evo da i ja dam svoj osvrt...inače ne bih ali vidim da je bilo dosta polemike oko nekih stvari pa ajde da se i ja malo upletem (premda mi to zasigurno nece trebat i nakon toga bi moglo bit

)
prvo kritike:
- stvarno nije fer, a i ne znam gdje je pamet onima koji su u krugu kad smo svi laganini cruisali u redu po stazi isli preticat i naganjat se. pa ljudi bozji, ako svi idu laganini i u redu, a jos je k tome i bilo i na forumu program kako i sto...sta jos nekome treba i pismena kuvertirana molba sa povratnicom da mu se objasni da se ne naganja odmah u prvom krugu!!!?
- ne znam gdje su bili suci...ali ne znam ni tko je dezurao na izlasku na stazu...gorio je crveni semafor a nigdje nikoga...na kraju ne znas dal smijes izac na stazu ili ne (mozete vidjet i na mom filmicu da sam bio u nedoumici...)
- za sve one koji njurgaju za necije akrobacije po stazi...nazalost tako je kako je...svi su nahrupili u isto vrijeme na stazu...i oni sa stock gumama koji bi napravili 2-3 kruga (kao npr. ja) kao i oni koji su dosli sa drugim gumama i/ili su odlucili potrosit trenutne i naganjat se vise krugova. ali sta sad...imate zdravu pamet, znate gdje ste, imate retrovizore pa treba pazit kao sto se pazi i u normalnom prometu; i tamo ima svakakvih...od onih koji slinave po cesti do onih koji se naganjaju....boze moj...
- za sve one "brze" koji njurgaju na ove sporije...imali ste 2. odnosno 3. voznju gdje ste si mogli dat oduska...ako je netko pak sporiji zbog xy razloga...sta sad...vozi za njim dok ga ne preteknes na nekom normalnom mjestu; treba imat i na umu da nemaju svi jednake vozacke sposobnosti.
- generalno, lose je sto je stvarno bilo puno auta na stazi, razlicitih karakteristika, pa su onda neki kocili druge i sl. takodjer je izlazak na stazu bio dosta opasan jer tesko je potrefit vrijeme kad ti nitko ne dolijece...
ovo gore su moje koliko toliko objektivne zamjerke dogadjanjima na stazi.
Inace, meni je bilo OK jer se ne bahatim u voznji i pazim gdje mi je tko i pazim da ni sebe ni drugoga ne usosim - isto kako vozim i inace na cesti. bit ce da su neki to zaboravili pa sad malo tu drve previse oko ovoga ili onoga.
Naravno, pohvale svima koji su organizirali ovaj susret i namucili se da svi dobijemo priliku prodjirat se po stazi. No, kako je lani bilo daleko manje auta, ove godine poprilicno...pitanje je da li ce iduce godine biti jos i vise. Ako bude...onda bi za ubuduce mozda mogli neke stvari poboljsati pa da svi dobiju priliku napravit djir po stazi, a da se nitko ne buni i ne ugrozava.
Moj prijedlog, ako je ikako moguce...probati organizirati nesto slicno onome od lani; znaci na pistu pustiti u jednom sutu 20-ak auta, pozeljno da su svi slicnih jacina i pustit ih recimo 10-15 min ili ne znam...mozda max 10 krugova i onda svi van. i tako dok se ne izvoze oni koji se ne zele naganjat citavo vrijeme.
nakon toga da idu oni koji zele przit gume do kraja...tu ne bi trebalo ogranicavat broj auta na stazi...premda ako se zeli moze se i tu uvest 2-3 grupe po jacini auta da se svi izgustaju kako treba bez da im drugi smetaju.
e i jos nesto sto se tice obavjescivanja ljudi...mozda bi mogli napravit ili kupit slabiju radio stanicu koja ce se cut do 1-2 km(ili ju neki radioamater napravi...imam ih i ja nekoliko) koje rade na FM bandu, svi uglavnom imamo radio, dogovorimo se na kojoj frekvi cemo slusat...i tu pustamo neku mjuzu i obavijesti kad tko moze kamo, kad tko ide van i sl.
Uff...ovo pisem vec 2 sata sa prekidima...dobro je...uspio sam napisat prije kraja radnog vremena : :hehe: Odoh dalje delat.
Pozdrav!