26-04-2026, 04:15:54

Autor Tema: project mala alfa  (Posjeta: 28199 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Joke

• Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
Odg: project mala alfa
« Odgovori #120 u: 16-06-2008, 12:02:54 »
kva kva kva   :funny:
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

zenica

• Gost
« Odgovori #121 u: 16-06-2008, 12:03:57 »
si vidio josko, ijuric prevaro  :craz kad je rekla otkrit tu tajnu, i nikad  :mad:

zenica

• Gost
« Odgovori #122 u: 17-06-2008, 15:58:48 »
ijuric  :sado: gdje zapelo, šta bi s ovom alficom, gdje su tajne kvake  :?: :sado:

ijuric

• Gost
« Odgovori #123 u: 17-06-2008, 16:01:32 »
 :craz mala alfica odmara :hap: nisam imala vremena rastaviti ju..ide uskoro na rastavljanje i lagano dio po dio popravak...kako sta napravim slikat cu i stavljat...imam nekih drugih poslova pa ne stignem sve sta bi htjela...ti se mos jos poigrat u ps-u...glede kvaka sad odo u tvoju temu i napisat cu ti :craz

Offline veron

• Starosjedioc
  • GLTT + Smart EQ
    • Zagreb
« Odgovori #124 u: 17-06-2008, 23:10:36 »
Polako...to se ni ne radi na brzinu!  :ok:

ijuric

• Gost
« Odgovori #125 u: 18-06-2008, 09:24:51 »
Polako...to se ni ne radi na brzinu!  :ok:

je ja cu to raditi polagano i uzivati u svakom detalju...ne pripremam ju za trku (bi ja al uno nema vremena, a nema vise drugih prezivjelih u klasi :hap:)...glede pjeskarenja - isla sam malo baciti oko - lim je dosta tanak, a opce nije trul ni na jednom mjestu, strah me da bi pjeskarenjem mogla oslabiti lim il da mi ne bi dosla rupa di, a zasto kitati ako ne treba :?: Stvarno je lim totalno zdrav. Glede pocincavanja mozda to napravim jer ce onda bit neunistiva i nac ce ju neki svemirci za 1000 godina :craz, iako je zanimljivo da je taj auto stajao na vlagi kisi i ima tu i tamo malo hrdje ali za tolike godine zanemarivo (obzirom da je vecinu vremena pasao travu u dvoristu :craz). Kontam kad se izbiju udubljenja od nesreca (zabijanje u zid) da cu lagano terpentinom skidati pituru radije nego pjeskariti - ono po starinski  :craz . Al ako mislite da bi ipak trebalo recite jer nisam sigurna, a ne zelim pogrijesiti. Sto se tice sajbe, ona je od pastike tj. nekog pleksiglasa i morat cu istu takvu negdi nac i izrezati, mislim da to ne bi trebao bit problem, jer je ova onako popucana ima crtice itd...prvi koraci su rastavljanje i limarija i ovo sta se da novo napraviti (sajba, popravak volana, svjetla, felge i gume)...

zenica

• Gost
« Odgovori #126 u: 18-06-2008, 09:28:18 »
aj aj, kad uradiš nešto odma slikaj  :craz

zenica

• Gost
« Odgovori #127 u: 26-06-2008, 14:41:41 »
gdje je ovo zapelo, stvarno si zaista, idi odvrni jedan blatobran pa slikaj, ajde ajde, do sad si je mogla raskopat,

btw: prodaj je Seb-u nek je uredi, baš me interesuje kakva će na kraju bit

ijuric

• Gost
« Odgovori #128 u: 27-06-2008, 09:58:52 »
gdje je ovo zapelo, stvarno si zaista, idi odvrni jedan blatobran pa slikaj, ajde ajde, do sad si je mogla raskopat,

btw: prodaj je Seb-u nek je uredi, baš me interesuje kakva će na kraju bit
:sado: :sado: sta mislis da je ja necu lijepo uredit il ti je seb obeco popust pa lobiras za njega  :smijeh vidim da mi vracas za piljenje za tvoje kvake  :craz tako mi i treba (tko pod drugim jamu kopa...)...nemam vremena bas puno, ali samo da se zna da se radi al ne stignem slikati...rasrafani su neki dijelovi i sad sam u potrazi za istima, reparacijom itd :sad: nisam jos slikala, ocu kad budu gotovi i novi...al imam jednu u rukavu jer sam znala da ces ti testerisati   :craz
ovo je sajba od pleksiglasa i odnjela ju odrezati na dimenziju i treba ju lagano zakriviti i naravno nisu mi napravili dobro popucalo je malo (u firmi di rade to za barke :wal:) i sad je to ponovo na piljenju i krivljenju kod jednog grobnicana (isto vozi alfu :craz) pa kad je vidio za sta mi treba dat ce si truda sigurno..i jos jedna stara fotka iste  :craz (uzgred tip u toj firmi di rade barke me pitao dal mi je to vizir za kacigu - koda mi je glava ko kupus  :smijeh ...  da za kacigu jooooooj)

