tristrojka bošova vozi ali se treba dobro pomočiti da se prestigne i traktor... neide nikako, ocito ta guma nije bila problem, ali sam ju uspješno zakrpao... bio sam kirurški precizan i ispalo je više nego profesionalno... ali problem lezi negdje drugdje... bili smo danas kod milica i rekao je covjek da treba napraviti dijagnostiku komplet da se vidi gdje je greška...meni djeluje kao sitnica jer motor radi bez greške, doduše na dosta nižim okretajima u leru ali radi mirno, ne trese se, ne dimi osim na prvom paljenju u jutro, a to je normalno...
stvarno mi nije jasno gdje sam fulao...
u principu auto se ponaša skroz normalno jedino kada drzite gas do poda on se ponasa kao da drzite 1/8 gasa i tako i ubrzava... dodje on i do 140 bez ikakvih problema ali dodje tako sporo kao da lagano drzite gas u 5.oj... a ne do poda...
kad smo dosli kod milica, odmah se razbahatio sa ciscenjem injektora, sto vjerovatno nebi bilo loše, ali ne djeluje mi kao uzrok kvara. onda sa mjerenjem kompresije pa zamjenom karika, namještavanjem bregastih itd da ne nabrajam dalje...
ovo s kompresijom bi mi bilo malo i logicno ali cudno mi je jer je taj motor u drugom autu radio sasvim normalno... meni liči kao da je u elektronici problem a ne u mehanici
posto se boš u zadnje vrijeme stvarno istrosio i sada i nema vise neki extra izvor financija, treba mu netko strucan ko ce reci aha to djeluje kao da bi moglo bit ovo ili ovo, a ne sad nabadat pa napravit polugeneralku na autu i ništa ne riješit... meni djeluje kao da sam fulao neku sitnicu ali nisam dovoljno strucan da to riješim...