16-11-2025, 10:03:40

Autor Tema: Alfa 33  (Posjeta: 595877 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline go-go

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Giulietta TB 170
    • ......
Odg: Alfa 33
« Odgovori #180 u: 02-04-2007, 18:01:19 »
vid vid ti našeg bemvejaša što se raznježio :crazy:
kak si uspio razbit lozinke da se vratiš na 33 forum :sado: sigurno si poljepio alfa naljepnice na biemdabljua :)))
Alfa forever

Marac

• Gost
« Odgovori #181 u: 19-04-2007, 20:22:03 »
ne nego sam rekao da ganjam 164 da mi treba još nekih cca 10.000kn pa su me pustili nazad  :rolll:.... nešto mi je tužna atmosfera na 33 ....e vidio sam svoju pilu vratila se u grad na dan-dva  baš sam bio sretan ko malo dijete kad mu daš bananka ...nadam se da se uskoro vraćam sa stilom nazad (možda) inače bemvej je na bubnju sve je novo na njemu auto je jeben ... za nikakvu lovu ga dam,... našao sam 164  :love:  :love:  :love3: :love: ....inače nešto sam htjeo reći važno......da... bmw je zakon alfa je kino pogotovo 33 i k tome još od goge najgori škart od svih vaših škartova...jel grize još uvijek preko 100 u 2  :ok:   

Offline go-go

• Sa stažom
  • Giulietta TB 170
    • ......
« Odgovori #182 u: 20-04-2007, 13:15:21 »
Pa dis' ti marče, potkovu ti tvoju, ma ti si naš, nema veze ta bambura, brzo ćes se ti nje riješit' :pivo:
Nego proša sam ti prošli vikend cijelu županiju i uzduž i popreko i zločest nisam ti se javio :redf:
Imo sam mali đirčić kawom, pa bio u ivaniću na moto susretu, pa odletio kući u požegu, pa nazad, pa kroz sisak dvaput proš'o :000:
Evo što se 33 tiće ja se malo isto otuđio, a vidiš i sam da još jedino ja vozim 33, ustvari uvalio sam je ženi, pa nek se ona hebe, tak da ne znam šta se događa, ne znam ni di nam je uzzy, u stvari ne znam ništ O0
Alfa forever

Marac

• Gost
« Odgovori #183 u: 20-04-2007, 14:37:00 »
baš si mogao javit se da malo porazgovaramo o zajedničkim temama (ženama) ...maznemo koju pivu i tako, kupio si kawu vjerovatno zx 9 ? šta bi ti sa 6-icom ne ide ni 140 u drugoj na zadnjem  :ok: ...sad će uskoro bit moto susret u sisku mislim u 6mj. ako se nije šta promijenilo...pa se javi ovaj put da tata proba 9-tku nisam nikad vozio ništa osim apn-6 i suzukia gsx 1100 a i nemam nekakvu želju sad samo želim 164 kao i uvijek dok ju ne kupim a onda puša 3mj. ne izlazim ispod auta... moram naći nekog povjerljivog da mi trebu mrka dok ja imam važnijeg posla  :o000:

Offline go-go

• Sa stažom
  • Giulietta TB 170
    • ......
« Odgovori #184 u: 20-04-2007, 15:22:15 »
Nije 9-tka nego z750, e a skoro si nanjušio, ima 9-tkinu modificiranu mašinu, od 0-100 za 3,4s 33 mu muke
Javim ti se idući put :color:
Alfa forever

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #185 u: 20-04-2007, 20:48:19 »
GO-GO kupija si motor,750 mu modificirani ZX muka.33 puta 33 daju 1098 sta znaci da si triba uzet novi Ducati  :wz,a ne to bonzai smece sta se nekvari  :mad: :wal: :wal: :wal:

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #186 u: 20-04-2007, 20:53:36 »
BTW- ovo si vidija u Solinu  :?: :?: :?:

Offline veron

• Starosjedioc
  • GLTT + Smart EQ
    • Zagreb
« Odgovori #187 u: 21-04-2007, 00:11:18 »
Lijepo izgleda na slici.....  :love3:

Offline go-go

• Sa stažom
  • Giulietta TB 170
    • ......
« Odgovori #188 u: 21-04-2007, 09:39:44 »
GO-GO kupija si motor,750 mu modificirani ZX muka.33 puta 33 daju 1098 sta znaci da si triba uzet novi Ducati  :wz,a ne to bonzai smece sta se nekvari  :mad: :wal: :wal: :wal:

