06-06-2026, 18:25:31

Autor Tema: Grobnik 2008. - komentari na vožnju po stazi  (Posjeta: 25229 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tomek

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • Fiat Punto mk2a
    • Velika Gorica
Odg: Grobnik 2008. - komentari na vožnju po stazi
« Odgovori #30 u: 04-06-2008, 16:05:07 »
Agy kolko znam ti si vozila 2. i 3. voznju, a za njih obije pise da su sportske voznje, ma sta to znacilo...

Tebi svi smetaju... Smeta ti ekipa kak se vozi po cesti... Smeta ti kak se ekipa vozi po stazi... Da li si mozda razmisljala da je problem u tebi i tvom nacinu voznje, a ne u njima i njihovom nacinu voznje... Znaci ako je neko brzi od tebe automatski ti smeta i ugrozava tebe i tvoju voznju...

Mene su isto prelazili ''sektasi'' pa nije bilo problema... Vidis ga u retrovizotu da ti se priblizava, znam da je brzi od mene i automatski se micem uz rub i palim sva 4 zmigavca dok me ne prede... Kaj je tolki problem pustit brzega da te prede...
Nikada ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti

Dok zivot juri, ja cu lagano...

AA-lfa

• Gost
  • Trade Count: (0)
« Odgovori #31 u: 04-06-2008, 16:07:09 »
al ne kužim... dobar dio vremena je stalno bio netko od sektaša pored mene, iza/ispred/lijevo i niti u jednom trenu nitko nikome nije zasmetao... :?:
ili se to valjda lijepe samo na crvene aute :funny:
niti me itko naguravao niti je bilo ikakvih problema... a vozila sam cijelo vrijeme osim treće vožnje (dakle svih 45min), izađoh 3 puta na 2 minute u box
daleko mi je jednostavnije bilo maknuti se udesno (da, zaobilazi se s LIJEVE strane) - i pustiti bržeg da prođe pa čak i ako je u nekoj "drli"  :hap:
puno mi je veći problem bilo obilaziti "genijalce" koji su samo slijepo gledali svoju zamišljenu putanju i cvikali zavoje, bez gledanja u to da li ih netko stiže
a onda po ravnici mi se počne vuć po lijevom dijelu staze...i kaj, da ga obilazim s desne??
a uredno sam blicnula i trubnula svaki put prije pretjecanja i zahvalila nakon istog.

a ja bih samo nadodala da se nikako ne slažem sa Eryevim komentarom da sektaši "znaju šta rade" jer mislim da su radili dosta gluposti na stazi kad za to nije bilo vrijeme  :ne:
Ja sam već navela kako su mene skoro stjerali na pasicu jer mi se krenuo zabijati s ljeve strane u ljevom zavoju... Za takav stil vožnje bila je jasno određena 3. vožnja i ovakvom vožnjom su ugrozili ekipu na stazi...

kaj si ti radila u to doba na stazi onda, u "prvoj" vožnji?
naime, sukladno programu:
- prva je bila turistička
- druga je bila "žešća"
- treća je bila mjerenje vremena

...AKO si se prijavio za treću, što i ti i Dario jeste, nije bilo dozvoljeno voziti u prvoj... prema tome... :?:

Offline GTA 147

• Starosjedioc
  • 147 JTDm16v
    • Highway Tuhelj
« Odgovori #32 u: 04-06-2008, 16:07:44 »

Ja sam već navela kako su mene skoro stjerali na pasicu jer mi se krenuo zabijati s ljeve strane u ljevom zavoju... Za takav stil vožnje bila je jasno određena 3. vožnja i ovakvom vožnjom su ugrozili ekipu na stazi... Osim toga, oni možda i "znaju" šta rade (otom-potom ako se malo pogledaju snimke  :rolll: putanja itd itd) ali u tom trenu je na stazi bila prevelika gužva za takvo divljanje ...
Očito su dečki bili brži, a nisi im se maknula kako je bilo dogovoreno.
Ako vidiš da je netko iza tebe, makni se s trkaće putanje..  :batin

A ovo posprdno o putanjama i znaju što rade.. hm, čudno, ako su im putanje toliko krive i nemaju pojma, dakle isključivo divljaju, kako to da su imali vrijeme ispod 2min?
Piše se, v Tuhlju!  :craz

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #33 u: 04-06-2008, 16:12:20 »
samo je trebalo pročitati ovo...

