Polako...to se ni ne radi na brzinu! 
je ja cu to raditi polagano i uzivati u svakom detalju...ne pripremam ju za trku (bi ja al uno nema vremena, a nema vise drugih prezivjelih u klasi

)...glede pjeskarenja - isla sam malo baciti oko - lim je dosta tanak, a opce nije trul ni na jednom mjestu, strah me da bi pjeskarenjem mogla oslabiti lim il da mi ne bi dosla rupa di, a zasto kitati ako ne treba

: Stvarno je lim totalno zdrav. Glede pocincavanja mozda to napravim jer ce onda bit neunistiva i nac ce ju neki svemirci za 1000 godina

, iako je zanimljivo da je taj auto stajao na vlagi kisi i ima tu i tamo malo hrdje ali za tolike godine zanemarivo (obzirom da je vecinu vremena pasao travu u dvoristu

). Kontam kad se izbiju udubljenja od nesreca (zabijanje u zid) da cu lagano terpentinom skidati pituru radije nego pjeskariti - ono po starinski

. Al ako mislite da bi ipak trebalo recite jer nisam sigurna, a ne zelim pogrijesiti. Sto se tice sajbe, ona je od pastike tj. nekog pleksiglasa i morat cu istu takvu negdi nac i izrezati, mislim da to ne bi trebao bit problem, jer je ova onako popucana ima crtice itd...prvi koraci su rastavljanje i limarija i ovo sta se da novo napraviti (sajba, popravak volana, svjetla, felge i gume)...