Evo i moga uzca, ma jesam još nekegodne, samo smo svi šutjeli o tome :funny:
Nemoš kupit dukca, kad je seb uzeo tog jednog što talijani uspiju proizvest u godini dana :)))

Jel' ta 33-ica prava ili nacrtana, ja sam posli mislio da je jumbo plakat :rol:
Alfa forever

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #189 u: 21-04-2007, 12:03:14 »

Evo i moga uzca, ma jesam još nekegodne, samo smo svi šutjeli o tome :funny:
Nemoš kupit dukca, kad je seb uzeo tog jednog što talijani uspiju proizvest u godini dana :)))

Jel' ta 33-ica prava ili nacrtana, ja sam posli mislio da je jumbo plakat :rol:
[/quote]

Jel da san krasno sakrija njezine 33 mane,a istaka..........novi lak  :))) :))) :)))

Zoky

• Gost
« Odgovori #190 u: 24-04-2007, 21:51:39 »
Evo mene napokon se vratio ovako interesira me dali ima neko shemu ili kako da podesim vijak na karburatoru nesto sam zabunom okrenuo krivi vijak i sad mi puca iz auspuha dali se to moze rucno vratiti ? I jos me interesira cijena registracije na 1g za Alfu 33 90g 77kw ?

Offline Keke

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 33 1.3V -> 1.7 8V carb -> 1.7 16V
    • Zagreb Centar
« Odgovori #191 u: 25-04-2007, 02:29:15 »
Evo što se 33 tiće ja se malo isto otuđio, a vidiš i sam da još jedino ja vozim 33, ustvari uvalio sam je ženi, pa nek se ona hebe, tak da ne znam šta se događa, ne znam ni di nam je uzzy, u stvari ne znam ništ O0

go-go, pa kako alfa, nismo se duugo culi, nije da samo ti vozis 33-jku... hehe... imam i ja sto i jednu muku sa svojom... kad sam bio u kninu kod tebe, stari za tjedan dana kupio opela pa ja kupio od starog, a tek sad kad sam malo dublje iso kopati po njoj, nasao probleme... biti ce posla na njoj, ali bitno da vozi, trenutno mi je najveci problem killer... jadan je procurio nakon toliko godina...
« Zadnja izmjena: 25-04-2007, 02:30:03 od Keke »

Offline tvatavuk

• Pripravnik
  • **
  • 33 S 16v Permanent4 GMo & 166 V6 3.2
    • Split
« Odgovori #192 u: 25-04-2007, 08:41:53 »
Evo mene napokon se vratio ovako interesira me dali ima neko shemu ili kako da podesim vijak na karburatoru nesto sam zabunom okrenuo krivi vijak i sad mi puca iz auspuha dali se to moze rucno vratiti ? I jos me interesira cijena registracije na 1g za Alfu 33 90g 77kw ?

Zoky,
sto se tice karba ako im nisi vican najbolje da ga odneses majstoru da ga ustela, jer za njih treba imati uho i ruku.
E sad registracija:
Osiguranje mozes dovoljno precizno izracunati ovdje.
Croatia osiguranje d.d.
Osim toga na tehnickom na razne eko testove, testove ispravnosti i cestarine ostavis u prosjeku od 900-1500kn ovisno o tome sto sve trebas napraviti (npr prva registracija/nove tablice/upisivanje novih podataka u prometnu) i koliko se puta vracas.

Offline go-go

• Sa stažom
  • Giulietta TB 170
    • ......
« Odgovori #193 u: 25-04-2007, 18:49:09 »

go-go, pa kako alfa, nismo se duugo culi, nije da samo ti vozis 33-jku... hehe... imam i ja sto i jednu muku sa svojom... kad sam bio u kninu kod tebe, stari za tjedan dana kupio opela pa ja kupio od starog, a tek sad kad sam malo dublje iso kopati po njoj, nasao probleme... biti ce posla na njoj, ali bitno da vozi, trenutno mi je najveci problem killer... jadan je procurio nakon toliko godina...