> Program vožnji na stazi:

1.  REKREATIVNO - TURISTIČKA VOŽNJA ( 15 do 20 minuta )
ulazak na stazu 1 po jedan, s malim razmacima, nema startnog broja već samo oznaka R,
istaknuta na vidljivom mjestu, na stazi nema pretjecanja, utrkivanja, samo lagani cruising tj. easy ride....
Ova vožnja je zamišljena za one koji se samo žele provozati stazom, bez jurcanja i ispitivanja vlastitih mogućnosti i mogućnosti vozila, kao i za one koji žele samo vizualno upoznati stazu prije sudjelovanja u sljedećoj vožnji ( ako su i za nju prijavljeni ).

2.  SPORTSKA VOŽNJA ( 45 minuta )
ulazak na stazu 1 po jedan, s većim razmacima, startni broj istaknut na vidljivom mjestu,
na stazi nije dozvoljeno međusobno utrkivanje! Svatko vozi samo za sebe.
Ako je netko brži: obavezno propustiti !
Bez srama koristiti i pokazivače smjera u komunikaciji s drugim vozačima.

3.  SPORTSKA NATJECATELJSKA VOŽNJA - KRONOMETAR ( 45 min. )

- 40 kn članovi Kluba
- 80 kn svi ostali

- ulazak na stazu 1 po 1, s većim razmakom ( 200-300 m ),
svi prijavljeni voze 1 krug zagrijavanja + 2 kruga pod kronometrom, od ova 2 krono kruga računa se brži tj. bolje vrijeme.
Sve skupa traje max. 25 minuta, ovisno o broju prijavljenih.

OK, nije se držalo vremena trajanja... ali jasno je bilo kad je većina izašla sa staze, da više nije prva vožnja.

Offline Boksi

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #34 u: 04-06-2008, 16:16:11 »
samo je trebalo pročitati ovo...

> Program vožnji na stazi:

1.  REKREATIVNO - TURISTIČKA VOŽNJA ( 15 do 20 minuta )
ulazak na stazu 1 po jedan, s malim razmacima, nema startnog broja već samo oznaka R,
istaknuta na vidljivom mjestu, na stazi nema pretjecanja, utrkivanja, samo lagani cruising tj. easy ride....
Ova vožnja je zamišljena za one koji se samo žele provozati stazom, bez jurcanja i ispitivanja vlastitih mogućnosti i mogućnosti vozila, kao i za one koji žele samo vizualno upoznati stazu prije sudjelovanja u sljedećoj vožnji ( ako su i za nju prijavljeni ).

2.  SPORTSKA VOŽNJA ( 45 minuta )
ulazak na stazu 1 po jedan, s većim razmacima, startni broj istaknut na vidljivom mjestu,
na stazi nije dozvoljeno međusobno utrkivanje! Svatko vozi samo za sebe.
Ako je netko brži: obavezno propustiti !
Bez srama koristiti i pokazivače smjera u komunikaciji s drugim vozačima.

3.  SPORTSKA NATJECATELJSKA VOŽNJA - KRONOMETAR ( 45 min. )

- 40 kn članovi Kluba
- 80 kn svi ostali

- ulazak na stazu 1 po 1, s većim razmakom ( 200-300 m ),
svi prijavljeni voze 1 krug zagrijavanja + 2 kruga pod kronometrom, od ova 2 krono kruga računa se brži tj. bolje vrijeme.
Sve skupa traje max. 25 minuta, ovisno o broju prijavljenih.

OK, nije se držalo vremena trajanja... ali jasno je bilo kad je većina izašla sa staze, da više nije prva vožnja.

potpis za ovo zadnje :ok:.

Ali kao što kaže tnt "to je grobnik" i svašta se dešava.

turistička vožnja uopšte po meni nije bila potrebna :ne:. Na grobnik se dolazi voziti,juriti kako god. Turističke vožnje mogu i doma voziti.