zenica

• Gost
« Odgovori #129 u: 27-06-2008, 10:16:09 »
 :smijeh :smijeh pa slikaj sve što rastavljaš, da možemo poslije uporedit  novim, nemoraš odma slike kačit, nego kad bude završeno, a što je tiče šajbe, neam riječi, čuj z akacigu  :smijeh

ijuric

• Gost
« Odgovori #130 u: 27-06-2008, 10:25:48 »
:smijeh :smijeh pa slikaj sve što rastavljaš, da možemo poslije uporedit  novim, nemoraš odma slike kačit, nego kad bude završeno, a što je tiče šajbe, neam riječi, čuj z akacigu  :smijeh
frajer je zadnji put vidio kako izgledaju kacige u kapelskim kresovima  :smijeh ...ma tako sam i mislila ono - prije / poslije...to ce biti extreme makeover :smijeh

Offline Edy

• Učim polako
    • Zenica BiH
« Odgovori #131 u: 27-06-2008, 13:33:57 »
ajde ajde bosna je zainteresovana za tu alficu  :craz
kad me predje golf dizel druga i gas...

Offline nikola bozic

• Starosjedioc
    • Zadar
« Odgovori #132 u: 01-12-2008, 10:00:17 »
Sto ima nova sa restauracijom??????????
Alfa 75 3.0 V6 America - siva, Alfa 75 3.0 V6 America - crna, Alfa Gtv 6 2.5 V6 - crna,
Alfa Milano 2.5 V6 Automatic - srebrna, Alfa 33 1.3 Sport Wagon Mk. 2 - mat crvena
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

Offline marinero

• Sa stažom
  • ALFA 156 SW AUTODELTA-lanca integrale u slaganju
    • RIJEKA
« Odgovori #133 u: 01-12-2008, 12:08:31 »
eto imam ti glanc  novi motor od minibajka.-jos nesto ovako nesto treba kalupirati i ovekovjeciti ,nema danas tako necega vise i onda se moze napraviti par komada ko bude zainteresiran-ja sam za-drugo ovisi o tebi :mah:
........................

ijuric

• Gost
« Odgovori #134 u: 01-12-2008, 13:35:11 »
 :craz :redf: za sad ne ide nikakav motor nutra jer je to "pedal car" i oridzidzi je pogon na cipele  :craz ..al vidit cemo to jos...vjerovali ili ne sajbu koju sam dala da se izreze od pleksiglasa su izgubili, pa su ju nakon par mjeseci ipak nasli i umjesto da mi ju vrate samoinicijativno ju dali radit i jos nije gotovo (rade to vec 5 mjeseci  :hehe:) ovih dana planiram ic bacit bombu tamo  :bomb: ...nisam imala vremena i za sad stoji...al polako planiram krenuti u akciju...evo sama cu se kaznit  :sado:  :craz ..al ako budem za svaki dio ovako zapela bit ce za jedno 10 godina  :hehe:  :redf: izvjestit cu o napretku kroz jedno dva mjeseca  :craz

Mirko

• Gost
« Odgovori #135 u: 01-12-2008, 13:41:02 »
u zadnje vrime se stalno samokažnjavaš  :craz

Offline nikola bozic

• Starosjedioc
    • Zadar
« Odgovori #136 u: 01-12-2008, 13:43:36 »
Ccccccccccccc,puno si vrimena dajes.Sto bi bilo da se uvatis old timera u prirodnoj velicini  :song: :song: :song:.
Alfa 75 3.0 V6 America - siva, Alfa 75 3.0 V6 America - crna, Alfa Gtv 6 2.5 V6 - crna,
Alfa Milano 2.5 V6 Automatic - srebrna, Alfa 33 1.3 Sport Wagon Mk. 2 - mat crvena
By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru brzo i bez puno priče !!!"

ijuric

• Gost
« Odgovori #137 u: 01-12-2008, 13:48:42 »
u zadnje vrime se stalno samokažnjavaš  :craz

:hehe: :hehe: volim ja to malo ponekad  :craz a i vaki ko ti mi nabijaju komplekse ti ni ne jedes ni ne pijes dok ne zavrsis  :hehe: ma bit ce samo da dodje na red uhvatit se toga :hap:...ma da je do mene bilo bi to vec odavno..ali vi oldtajmeri cete ovo razumit iako ja tesko  :craz taj sta mi je dao auto...e pa on je limar i on inzistira sam radit limariju i niko drugi inace nis od dogovora...e a on kao i do sad to stavlja za onda kad bude imo vremena pedantno to radit..a to ce bit ko zna kad  :rolll: ..a ne smijem zanovjetat jer ce me sterat u rodno mjesto i nis od pile onda  :sad: ...jer on kaze niko to nece napravit ko on  :hehe: i sta onda da ja radim...ja ovos ta se osrafalo cu sredit i moram cekat da se poklope mjesec i zvjezde da on uhvati to radit  :mad: :hehe:

