problem mita je što nema onu ravnotežu linije onaj sklad, to je vjerojatno minus ljudima kojima se ne sviđa jer su navikli na nešto drugačije (što se tiče linija alfa)
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #1119 u: 10-12-2008, 15:59:36 »
Citat:
I potpuno je pogrešno nekome ko ne voli mito reć da nije alfist isto kao i onome tko ga voli.

Citat:
Ovaj auto je jednostavno šaka u alfističko oko.

ovo dvoje ti baš i ne ide skupa joke....
MiTo

Offline Boogie Man

• Ovisnik o alfistima
  • AR 146 1.6 TS
    • Split
« Odgovori #1120 u: 10-12-2008, 16:07:00 »
A dajte ljudi,pa ne mojte se natezat oko toga! Svi mi volimo Alfe,neka nam se više sviđa,neka manje i kao što je već netko napisa o ukusima se ne raspravlja! Nek svatko vozi onu Alfu koja mu se sviđa i nek gušta u njoj i mislin da se nema potrebe  :mad: zato što nekome nije lijepa ova ili ona... :ok:  :pivo: :pivo: :pivo:
CoMe In PeAcE, oR sTaY aT hOmE !!!

Mirko

• Gost
« Odgovori #1121 u: 10-12-2008, 16:15:10 »
Ma alfe su ko i žene...sve su lijepe

Offline Boogie Man

• Ovisnik o alfistima
  • AR 146 1.6 TS
    • Split
« Odgovori #1122 u: 10-12-2008, 16:16:55 »
Ma alfe su ko i žene...sve su lijepe

:clap2: :clap2: :care

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #1123 u: 10-12-2008, 16:43:43 »
ja u nedjelju u Čakovcu isprobala mitača , i malo mi je čudan bio u početku al kad sam prebacila u D .... fiiiiju ... mislim da mi se sviiiiiiđa :)

No ovako... ja osobno više volim okruglaste jajaste aute nego kockaste, zato se meni Mito sviđa. Ne sviđa mi se nešto pretjerano zadnji kraj, ali mi je prednji mmmmm , jako jako sladak...  nadalje, unutra je bombon. E sad... meni je nakon moje 147ice sjedenje u MItu bilo nekak malo stisnuto i visoko, s obzirom da ima skroz lagan volan u prvi tren imaš osjećaj da se igraš na playstationu ... Al nakon što se  malo navikneš na mekoću i udobnost i tiho brundanje, i prokužiš koliko je živahan, po meni čista petica!
Naravno, pričam u okvirima gradskog tutača za svaki dan, odnosno u okvirima segmenta na koji mitač cilja... Nemam pojma kako bi bilo odvozit u njemu ZG-ST recimo...
Eto, to je moje mišljenje. Mislim da su napravili odličan autić za žene i ljude koji se muvaju malo više po gradu a vole ponekad i malo stisnuti gas odnosno uživaju i u dinamičnijoj vožnji... Šteta stvarno kaj je ipak dosta skup... Ali ipak je to Alfa :)

Offline Disco Volante

• Starosjedioc
  • Alfa Romeo GT, Abarth 595 Turismo
    • Zagreb sjever
« Odgovori #1124 u: 10-12-2008, 16:48:05 »
Čovjek si je kupio novi auto, dapače Alfu i predstavio ju je na forumu Alfista. Bespredmetno je raspravljati zašto se nekome sviđa, a nekome ne, ali da su nepotrebni komentari tipa " ružna je", "najveći Alfin dizajnerski promašaj" i "užas" , jesu, a sve iz pera "vrhunskih" stilista.

Offline Boogie Man

• Ovisnik o alfistima
  • AR 146 1.6 TS
    • Split
« Odgovori #1125 u: 10-12-2008, 16:51:09 »
Briga me ko šta vozi, bitno mi je jeli za ekipu ili ne! !