Sory ak se netko uvrijedi ili naljuti na moj komentar.
Alfa--Fiat--Lancia

Offline Dooks

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Astra J 1.7CDTI
    • Samobor
« Odgovori #35 u: 04-06-2008, 16:17:33 »
Po meni je ok turisticka voznja da bude. Ima nekih koji nema set guma za stazu i hoce tek toliko napravit koji krug bez da dere gume.  :ok:

kao ja  :smijeh :smijeh bit ce za sljedecu god  :craz

Video: Odabrao Đelo Hadžiselimović. Preveo Saša Kolka. Tekst čitao Miljenko Kokot

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • Spol: Ženski
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #36 u: 04-06-2008, 16:18:19 »
Ovako ..

@ Tomek - nisam napisala da mi svi smetaju , samo sam napomenula da je bila kod mene konkretno 1 . kritična situacija

@ AAlex - opet se guraš di ti nije mjesto ... ja sam slučajno stajala u 1. redu za slikanje, i morala sam odvoziti krug da izađem u box... ili bi mi možda ti tako pametna sugerirala da se vratim u rikverc . Baš mi je drago da me i dalje pratiš... Možeš mi molim te onda otkrit tko mi je ostavio žutu ogrebotinu na zadnjem braniku? Hvala unaprijed  :craz 

@ GTA 147 - ja sam se micala bržima a ako pažljivije pročitaš prije nego počneš laprdat, vidjet češ da sam napisala da sam uočila da mi lik doletava i kočila i dala se desno ... To nebi bilo da se ne mičem bržima, zar ne ?

btw. vidim da su sektaši postali jako popularni kod određenih kolega pa se više neću petljat... Hvala bogu pa smo ovaj put mjerili vremena i sve se vidi ... Glede ovog komentara da su "svi sektaši imalil vrijeme ispod 2"  ...

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #37 u: 04-06-2008, 16:19:02 »
Ovo je za mene bilo iskustvo koje već jako dugo čekam... Na stazi sam se osječao kao riba u vodi!
Prva dva kruga sam odvozio laganije da malo upoznam stazu i vidim kak se auto ponaša! A dalje sam vozio na nož! Kad sam naišao na sporije i ja sam usporio i obišao kad se to moglo, kad su naišli brži propustio sam ih i to je to... Nije bilo problema!
Ovu situaciju sa Eryem i alfom145pu sam i ja vidio jer sam bio iza Marea... Ništa strašno, glavno da je sve dobro prošlo!
Ipak, bili smo na stazi i normalno je da se ljudi hoće brže povest... Ja sam jedva dočekao da vidim kak mi se auto ponaša u takvim uvjetima. Ne dobiješ svaki dan priliku da izvučeš maximum iza auta... To je na cesti nemoguće!
Potrebno je malo prisebnosti i samokontrole, i najvažnije, potpuna budnost i maximalna koncentracija, da bi se i na stazi mogao vozit sigurno, a opet jako brzo!  :da:
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #38 u: 04-06-2008, 16:22:09 »

Ovu situaciju sa Eryem i alfom145pu sam i ja vidio jer sam bio iza Marea... Ništa strašno, glavno da je sve dobro prošlo!
:da:

eto , nisam bila jedina... a to šta ja pričam se vidi i na jednoj snimci ... I da, uglavnom su se svi dobro i solidno vozili i sve u svemu odlično je prošlo!

Meni je samo žao što se na kraju za 3. trku prijavilo malo ljudi, odnosno nisu se prijavilli neki koji su jako glasni oko svoje vožnje i sa pametovanjima... jer lako je biti general poslije bitke... Osim toga, i ova dva prozvana sektaša su sad kad su vidli snimke i sami zaključili da se moraju "više opustit"  :)

Offline Boksi

• Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #39 u: 04-06-2008, 16:22:35 »
Ovo je za mene bilo iskustvo koje već jako dugo čekam... Na stazi sam se osječao kao riba u vodi!
Prva dva kruga sam odvozio laganije da malo upoznam stazu i vidim kak se auto ponaša! A dalje sam vozio na nož! Kad sam naišao na sporije i ja sam usporio i obišao kad se to moglo, kad su naišli brži propustio sam ih i to je to... Nije bilo problema!
Ipak, bili smo na stazi i normalno je da se ljudi hoće brže povest... Ja sam jedva dočekao da vidim kak mi se auto ponaša u takvim uvjetima. Ne dobiješ svaki dan priliku da izvučeš maximum iza auta... To je na cesti nemoguće!
Potrebno je malo prisebnosti i samokontrole, i najvažnije, potpuna budnost i maximalna koncentracija, da bi se i na stazi mogao vozit sigurno, a opet jako brzo!  :da:

al fakat tvoj auto je letio znam da si me u predzadnjem krugu preteko, poludio sam btew.bio si jedini :craz. Onda sam pak krenuo pun gas za tobom, ali nikak da te stignem. Auto je bolestan :o000: :ok:.

hehe.....sve to u turističkoj vožnji :drive:
Alfa--Fiat--Lancia

Offline GTA 147

• Starosjedioc
  • 147 JTDm16v
    • Highway Tuhelj
« Odgovori #40 u: 04-06-2008, 16:22:41 »

@ GTA 147 - ja sam se micala bržima a ako pažljivije pročitaš prije nego počneš laprdat, vidjet češ da sam napisala da sam uočila da mi lik doletava i kočila i dala se desno ... To nebi bilo da se ne mičem bržima, zar ne ?
Ako si se dala desno i propustila, nema govora o prisilnom tjeranju na pasicu, tako da nemoj pretjerivati, pardon, laprdati..

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #41 u: 04-06-2008, 16:24:22 »
 koliko sam shvatio radi se o meni jer sam jedini snimku stavio iz 75ice. agi je rekla da nevidi s posla pa sam pretpostavio da je to moja. e sad pogledao sam snimku ponovo. na 2 mjesta sam pretekao 147, jedna je uredno dala zmigavac a druga je bila u blagom ljevom zavoju gdje sam isao s unutarnje strane, usporio vidio da nema namjeru zasjec zavoj i dodao sam gas . drzao sam se ljevog ruba tako da ostane prostora. jel to to ili pricamo o necemu sto nema dokaza?

prva je na 3:18 i nevidi se zmigavac ali ja ga vidim na full rezoluciji
druga je na 5:36 i tocno se vidi kao oduzimam gas
YouTube - alfa 75 ts

prosudite sami jel bilo skakljivo.

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #42 u: 04-06-2008, 16:25:17 »
@ AAlex - opet se guraš di ti nije mjesto ... ja sam slučajno stajala u 1. redu za slikanje, i morala sam odvoziti krug da izađem u box... ili bi mi možda ti tako pametna sugerirala da se vratim u rikverc . Baš mi je drago da me i dalje pratiš... Možeš mi molim te onda otkrit tko mi je ostavio žutu ogrebotinu na zadnjem braniku? Hvala unaprijed  :craz 

kam se guram :?: bila sam na Grobniku...
s tim da NISAM imala rupu od nekoliko mjeseci neplaćene članarine pa ju brže-bolje platila tek prije grobnika kao neki... :song:

nije mi bilo mjesto u zadnjoj vožnji, i nisam se tam gurala, ne znam o čemu pričaš.
na svu sreću nismo se srele nigdje po stazi inače bih te vjerojatno i ja stizala kroz tvoju putanju pa bi i meni imala kaj prigovoriti, ovako ti ostaje samo zajedljivost o meni "takvoj pametnoj" i vlastite pretpostavke o mojim hipotetskim savjetima. što se mene tiče, mogla si vozit urikverc po cijeloj pisti.

kaj se žute ogrebotine tiče, imamo 2 murjaka na forumu pa pitaj njih. :craz

...samo je stvarno čudno kako su samo na tebe navrli sektaši... uvijek svi navrnu na tebe, svi murjaci po cesti, svi radari samo tebe čekaju, sve prometne patrole imaju pik baš na tebe... :rolll:

Offline Ery

• Starosjedioc
  • 166 2.5 V6
    • Banjaluka, BiH
    • Seljak
« Odgovori #43 u: 04-06-2008, 16:26:42 »

ako cete iskreno ja nisam ni primjetio nikakvu situaciju...
:D
samo laprdam da ispadnem pametan i korektan  :smijeh
Dim u kuhinji se razišao u međuvremenu, no mačka je crna kao
gavran i kašlje.

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #44 u: 04-06-2008, 16:29:53 »
... a druga je bila u blagom ljevom zavoju gdje sam isao s unutarnje strane, usporio vidio da nema namjeru zasjec zavoj i dodao sam gas . drzao sam se ljevog ruba tako da ostane prostora. jel to to ili pricamo o necemu sto nema dokaza?

druga je na 5:36 i tocno se vidi kao oduzimam gas
YouTube - alfa 75 ts

prosudite sami jel bilo skakljivo.

ne vidim ali ti velim da si doletio,ja sam te vidjela i kao što kažeš, bila sam u blagom ljevom i kad sam te vidla ja sam zakočila i nastavila ravno... na snimci se ne vidi al to je bilo na oko 100 i nešto tako da je to kočenje u zavoju mene baš fino zbacalo... To da li si ti oduzeo ili ne gas ja ne znam... A tvoja snimka tebi nije dokaz kad sam ja kočila da ti lagano prođeš... al da ja imam snimku tog dijela iz svog auta, izgledalo bi malo drugačije  :da:

No eto, barem kolege odozgora mogu sad vidjeti da se ja mičem  :craz

Offline Raziel

• Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #45 u: 04-06-2008, 16:29:59 »
al fakat tvoj auto je letio znam da si me u predzadnjem krugu preteko, poludio sam btew.bio si jedini :craz. Onda sam pak krenuo pun gas za tobom, ali nikak da te stignem. Auto je bolestan :o000: :ok:.

hehe.....sve to u turističkoj vožnji :drive:

Turističke vožnje nije ni bilo... Kad sam izašao na stazu, probao sam laganije, al kad su mi počeli doletat od iza i blendat, skužio sam da se nitko ne vozi 'turistički', pa sam i sam podigao tempo!

Al vjeruj mi, i tvoj auto ide ko zmaj! Pošteno sam se namučio da te stignem i obiđem!  :da:  :ok:
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline Boksi

• Ovisnik o alfistima
    • Pula
« Odgovori #46 u: 04-06-2008, 16:33:57 »
Turističke vožnje nije ni bilo... Kad sam izašao na stazu, probao sam laganije, al kad su mi počeli doletat od iza i blendat, skužio sam da se nitko ne vozi 'turistički', pa sam i sam podigao tempo!

Al vjeruj mi, i tvoj auto ide ko zmaj! Pošteno sam se namučio da te stignem i obiđem!  :da:  :ok:

hehe....turisti.... :smijeh

tvoj je bio zmaj, gledao ja i poslije....PA TI SI LETIO :da:. a zvuk tek.

Gume sad mogu slobodno baciti, doživile dva grobnika na 2.2 bara, i 12 krugova, moš misliti kak je bilo po ipsilonu  :drive:kliz,kliz :hehe:
Alfa--Fiat--Lancia

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #47 u: 04-06-2008, 16:34:48 »
AAlex, ja stvarno ne znam kaj tebe svrbi da u svakoj temi moraš komentirati mene, moju vožnju i ne znam kaj...  Od ove moje napomene sad pokušavaš napraviti svađu a i sudionik i ja smo se složili da je bilo možda malo škakljivo i gotovo ... Kao što su i drugi primijetili par situacija, ne znam šta te samo svrbe moje napomene?