Oooooo pa di si keka, znači dočepa si se i ti ćaćine 33-ice, neka, neka, inaće moja dobro, hvala na pitanju, žena ju vozicka kao što rekoh, evo sad kad ju operem jedne godine možda otpadne onaj lak pa neće bit' onak' šarena, i tak O0
Alfa forever

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfasud,Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet
    • Vukovar
« Odgovori #194 u: 26-04-2007, 15:15:02 »
Pa da se i ja pridružim.....
Evo slikica moje 33-ice , 1991 1.7 i.e

i malo iznutra (nisam prebrisao prašinu  :redf:)

Moja lokacija je  : VUKOVAR - Borovo Naselje

Ako ima koga da treba dijelova ,razmjena i sl... slobodno neka ostavi PM na mail dejan@vuhard.com
« Zadnja izmjena: 26-04-2007, 15:32:00 od RoadRunner »
Gas Guzzler

Offline go-go

• Sa stažom
  • Giulietta TB 170
    • ......
« Odgovori #195 u: 12-05-2007, 14:56:59 »
Samo za marca i društvo :wz
vidimo se 9.6. u sisku na motosusretu alfista :pivo: :pivo: O0
Alfa forever

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #196 u: 14-05-2007, 00:10:54 »

Ako ima koga da treba dijelova ,razmjena i sl... slobodno neka ostavi PM na mail dejan@vuhard.com

:undd:                  ja sam imao identicnu...    :love:

« Zadnja izmjena: 14-05-2007, 00:13:28 od g »

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #197 u: 14-05-2007, 00:22:17 »

Jel bila brza od GTV-a  :?: :?: :?:

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #198 u: 14-05-2007, 00:24:29 »
Samo za marca i društvo :wz
vidimo se 9.6. u sisku na motosusretu alfista :pivo: :pivo: O0

Ovo si triba stavit na BAVARSKI forum  :funny: :funny:

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfasud,Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet
    • Vukovar
« Odgovori #199 u: 14-05-2007, 09:55:48 »
Pa stvarno ista  :))) ,gdje ti je sada ta alfa?
Gas Guzzler

Marac

• Gost
« Odgovori #200 u: 14-05-2007, 14:51:01 »
...uzzy  :mah: sa bmw foruma ...ako sam prodao pilu ne znači da više nisam triesttrojkaš (il znači?)...go-go daj jebote da popijemo koju pivu...će pješke il s motorom? svakako se javiš..možda bude pive

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #201 u: 14-05-2007, 23:10:40 »
...uzzy  :mah: sa bmw foruma ...ako sam prodao pilu ne znači da više nisam triesttrojkaš (il znači?)...go-go daj jebote da popijemo koju pivu...će pješke il s motorom? svakako se javiš..možda bude pive

Popite jednu i za mene  :pivo: :pivo: :pivo:

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #202 u: 15-05-2007, 00:45:51 »

:ne2:   Ufff   ta dva auta su nebo i zemlja....    33 je fajterski auto koji se po ubrzanju do 120 definitivno moze stat uz bok gtv-u 2.0 TS.... ali to je to od jurnjave...   u svim drugim uvjetima je gtv daleko brzi (lezanje, kocenje, medjuubrzanja, max. brzina, lakoca upravljanja i sl.)...      gtv 2.0 je puno preslab za svoju sasiju i ovjes, pa ga se bez imalo problema moze na otvorenoj cesti vozit punim gasom uz cisti uzitak a ne borbu po cesti...  puno jaci auti (cca 200 ks) imaju problema uopce pratit taj tempo, a za obilazenje gtv-a pod punim gasom treba imat muda i za kalsu bolji auto...

sto nista ne umanjuje moje dobro misljenje o 33 (poigotovo 16v)...  gtv je u startu bio duplo skuplji i to je druga generacija auta...   33 definitivno ima i nekog sarma kojeg kod gtv-a nema... zvuk nabrijanog boxera se nemoze s nicim usporedit, i osjecaj snage s kojom se sasija jedva nosi pruza pravu zabavu i adrenalin.... a da ne spominjem pucnjavu iz auspuha na abgasu popracenu vristanjem motora....
Vrlo bi rado sad provozao jedan 33 16v.....   :love: :drive:  :love:      da vidim dal jos uvjek znam ukuplat drugu iz trece na 80 km/h....   :hap: :hap:

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #203 u: 15-05-2007, 00:52:03 »
Pa stvarno ista  :))) ,gdje ti je sada ta alfa?

jos juri zagrebom....   od mene je promjenila jos par vlasnika...   
sretnem ju tu i tamo u gradu ili kod valencica (servis na jarunu)...   :love:
 ima lako pamtljive tablice zg-606-vv
auto sa 9 zivota.... ja sam joj ih uzeo cca 5 (tolko puta me karamboltransport micao s ceste)...  a vidim da ju ni drugi vlasnici ne stede...    svaka joj cast    :clap2:

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #204 u: 15-05-2007, 02:18:47 »