Offline nikola bozic

• Starosjedioc
    • Zadar
« Odgovori #138 u: 01-12-2008, 13:59:13 »
E to je vec druga prica.Naoruzaj se strpljenjem i cekaj.Nemoj se  :sado: :sado: :sado:.

ijuric

• Gost
« Odgovori #139 u: 01-12-2008, 14:03:14 »
E to je vec druga prica.Naoruzaj se strpljenjem i cekaj.Nemoj se  :sado: :sado: :sado:.

ma on je sentimentalno vezan za taj auto...to mu nono napravio isto limar...i on fakat radi ono po negdanju nema kita i sl...zato radi uvijek neke manje a zeznute poslove tipo rezervara od motora itd..jer je u penziji pa onda ni ne moze neke velike...i on oce to napravit kako spada (ko da niko drugi nebi  :rolll: ali kuim ga s jedne strane jer je ponosan na to i jedva uzicah pa se necu igrat sa sudbinom..morat cu ga malo motivirat nekako  :craz) eh vi sentimentalci  :sado: :craz

Offline nikola bozic

• Starosjedioc
    • Zadar
« Odgovori #140 u: 01-12-2008, 14:24:37 »
Ma bice to sve o.k.Glavno da si ti Alficu dobila na poklon,a kad bude gotova biti ce.Polako.Situacija je jako delikatna  :smijeh :smijeh :smijeh.

ijuric

• Gost
« Odgovori #141 u: 01-12-2008, 14:29:45 »
Ma bice to sve o.k.Glavno da si ti Alficu dobila na poklon,a kad bude gotova biti ce.Polako.Situacija je jako delikatna  :smijeh :smijeh :smijeh.

:hehe: :hehe: je delikatna ima ovaj vec koju godinu nadam se da ce bit prije nego mu svevisnji pokuca da njemu dodje radit limariju  :hehe: uglavnom javit cu novosti :da:..za jedno dve tri godine  :hehe:

Offline nikola bozic

• Starosjedioc
    • Zadar
« Odgovori #142 u: 01-12-2008, 14:33:35 »
:hehe: :hehe: je delikatna ima ovaj vec koju godinu nadam se da ce bit prije nego mu svevisnji pokuca da njemu dodje radit limariju  :hehe: uglavnom javit cu novosti :da:..za jedno dve tri godine  :hehe:

Ova je dobra  :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

Offline Ery

• Starosjedioc
  • 166 2.5 V6
    • Banjaluka, BiH
    • Seljak
« Odgovori #143 u: 01-12-2008, 15:17:53 »
ofarbaj u japansko crvenu Y3D  :ok:
To je VW boja  :) serijala na GolfMKII
Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao
gavran i kašlje.

ijuric

• Gost
« Odgovori #144 u: 01-12-2008, 15:26:41 »
devil fauvejac...99 posto ce ic zelena gore..ona britis grin...jer je takva slicna bila i original..a unutra bijela koza (ona malo prljava bijela)..jer je i original boja bila zelena..a doduse sicevi su bili smedji ali mislim da ce ic u bijelo...za jedno 2-3 godine  :song:  :hehe:

zenica

• Gost
« Odgovori #145 u: 01-12-2008, 15:28:34 »
prodaj to sebu ba nek sredi, pa je otkupi za 2-3 godine  :ok: :craz

Offline Ery

• Starosjedioc
  • 166 2.5 V6
    • Banjaluka, BiH
    • Seljak
« Odgovori #146 u: 01-12-2008, 15:29:49 »
devil fauvejac...99 posto ce ic zelena gore..ona britis grin...jer je takva slicna bila i original..a unutra bijela koza (ona malo prljava bijela)..jer je i original boja bila zelena..a doduse sicevi su bili smedji ali mislim da ce ic u bijelo...za jedno 2-3 godine  :song:  :hehe:
:ok:
sa jaguara nekog ukradi nijansu
Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao
gavran i kašlje.

Offline gvija

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • tristac
    • Zagreb - Medvescak
« Odgovori #147 u: 20-07-2009, 15:34:22 »
juricka kak projekt :?:
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."

ijuric

• Gost
« Odgovori #148 u: 20-07-2009, 21:42:25 »
 :smijeh daj gvija ne kopaj mi po rani...ma nis stoji ko i do sad...taj cija je alfa bila je inzistiro da on radi limariju...jer niko drugi nece to napravit kako spada  :wal: :wal: :wal: a dal treba napomenut da nije ni tako godinu dana, a ja vise ni ne pilim...strpljivo cekam  :craz hebote prije bi sama boing napravila  :rolll: ...al bit ce jednog dana...a mozda i prije kaze on  :craz

Boxer

• Gost
« Odgovori #149 u: 20-07-2009, 22:07:56 »
Pošalji je k meni, ja budem i sprint odgodio pa je složimo :ok: