:
:
:
: kud baš meni da to napišeš, pogotovo ovaj dio sa vožnjom u gradu :hehe:
mene nije strah auta iza mene već upravo tih koji su se došli iživljavat i "otkrivaju" granice svog auta... da ju nebi slučajno otkrili u mom boku :hehe:... i nemoj ovo shvatiti kao uvredu, zaista nemam ti namjeru , ali nije isto ako netko slupa 33-ojku od par tisuća eura ili novu alfu od 15,20,25 tis eura...
Meni je inače ovo 4. put na Grobniku a glede kriznih situacija.. uh, imala sam ih ja i na stazi i izvan staze i previše
... s obzirom da nisam nikad doživjela neku preveliku ozljedu i sve na kraju ispalo ok , mislim da sam dobro savladala krizne situacije ali isto tako sam jako dobro naučila lekciju koliko je tanka granica gdje imaš kontrolu i gdje je više nemaš... da se smrzneš koliko je tanka!
I iz tog razloga moram priznat da sam postala malo opreznija glede "otkrivanja granica" i iživljavanja, pogotovo dok ima drugih vozača na cesti za koje ne znaš kako će reagirat ... :rolll:
ma gle sve ok. Ali sad čitam gore tuđe komentare i neznam mogao bih napisati bibliju o tome. Znam da si bila brza ali je ispalo to sa tnt.om kao da se vučemo!
Ja sam prvi krug prije fotkanja lagano odvozio i nit preticao nit niš. Nakon fotkanja smo opet krenuli i opet sam pravilno vozio. I onda na zadnjem zavoju su neki odlazili u boks. Drugi su nastavili voziti pun gas,pa sam i ja krenuo jer sam mislio da sad ide ono brže( niti sam čuo kad su govorili nit sam vidio ne forumu, al dobro to je možda moja krivica jer nisam išao gledat a nisam stigo). E sad koliko se ja sjećam prilikom mog preticanja u "prvom" krugu mene su ljudi vjerno pratili u stopu!! Dakle nisam bio jedini. Prilikom onog kočenja sam uzeo u mogučnost da će možda presjeći i reagirao sam naglim kočenjem. Ali kad je već vidio da sam ga htio preč, a škripanje je jako dobro čuo, mogo se maknut. Ali on je i dalje vozio cik cak, vozeći kako je njemu pasalo, ne obrativši se na to što se oko njega zbiva.
Ja sam prije odlaska na stazu cijeli auto prekontrolirao , namjestio retrovizore na širi opseg oko auta da bi mogao sve oko sebe promatrat! Neznam koliko njih je to napravilo?! Mislim da ih nije puno!
A modri prihvačam to kaj si napisao! to stoji.
Ali vjeruj mi u svojih 5 godina vozačkog iskustva, doživio sam toliko situacija na koje ti nebiš mogao ni pomisliti. Izbjego toliko kriznih situacija imao par prometnih(neke mojom krivicom ali večina tuđom) i jako dobro znam što radim! Ne treba meni grobnik ili pak neka monza, nema veze, ali znam što radim. Osim toga nit je moj auto u stanju da uhvati 230 na grobniku da bih netkog ugrozio. Osim toga grobnik mi je preljepa staza i pre jednostavna (gledajući mogučnosti mog auta) da bih se sad zabio u nekog li tak.
Ma....uglavnom.....meni je bilo pre dobro, niš se nije desilo, redari su mogli drugi put malo objasniti kak to ide sa zastavama i što treba onda učiniti(jest ko da ih nije ni bilo) a svi smo uživali.