nema pojma dal to stavit tu, al ne znam di drugdje, a htjela bih da vidite

...uvodno ide mala pricica...ova pila je napravljena u Rijeci 1939.g. od strane jednog poznatog limara...nije kopija odredjenog modela alfa romeo vec vizija jednog zaljubljenika u alfa modele, a po uzoru na tadasnji stil. Auto je napravio za svog sina, napravljen je od lima, ima kocnice, bateriju (svjetla), pokrece se na pedale...sve ko pravi auto, samo bez motora

i dimenzija mu malo mala (radjeno za klince). Uglavnom dobih taj auto i sad krece restauracija (svi oridjiji djelovi su tu, treba sredit limariju, pofarbat ga, tapecirat sic itd..). To ce potrajati (ovisno o vremenu i nabavki nekih stvari, npr guma tih dimenzija itd), ali kako sta bude radjeno stavljat cu slike. Inace za drugog svjetskog rata talijanski vojnici su ju htjeli otkupiti za dosta velike pare tada, ali nije dao, a kasnije i neki koncesionari alfa romea, ali u medjuvremenu se cijelo selo zabijalo i vozilo tako da je poskodovana isarana itd, ali ja oducih sredit ju (nakon sta ju godinama zicah

) i stavit u dnevni (koji je tri kvadrata, ali bas me briga necu imat televizor al ona ide unutra

)...evo slikica...najprije ide oridjiji kako je izgledala '39.g. i u kakvom je stanju danas

. Zelena je bila original, ali ja bi ju u crveno i bijelu kozu na sic...sta mislite? (iako je gazda reko da tad alfe nisu vecinom bile crvene i da bi ostavio zelenu...)...
...da rega je oridjiji 6.12.39. fm ilitiga fiume (napravljeno za svetog nikolu)
1. alfa 1939.g.

2. alfa danas

3. Srebrenka i malecka

4. unutrasnjost