I glede 3. vožnje, ako sam od mislim 15 vozača ja bila 10. onda nisam najbolja ali  ni najgora i nije da sam se gurala di mi nije mjesto, pogotovo što sam odvozila sa full standardnim autom (osim federa) i to dizlom... Ja super zadovoljna!  :craz 

... i odoh doma  sad :craz

AA-lfa

• Gost
« Odgovori #48 u: 04-06-2008, 16:38:41 »
AAlex, ja stvarno ne znam kaj tebe svrbi da u svakoj temi moraš komentirati mene, moju vožnju i ne znam kaj...  Od ove moje napomene sad pokušavaš napraviti svađu
...
... i odoh doma  sad :craz

svrbi me kaj pokušavaš oblatiti ekipu koja nije ni kriva ni dužna, tko zna zašto.
snimka na 5:38 YouTube - alfa 75 ts
.....

a ja bih samo nadodala da se nikako ne slažem sa Eryevim komentarom da sektaši "znaju šta rade" jer mislim da su radili dosta gluposti na stazi kad za to nije bilo vrijeme  :ne:
Ja sam već navela kako su mene skoro stjerali na pasicu jer mi se krenuo zabijati s ljeve strane u ljevom zavoju... Za takav stil vožnje bila je jasno određena 3. vožnja i ovakvom vožnjom su ugrozili ekipu na stazi... Osim toga, oni možda i "znaju" šta rade (otom-potom ako se malo pogledaju snimke  :rolll: putanja itd itd) ali u tom trenu je na stazi bila prevelika gužva za takvo divljanje ...

vs.

a i sudionik i ja smo se složili da je bilo možda malo škakljivo i gotovo ...
« Zadnja izmjena: 04-06-2008, 17:04:46 od GTA 147 »

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #49 u: 04-06-2008, 16:45:21 »
To da li si ti oduzeo ili ne gas ja ne znam

to se cuje

ne vidim ali ti velim da si doletio,ja sam te vidjela i kao što kažeš, bila sam u blagom ljevom i kad sam te vidla ja sam zakočila i nastavila ravno... na snimci se ne vidi al to je bilo na oko 100 i nešto tako da je to kočenje u zavoju mene baš fino zbacalo...

to znaci da si vozila na 100% ako nisi mogla proc zavoj bez da ides skroz na unutarnji rub(to cak ni sektasi ne rade, osim kad fulaju putanju pa im istrci pasica na stazu :)  ). shvacam ja da si se splasila pa si pomislila da cu ja pocet klizat prema van , na tebe. ali casne mi sektaske da u preticanju uvijek procijenim jel cu se moc drzat unutranjeg ruba ili ne. cak se i na jednom mjestu vidi da sam procjenio da necu moc prestic 156icu pa sam pricekao ravnicu. nije mi u cilju razbit auto bez obzira na njegovu vrijednost, ulozeno je puno truda. nema svrhe se tu prepucavat kad nije bilo strasno. bolje komentirat one koji su vozili nevjerovatno dobro i radili opaka vremena. sve ispod 2:00 je za respekt :da:

Offline Agneza

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTDm
    • Zagreb
« Odgovori #50 u: 04-06-2008, 16:57:52 »
to se cuje

to znaci da si vozila na 100% ako nisi mogla proc zavoj bez da ides skroz na unutarnji rub(to cak ni sektasi ne rade, osim kad fulaju putanju pa im istrci pasica na stazu :)  ). shvacam ja da si se splasila pa si pomislila da cu ja pocet klizat prema van , na tebe. ali casne mi sektaske da u preticanju uvijek procijenim jel cu se moc drzat unutranjeg ruba ili ne. cak se i na jednom mjestu vidi da sam procjenio da necu moc prestic 156icu pa sam pricekao ravnicu. nije mi u cilju razbit auto bez obzira na njegovu vrijednost, ulozeno je puno truda. nema svrhe se tu prepucavat kad nije bilo strasno. bolje komentirat one koji su vozili nevjerovatno dobro i radili opaka vremena. sve ispod 2:00 je za respekt :da:

e upravo to - ti si dojurio kao manijak i kaj ja znam jel ti budeš prošao ili ne, ne daješ nikakve znakove tipa trubljenja ili slično, što je neko nepisano pravilo ... a malo jesi izgledao u retrovizoru da baš nemaš kontrolu ...  a ima svakakve ekipe na stazi

i nadam se da ovo neće obrisat, jer pišem ovo već 3x  :)

Offline GTA 147

• Starosjedioc
  • 147 JTDm16v
    • Highway Tuhelj
« Odgovori #51 u: 04-06-2008, 16:58:21 »
Rasprava vezana uz stazu i događanja na njoj je dobrodošla, a za međusobe razmirice postoji PP!

Post brišem nešto kasnije..

Anton

• Gost
« Odgovori #52 u: 04-06-2008, 17:02:09 »
koji vam je klinac  :?:

svi smo citavi kao i alfice... :rolll:

ja sam napravio 2 turisticka kruga cisto da usporedim dal se 147 uvija poput 145....zakljucak je da je sasija puno bolja ( cvrsca ili je to zbog mog strutt bara ) micao sam se svima nitko se nije imao potrebu maknuti meni jer nisam ni stojadina ulovio   :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

Online piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #53 u: 04-06-2008, 17:11:27 »
to ti je moj antone zato što nemaš varijator! :craz

odvozio 6 - 7 krugova i nisam imao nikakvih neugodnih situacija (s drugim autima...jednu sam imao sam sa sobom :craz)...kada me netko stizao gledao sam usporiti i gađati da ga propustim na ravnici uz žmigavac naravno...zadnji krug štopao 2:08,5 s tim da su max okretaji bili 3000 o/min... :hehe:
MiTo

Anton

• Gost
« Odgovori #54 u: 04-06-2008, 17:15:21 »
to ti je moj antone zato što nemaš varijator! :craz

kaaaaaj  :o000:

moj fen je zvercica, iako nece preko 2 glave  :redf:
isprobao na putu za AC

btw....nisam pohvalio Agy jer joj dizlo ide bolesno dobro
i piqueta jer mu je koza u alfici takoooo :love3: (iako ti malo dimi)

:craz

Ery: auto se cuje kao da ima 300 ks ali ide kao da ima 115 ks....
subjektivan dojam.....
nemoj sad popi....t zbog male kritike
 :craz

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet,Brera
    • Vukovar
« Odgovori #55 u: 04-06-2008, 17:27:42 »
Ja sam se naganjao s jednom 16V 33com koja zaista bolesno ide ,neznam ko je bio u pitanju ,ali ideee. Bilo je i meni vrlo kritičnih situacija ,u ulasku u Riječki sam bubnio u graničnik ,ali na sreću samo je lagano branik dobio. Isto tako kao i većina sam se zbunio jer se već i prvom krugu počelo na nož vozit pa sam i ja naravno legao na gas i ajmoooo. Pred riječkim sam uspio natjerat do 175kmh i skoro sam tad kočnice spalio (doslovno su bile užarene kad sam stao u box ih ohladit). Primjedbe na druge vozače nemam ,svi su OK vozili  :ok:
Gas Guzzler

Offline meDo75

• Starosjedioc
  • 75 2.0 TS
    • Oslo
« Odgovori #56 u: 04-06-2008, 18:01:03 »
...meni prvi pot na grobniku i bilo mi je odlicno ( osim sto nema nigdje hlada  :metak)  a sto se voznje tice nisam forsao ni sebe ( mamuran ) a ni auto ( gume ) a i curka je bila samnom ...ostali brzi od mene uredno propustani i nikakvih problema  :ok:...  prestigao sam samo jednog drivera  ( osim ekipe na 4 žmige ) isto bez problema ...

sve u svemu odlicno  5  :ok:

za drugi put obavezno druge gume i ( malo ) manje alkohola dan prije   :song:
...AR 75 stealth edition ...fast as a shark....

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #57 u: 04-06-2008, 18:07:02 »
pa ti si pod utjecajem alkohola vozio  :sado:

Offline meDo75

• Starosjedioc
  • 75 2.0 TS
    • Oslo
« Odgovori #58 u: 04-06-2008, 18:12:16 »
pa ti si pod utjecajem alkohola vozio  :sado:
na alkoholnim parama  :hehe: mislim da nisam jedini ....ima nas jos  :song:

p.s. pozdrav ekipi iz uvale    :hello:
...AR 75 stealth edition ...fast as a shark....

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #59 u: 04-06-2008, 18:16:24 »
pa mogo si onda spojit crijevo na usisnu granu i u usta (kateter stil), pa kad treba ubrzat samo puhnes, ono kao nitro shot  :wz :smijeh