24-04-2026, 01:55:00

Autor Tema: Alfa 156 zvučnici  (Posjeta: 42649 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
    • ŠIBENIK
Odg: Alfa 156 zvučnici
« Odgovori #60 u: 20-03-2007, 11:07:16 »
Da...kako je najavljeno, napred su sjeli focali, iza u vrata pioneer sto sam prje imao napred, visokotonci nazad sakriveni iza one plastike gdje je pojas, gore pri vrhu di ima mali perforirani dio....sound je za izmamiti osmjeh na licu.... i naravno dls sub u gepek, 3 kanalno dls pojcalo, preko njega sub i prednji zvucnici, i naravno kondenzator sminkerski sa voltmetrom  :))) :)))
Biti ce demonstracije u zadru  :da:

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #61 u: 20-03-2007, 21:19:47 »
Da...kako je najavljeno, napred su sjeli focali, iza u vrata pioneer sto sam prje imao napred, visokotonci nazad sakriveni iza one plastike gdje je pojas, gore pri vrhu di ima mali perforirani dio....sound je za izmamiti osmjeh na licu.... i naravno dls sub u gepek, 3 kanalno dls pojcalo, preko njega sub i prednji zvucnici, i naravno kondenzator sminkerski sa voltmetrom  :))) :)))

Hajd' poslikaj to!!! :?: :?:

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #62 u: 02-04-2007, 09:57:20 »

A sto cu slikati...nista se ne vidi u kabini....sve ko "standard"  Sub jedino mogu poslikati....ali kutija je mala, sada radimo nesto novo....frajer ce mi slagati kutiju, inace jednan od jacih u proracunima i idejama za to u rh  :da: 
Kiki, dodji u zadar pa ces vidjeti  :crazy:

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #63 u: 03-04-2007, 16:17:54 »

A sto cu slikati...nista se ne vidi u kabini....sve ko "standard"  Sub jedino mogu poslikati....ali kutija je mala, sada radimo nesto novo....frajer ce mi slagati kutiju, inace jednan od jacih u proracunima i idejama za to u rh  :da: 
Kiki, dodji u zadar pa ces vidjeti  :crazy:

ajoooooj....ajd vi svi dodjite do mene!!!! :happ:

Vidiš vidiš, nije to loša ideja!!! :hehe:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #64 u: 07-05-2007, 18:56:59 »
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

Offline mareo

• Administrator
  • Trade Count: (+33)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT Blackline Q2
    • Zgb
« Odgovori #65 u: 07-05-2007, 19:06:52 »
ovaj si je dao truda (i novaca)  :)))
ShowYourSound.nl - Showcase alfa156 - ALFA ROMEO 156 CAR-INSIDE Nijverdal.   NIEUW  25 to Life !!

...bogme je...samo neznam kako to podnosi plastika unutrashnjosti 156-ice, naime prije neki dan sam izbacio onu malu tubu 25-icu van i stavio JBL 30-icu tubu (shiroku od mulde do mulde  :crazy:) i nedaj bozhe to pojachat malo jache, vrata od bunkera hoche izletit van od udarca basa...sve zhivo se trese u autu, mislim da je ipak to too much... :rolll:

*ebo mene mali pas, kak' si? pa tak'...

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #66 u: 07-05-2007, 19:12:50 »
ja si odmah zamišljam kako se sve što ima navoj odvija, a sve što je vareno, pomalo puca  :)))  :hehe:  :hehe:  :hehe:  :hehe:

Andrić

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #67 u: 08-05-2007, 11:38:12 »
ja si odmah zamišljam kako se sve što ima navoj odvija, a sve što je vareno, pomalo puca  :)))  :hehe:  :hehe:  :hehe:  :hehe:

:crazy: :crazy:   :rol:

Enver

• Gost
« Odgovori #68 u: 21-05-2007, 20:24:07 »
Vidim ima tu nekih koji se kuze u muziku pa, u autu je prije bila neka muzika unutra, ima kable povucene od aku do gepeka i takva sranja. PA pretpostavljam da prije prodaje je to sve povadio van i stavio neko smece unutra (ili original), kako uskoro skidam lonac konacno cu moc cut i muziku u autu, kako kad je ugasen je muzika jako losa, i kad bas malo pojacam nesto skripi, mislim si da stavim nesto novo. S time da jos sredjujem ovjes nemam predvidjenu lovu za muziku jos. Dakle, treba mi nesto jeftino a da svira kvalitetno. Nije mi bitno da je glasno, nego mi bitno da je kvalitetni zvuk. Naviknut sam da mi uši mazi BOSE doma, a kako nemam love da kupim nešto takvo i za auto, što mi predlažete.
Naime kolega je danas kupio neki jeftin radio za 700kn i ostavio original zvucnike koji su bili u barchetti i zvuk je skroz ok. Puno bolji nego meni u alfi koja ima 6 zvucnika  :?:

Radio imam neki no-name "PRO VISION 2260", ono sto mi se dopada na njemu je to kaj cita sa USB stickova i SD kartica, al sam gledao malo ove jeftine radio uredjaje i ni jedan nema to. Sad, dal da mijenjam taj radio, jel mislite da je u njemu problem ? Ili da mijenjam zvucnike  :?:

Kolko bi me stajali svi ti zvucnici ? Iza neznam ako ima kablove, al bih volio i na dasku nesto stavit, jel treba onda onu mrezicu skidat, jer mi izgleda ko da nema rupice iza, jer je bazni model, nikakva dodatna oprema, izgleda mi ko da je to tamo samo za ukras.

Neki savjet, kaj da uradim.
Btw, radio je svojevoljan i nekad ne zeli citat cd.

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #69 u: 21-05-2007, 22:43:56 »
i meni je zvuk bio loš, pa sam krenula u izmjene, prvo promjenila radio (bio oriđiđi), pa se ispostavilo da je to jedino što se i treba mjenjati  :)))

Andrić

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #70 u: 26-05-2007, 10:56:19 »
Vidim ima tu nekih koji se kuze u muziku pa, u autu je prije bila neka muzika unutra, ima kable povucene od aku do gepeka i takva sranja. PA pretpostavljam da prije prodaje je to sve povadio van i stavio neko smece unutra (ili original), kako uskoro skidam lonac konacno cu moc cut i muziku u autu, kako kad je ugasen je muzika jako losa, i kad bas malo pojacam nesto skripi, mislim si da stavim nesto novo. S time da jos sredjujem ovjes nemam predvidjenu lovu za muziku jos. Dakle, treba mi nesto jeftino a da svira kvalitetno. Nije mi bitno da je glasno, nego mi bitno da je kvalitetni zvuk. Naviknut sam da mi uši mazi BOSE doma, a kako nemam love da kupim nešto takvo i za auto, što mi predlažete.
Naime kolega je danas kupio neki jeftin radio za 700kn i ostavio original zvucnike koji su bili u barchetti i zvuk je skroz ok. Puno bolji nego meni u alfi koja ima 6 zvucnika  :?:

Radio imam neki no-name "PRO VISION 2260", ono sto mi se dopada na njemu je to kaj cita sa USB stickova i SD kartica, al sam gledao malo ove jeftine radio uredjaje i ni jedan nema to. Sad, dal da mijenjam taj radio, jel mislite da je u njemu problem ? Ili da mijenjam zvucnike  :?:

Kolko bi me stajali svi ti zvucnici ? Iza neznam ako ima kablove, al bih volio i na dasku nesto stavit, jel treba onda onu mrezicu skidat, jer mi izgleda ko da nema rupice iza, jer je bazni model, nikakva dodatna oprema, izgleda mi ko da je to tamo samo za ukras.

Neki savjet, kaj da uradim.
Btw, radio je svojevoljan i nekad ne zeli citat cd.

Ja sam nedavno stavljao zvučnike u zadnju policu....i nisam skidao ništa, nego sam ih šarafio odozdola u prtljažniku...samo sam morao ukloniti onu spužvu, koja smeta....nije neki veliki problem....

....a radio MIJENJAJ OBAVEZNO.... :mad:

(definitivno ćeš puno postići ako staviš neki Kenwood ili Pioneer (ili nešta drugo) :ok:

...a zvučnici??....pa sve prema financijskim mogućnostima... :color:

Enver

• Gost
« Odgovori #71 u: 26-05-2007, 13:18:23 »
Thnx, i ja sumnjao na radio.
Ima tamo nekih jeftinih pioneer za 800kn, bude to ok za pristojnu muziku ? Daj preporuci neki ne skupi radio, bitno mi da svira kvalitetno, nije mi bitno kako glasno.

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #72 u: 02-06-2007, 14:09:40 »
Thnx, i ja sumnjao na radio.
Ima tamo nekih jeftinih pioneer za 800kn, bude to ok za pristojnu muziku ? Daj preporuci neki ne skupi radio, bitno mi da svira kvalitetno, nije mi bitno kako glasno.

