Vidim ima tu nekih koji se kuze u muziku pa, u autu je prije bila neka muzika unutra, ima kable povucene od aku do gepeka i takva sranja. PA pretpostavljam da prije prodaje je to sve povadio van i stavio neko smece unutra (ili original), kako uskoro skidam lonac konacno cu moc cut i muziku u autu, kako kad je ugasen je muzika jako losa, i kad bas malo pojacam nesto skripi, mislim si da stavim nesto novo. S time da jos sredjujem ovjes nemam predvidjenu lovu za muziku jos. Dakle, treba mi nesto jeftino a da svira kvalitetno. Nije mi bitno da je glasno, nego mi bitno da je kvalitetni zvuk. Naviknut sam da mi uši mazi BOSE doma, a kako nemam love da kupim nešto takvo i za auto, što mi predlažete.
Naime kolega je danas kupio neki jeftin radio za 700kn i ostavio original zvucnike koji su bili u barchetti i zvuk je skroz ok. Puno bolji nego meni u alfi koja ima 6 zvucnika

:
Radio imam neki no-name "PRO VISION 2260", ono sto mi se dopada na njemu je to kaj cita sa USB stickova i SD kartica, al sam gledao malo ove jeftine radio uredjaje i ni jedan nema to. Sad, dal da mijenjam taj radio, jel mislite da je u njemu problem ? Ili da mijenjam zvucnike

:
Kolko bi me stajali svi ti zvucnici ? Iza neznam ako ima kablove, al bih volio i na dasku nesto stavit, jel treba onda onu mrezicu skidat, jer mi izgleda ko da nema rupice iza, jer je bazni model, nikakva dodatna oprema, izgleda mi ko da je to tamo samo za ukras.
Neki savjet, kaj da uradim.
Btw, radio je svojevoljan i nekad ne zeli citat cd.