Svaka čast  :ok: +

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #1126 u: 10-12-2008, 16:55:40 »
Pravi alfist ne znači da se mito mora obožavat. I potpuno je pogrešno nekome ko ne voli mito reć da nije alfist isto kao i onome tko ga voli. Kome je lijep taj će ga kupit kome nije neće i amen. Nitko nije zbog toga manji ili veći alfist.
Tu ima članova koji ne bi sjeli u alfu proizvedenu nakon 1991, a rodili su se kao alfisti. Mora da ni oni nisu "pravi" .
Taj auto za mene nije alfa i točka, a ako će se pokoji vlasnik tog auta nać uvrijeđen, nema potrebe za tim...
Svatko će kupito ono što mu se sviđa.
A kolega zwei, tko je pričao o tome da su naši komentari usmjereni na to da bi tebe tangirali :?: Nekako si se sam prepoznao u tome, a nisi trebao.
Zovemo te da se pridružiš ekipi i da nam susret bude bogatiji za alfu mito, a ti se ko malo dijete vrijeđaš jer nekome takav auto nije lijep.
Ne kužiš da nas u principu boli briga koliko je nečiji auto lijep ili manje lijep. To je samo dodirna točka, a naše druženje je puno više od toga.
Pa te evo "falši" alfist kojemo nije teško otić na drugi kraj Hrvatske da bi se na dva sata družio s ostatkom ekipe, pozdravlja.

Word...  :ok:

Čovjek si je kupio novi auto, dapače Alfu i predstavio ju je na forumu Alfista. Bespredmetno je raspravljati zašto se nekome sviđa, a nekome ne, ali da su nepotrebni komentari tipa " ružna je", "najveći Alfin dizajnerski promašaj" i "užas" , jesu, a sve iz pera "vrhunskih" stilista.

U ovoj temi nitko ne komentira njegovu Alfu, nego se komentira MiTo opčenito!
A ako se nekome nesviđa, ne može na silu reć da je lijepa i ima pravo izrazit svoje mišljenje isto kao i netko kome se sviđa...
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline Disco Volante

• Starosjedioc
  • Alfa Romeo GT, Abarth 595 Turismo
    • Zagreb sjever
« Odgovori #1127 u: 10-12-2008, 17:04:35 »
Word...  :ok:

U ovoj temi nitko ne komentira njegovu Alfu, nego se komentira MiTo opčenito!
A ako se nekome nesviđa, ne može na silu reć da je lijepa i ima pravo izrazit svoje mišljenje isto kao i netko kome se sviđa...

Izjaviti da je promašaj za nešto što je tek krenulo u proizvodnju i prodano u 500 primjeraka, nema nikakvog smisla, isto kao niti razbacivanje ružnim epitetima i dosjetkama na račun bilo koje Alfe i njezinih sadašnjih ili potencijalnih budućih vlasnika.

ijuric

• Gost
« Odgovori #1128 u: 10-12-2008, 17:10:27 »
we are borg...i moramo svi mislit jednako inace nisi dio kolektiva  :craz ...raziel je rekao ono sto i ja pomislih....nitko ne vrijedja covjekov auto u njegovoj temi...dapace svi smo mu cestitali i radujemo se da postoji clan sa tako friskim modelom i da nam moze prenosti utiske, a ovo je tema o modelu i svatko moze napisati sto je njegov dojam (bez vrijedjanja ikoga, a epitete treba shvatiti kao saljive doskocice, kao i mnoge druge sto tu padaju o dizlima traktorima, suvovima i sl  :craz)...takodjer smatram da covjek koji misli da ne moze promjenit misljenje ne evoluira...evo ja se nadam da cu evoluirati i da ce mi se mito jako poceti svidjati :craz...i dalje smatram da je u toj klasi u usporedbi s konkurencijom daleko iznad...ali sto se tice alfinih modela meni je to smjer dizajna koji mi ne lezi...ne mislim da sam dizajner, ali nema tu dizajnera ni na strani onih kojima se svidja (a i da jesu, ni svaki dizajner nije jednako usjpesan :craz)...o voznim osobinama se tu jako malo govorilo, jer je jos prekratko na cesti i premalo ljudi ga je vozlo duze vrijeme...vrijeme ce pokazati uspjesnost ovog modela pa cemo videti hocemo li mu se diviti za 20tak godina kao vecini starih alfinih modela :love3:...nadam se da cu i ja ostali kojima nije sjeo, biti u krivu :craz...

