par pitanja...
posto sje dosla na red kupnja seta kvacila, zanimaju me vase preporuke, od koje firme je naj bolji, i ako netko moze isfurat neki popustic na takve stvari, po mogucnosti zg... pitao sam u tokicu, kompletan set kosta 986 kuna ako sam dobro zapamtio...
e sad druga stvar koja me malo vise muci... prije desetak dana sam dovezo alfu n parkiraliste na debeloj rezervi i od onda do danas nisam dirao auto (bio na skijanju). Danas sam se htio malo ici provozati, ocu upalit auto kad ono frula, reko nema veze odem s karnisterom do benzinske natocim u auto verglam i verglam i opet nece upalit... pumpa goriva se cuje najnormalnije, struje ima, goriva ima, ali nece upalit... pustio sam malo da se "ohladi", vratim se za sat dva, probam ponovo i nece i nece, zvuk se cuje kao da jedan cilindar radi, a ostala 3 nece... znam da su me prije zezali injektori ali auto je uvijek palio odma.... i do...zdi meni vise paljenje, i reko idem ga jos jednom kresnut i upali odma na prvi zub i radi najnormalnije... reko sve super, pustim ga da tako radi 2-3 minute, odziv gasa je odlican sve super ja hepi, ugasim auto, odem u kucu po radio, ocu ponovo upalit i dalje opet ista stvar...