:ne2:   Ufff   ta dva auta su nebo i zemlja....    33 je fajterski auto koji se po ubrzanju do 120 definitivno moze stat uz bok gtv-u 2.0 TS.... ali to je to od jurnjave...   u svim drugim uvjetima je gtv daleko brzi (lezanje, kocenje, medjuubrzanja, max. brzina, lakoca upravljanja i sl.)...      gtv 2.0 je puno preslab za svoju sasiju i ovjes, pa ga se bez imalo problema moze na otvorenoj cesti vozit punim gasom uz cisti uzitak a ne borbu po cesti...  puno jaci auti (cca 200 ks) imaju problema uopce pratit taj tempo, a za obilazenje gtv-a pod punim gasom treba imat muda i za kalsu bolji auto...

sto nista ne umanjuje moje dobro misljenje o 33 (poigotovo 16v)...  gtv je u startu bio duplo skuplji i to je druga generacija auta...   33 definitivno ima i nekog sarma kojeg kod gtv-a nema... zvuk nabrijanog boxera se nemoze s nicim usporedit, i osjecaj snage s kojom se sasija jedva nosi pruza pravu zabavu i adrenalin.... a da ne spominjem pucnjavu iz auspuha na abgasu popracenu vristanjem motora....
Vrlo bi rado sad provozao jedan 33 16v.....   :love: :drive:  :love:      da vidim dal jos uvjek znam ukuplat drugu iz trece na 80 km/h....   :hap: :hap:

Ja san u svojoj ima pojacan sinkron druge,najbolja stvar sta mos ugradit u 33-cu  :da: :da: :da:

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #205 u: 15-05-2007, 08:18:29 »

:ne2:   Ufff   ta dva auta su nebo i zemlja....    33 je fajterski auto koji se po ubrzanju do 120 definitivno moze stat uz bok gtv-u 2.0 TS.... ali to je to od jurnjave...   u svim drugim uvjetima je gtv daleko brzi (lezanje, kocenje, medjuubrzanja, max. brzina, lakoca upravljanja i sl.)...      gtv 2.0 je puno preslab za svoju sasiju i ovjes, pa ga se bez imalo problema moze na otvorenoj cesti vozit punim gasom uz cisti uzitak a ne borbu po cesti...  puno jaci auti (cca 200 ks) imaju problema uopce pratit taj tempo, a za obilazenje gtv-a pod punim gasom treba imat muda i za kalsu bolji auto...

sto nista ne umanjuje moje dobro misljenje o 33 (poigotovo 16v)...  gtv je u startu bio duplo skuplji i to je druga generacija auta...   33 definitivno ima i nekog sarma kojeg kod gtv-a nema... zvuk nabrijanog boxera se nemoze s nicim usporedit, i osjecaj snage s kojom se sasija jedva nosi pruza pravu zabavu i adrenalin.... a da ne spominjem pucnjavu iz auspuha na abgasu popracenu vristanjem motora....
Vrlo bi rado sad provozao jedan 33 16v.....   :love: :drive:  :love:      da vidim dal jos uvjek znam ukuplat drugu iz trece na 80 km/h....   :hap: :hap:

Ja san u svojoj ima pojacan sinkron druge,najbolja stvar sta mos ugradit u 33-cu  :da: :da: :da:

Na muci se junaci poznaju...      :crazy:        :drive:         kuplung pa prva medjugas pa druga....    :drive:

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #206 u: 15-05-2007, 11:39:09 »

Na muci se junaci poznaju...      :crazy:        :drive:         kuplung pa prva medjugas pa druga....    :drive:
Ma ja san to doktorira,al ipak je najlipse kad zvjerski saltas bez da se mislis  :wz :wz :wz

Offline g

• Sa stažom
  • 147 SS
    • Zagreb
« Odgovori #207 u: 15-05-2007, 13:38:42 »
da... definitivno je bolje tako....   kolko to uopce kosta i kolko je komplicirano za ugradnju??

Offline Uzzy

• Ovisnik o alfistima
    • Solin
    • GTV
« Odgovori #208 u: 15-05-2007, 14:09:58 »
da... definitivno je bolje tako....   kolko to uopce kosta i kolko je komplicirano za ugradnju??

Oko 300kn me dosa sinkron(ceka san ga 3 miseca  :mad: :mad: :mad:),a za ugadnju  :?: :?: :?:ne virujen da bi to iko radija ispod 800-1000kn(ja san se ka i uvik snasa za ugradnju  :))))

Marac

• Gost
« Odgovori #209 u: 16-05-2007, 17:48:45 »
uzzy budeš i ti došao bit će pive i ćevapa  :)))  ..ili se bojiš na tak dug put s  :drive:  ..morao bi 3 puta dolijevat ulje i 6 sinhrona druge brzine  :)))