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1129 u: 10-12-2008, 17:12:08 »
i ja se nadam sa ču evoluirat pa da mi se mito konačno počne NE sviđati  :hehe:  jer vidim ovdje nije in da se nekom mito svidi  :craz
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

ijuric

• Gost
« Odgovori #1130 u: 10-12-2008, 17:20:48 »
i ja se nadam sa ču evoluirat pa da mi se mito konačno počne NE sviđati  :hehe:  jer vidim ovdje nije in da se nekom mito svidi  :craz

:batin :batin  :craz ma jok al stvarno je cudno koliko ljudima nikako ne ide...vjerovatno stoga sto je ipak zaokret...to se inace kroz vrijeme moze pokazati punim pogotkom ili punim promasajem...ja se nadam prvom jer ako bude drugo pocet ce radit totalnu konfekciju da se izvuku iz prodajne krize  :craz nis kad ubodes mito uzmem ja gtv od tebe  :craz

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #1131 u: 10-12-2008, 17:23:47 »
 :hehe: uzo bi ja mito da nije tolko para a gtv  :ne: več sam negdje napisao ona ostaje kod mene dok sam ja živ, u vikendici je napravljena garaža posebno za nju i čeka vrijeme kad če biti autić samo nedjeljom za kavicu  :craz a do tad  :drive: V6    :craz  :ok:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

Zagy

• Gost
« Odgovori #1132 u: 10-12-2008, 19:16:49 »
ja vas ne kuzim o cemu vi raspravljate.... pola ove teme je samo joj kak je lijep a pola kak je ruzan... a jos o tome i  raspravljati??? mislim  :metak
ima puno drugis stvari o Mi.tu  nego izgled... pa nisu ni svi ljudi lijepi pa ih volimo zbog osobnosti a ne zbog izgleda....

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #1133 u: 10-12-2008, 19:19:11 »
ja vas ne kuzim o cemu vi raspravljate.... pola ove teme je samo joj kak je lijep a pola kak je ruzan... a jos o tome i  raspravljati??? mislim  :metak
ima puno drugis stvari o Mi.tu  nego izgled... pa nisu ni svi ljudi lijepi pa ih volimo zbog osobnosti a ne zbog izgleda....

...hmmmmm, evo par dojmova: auto ide odlično, ali samo u d modu...njiše se, buhtlast je....mogao bi bolje kočit...treba dalje?

ijuric

• Gost
« Odgovori #1134 u: 10-12-2008, 19:21:25 »
pa daj napisi malo kud si ga vozio i kako se ponasa...

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #1135 u: 10-12-2008, 19:21:42 »

To ti jedan od onih auta koji je ljudima ili lijep, ili ružan... I zbog toga se i diže rasprava jer svi misle da su baš oni u pravu!
A druge stvari me o MiTi niti ne zanimaju, kad mi se vanjski dizajn stvarno, al stvarno ne sviđa...

Ja mislim da je to sve ok... Pa tu smo da podjelimo razmišljanja, zapažanja, iskustva, osječaje...
I svi imamo pravo iznjet svoje mišljenje i svako razmišljenje treba uvažit!  :ok:

Bitno je da se družimo!  :da:

BigSaint

• Gost
« Odgovori #1136 u: 10-12-2008, 19:22:53 »
Onoliki diskovi i 4-klipna klješta i ne koči dobro, a ''samo'' 155KS! :rolll:

Zagy

• Gost
« Odgovori #1137 u: 10-12-2008, 19:23:58 »
ali netreba ga 100x ponavljati.... to ja govorim... a pola teme je bas o tome... ma kaj pola... 95%

ijuric

• Gost
« Odgovori #1138 u: 10-12-2008, 19:25:18 »
ali netreba ga 100x ponavljati.... to ja govorim... a pola teme je bas o tome... ma kaj pola... 95%

hm a ko ponavlja stalno da su mu beli auteki  :love3: :love3: :hehe: mi volimo ponavljati tako bolje utvrdimo gradivo  :hap:

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #1139 u: 10-12-2008, 19:26:03 »

Pa to ti je to... Digao je buru po pitanj dizajna i o tome se najviše priča! To je najvažnije...

Bit će toga još ako Alfa nastavi u ovom dizajnerskom stilom...  :rolll: