al ne kužim... dobar dio vremena je stalno bio netko od sektaša pored mene, iza/ispred/lijevo i niti u jednom trenu nitko nikome nije zasmetao...

:
ili se to valjda lijepe samo na crvene aute

:
niti me itko naguravao niti je bilo ikakvih problema... a vozila sam cijelo vrijeme osim treće vožnje (dakle svih 45min), izađoh 3 puta na 2 minute u box
daleko mi je jednostavnije bilo maknuti se udesno (da, zaobilazi se s LIJEVE strane) - i pustiti bržeg da prođe pa čak i ako je u nekoj "drli"

puno mi je veći problem bilo obilaziti "genijalce" koji su samo slijepo gledali svoju zamišljenu putanju i cvikali zavoje, bez gledanja u to da li ih netko stiže
a onda po ravnici mi se počne vuć po lijevom dijelu staze...i kaj, da ga obilazim s desne??
a uredno sam blicnula i trubnula svaki put prije pretjecanja i zahvalila nakon istog.
a ja bih samo nadodala da se nikako ne slažem sa Eryevim komentarom da sektaši "znaju šta rade" jer mislim da su radili dosta gluposti na stazi kad za to nije bilo vrijeme 
Ja sam već navela kako su mene skoro stjerali na pasicu jer mi se krenuo zabijati s ljeve strane u ljevom zavoju... Za takav stil vožnje bila je jasno određena 3. vožnja i ovakvom vožnjom su ugrozili ekipu na stazi...
kaj si ti radila u to doba na stazi onda, u "prvoj" vožnji?
naime, sukladno programu:
- prva je bila turistička
- druga je bila "žešća"
- treća je bila mjerenje vremena
...AKO si se prijavio za treću, što i ti i Dario jeste,
nije bilo dozvoljeno voziti u prvoj... prema tome...

: