Prodavao ju je kolega Marac tu sa foruma... Zapravo, više ni nije član na forumu!
Uglavnom, bio sam ju vidjet lani negdje u 11. mjesecu! Što se tiče mašine mislim da je sve ok! Stvarno je lijepo, mirno i fino radila... Nije radilo kvačilo, tak da ju nisam vozio... Neki pomočni klipič je bio u komi!
Što se tiče izvana, nije ni približno ko na slikama! Boja je skroz apšicala, protrulo oko rezervara... Marac mi je rekao da bi trebalo i na podu radit! Bila je dosta skvrcana sa svih strana i zadnji kraj je bio lupit dosta, al je riješeno kod limara, premda je zadnji branik ostao dosta zijevat... Ovaj lijepi auspuh nije na njoj...
Auto je jedino iznutra bio pic-pic! Stvarno je bio lijepo sređen, čist i uredan unutra!
Mislim da ju je Marac na kraju prodavao i za ispod 700 ojra jer nije bila regana, a ja sam ozbiljno razmišljao da ju uzmem i da ju sredim kak spada!
Ne znam kod koga je sad, al vidim da je regana... Auto bi se isplatilo uzet i sredit jer je stvarno 33QV, a ne neka 1.3 sa mašinom 1.7 16V konverzija! Sad mi je pomalo žao što ju ja nisam uzeo... Ima puno posla, ali isplatilo bi se!