Meni je za tu lovu ok Pioneer....ali potraži i Kenwooda....ili čak Alpine(on je ipak naj)!!! :ok:

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #73 u: 02-06-2007, 14:12:38 »
Pioneer je od 600 kn pa nadalje....a Kenwood od 700 kn....(novi, naravno) :ok:

BigSaint

• Gost
« Odgovori #74 u: 02-06-2007, 14:29:50 »

Kukuruz (Pioneer) je daleko bolji od šumarka (KenWOOD) :crazy:. Vjeruj imao sam od svakog po 2 komada! :da:

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #75 u: 02-06-2007, 14:43:59 »

Kukuruz (Pioneer) je daleko bolji od šumarka (KenWOOD) :crazy:. Vjeruj imao sam od svakog po 2 komada! :da:

Ma, mene su "naši stari" naučili da je u toj "jeftinjava" klasi sve isto iliti jednako.....ali ipak bih izdvojio potonje!!!! :hap:

a i ja bih uvijek prije uzeo "P"....prije nego "K" :ok:

Enver

• Gost
« Odgovori #76 u: 02-06-2007, 16:26:45 »
Ovo P i K se odnosilo na radio uredjaje  :?:

Ajd se odlucite, kenwood mi previse vuce na golfove sa naljepnicama. Znaci pioneer ili alpine  :?:
I dajte neke modele, ovako mi ne znaci previse, da me ne naj... ovi u ducanu, nemam pojma o muzici, a dok platim onda je gotovo.

Alpine CDE-9846R - stoji 880kn - valjda taj kaj  :?:
PIONEER DEH-P40MP - stoji 980kn - valja taj  :?:

Uzmite si vremena, tek polovicom mjeseca kupujem. Nema se love za to  :rolll: treba kupit hidropodizace za bravu

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #77 u: 03-06-2007, 08:26:38 »

Ajd se odlucite, kenwood mi previse vuce na golfove sa naljepnicama. Znaci pioneer ili alpine  :?:
I dajte neke modele, ovako mi ne znaci previse, da me ne naj... ovi u ducanu, nemam pojma o muzici, a dok platim onda je gotovo.

Uzmite si vremena, tek polovicom mjeseca kupujem. Nema se love za to  :rolll: treba kupit hidropodizace za bravu

DA!!! P i K su Pioneer i Kenwood!!!

Eto, eliminirao si K :)))

Točno taj model Alpine, a kod Pioneera obrati pažnju da je baš taj model 40MP u plavo-crvenoj iluminaciji, pa mislim da ti baš uz Alfu neće pristajati....ali imaš model 3900MP..... :ok:

BigSaint

• Gost
« Odgovori #78 u: 03-06-2007, 10:25:03 »

Koliki ti je ''pernati'' limit? Lako ti onda preporučim bilo šta.

Enver

• Gost
« Odgovori #79 u: 03-06-2007, 12:53:15 »
Pa ne daje mi se preko 1 000kn, ali ako ima neki koji je stvarno dobar, i da osjetim/cujem razliku, veliku, mogu izdvojit par stotina gore.

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #80 u: 04-06-2007, 13:35:09 »
Pa ne daje mi se preko 1 000kn, ali ako ima neki koji je stvarno dobar, i da osjetim/cujem razliku, veliku, mogu izdvojit par stotina gore.

Onda nemaš beda!!! :ok: :ok:

Offline Niko

• Predsjedništvo
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ŠIBENIK
« Odgovori #81 u: 04-06-2007, 15:23:50 »
U svakom slucaju preporucam pioneer prije nego kenwood....iz iskustva, i nemoj da ti 100-200kn predstavlja problem  :mah:

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #82 u: 05-06-2007, 16:36:06 »
U svakom slucaju preporucam pioneer prije nego kenwood....iz iskustva, i nemoj da ti 100-200kn predstavlja problem  :mah:

Ak' ti fali 100-200 kn, dat ćemo ti Niko i ja!! :hehe: :hehe:

Enver

• Gost
« Odgovori #83 u: 05-06-2007, 17:17:59 »
Ma da, dajte vas dvoje meni 1000kn, a ja cu onda dodat 100-200kn  :hap:
Za dva tjedna ide ugradnja, pa, do onda nekaj smislite, mozda jos izbace neki novi dobar do onda  :)))

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #84 u: 05-06-2007, 17:27:21 »
Ma da, dajte vas dvoje meni 1000kn, a ja cu onda dodat 100-200kn  :hap:
Za dva tjedna ide ugradnja, pa, do onda nekaj smislite, mozda jos izbace neki novi dobar do onda  :)))

:hehe: :hehe:

Hej, jesi došao da kakvog zaključka???

Enver

• Gost
« Odgovori #85 u: 05-06-2007, 17:36:57 »
Zakljucak u vezi cega  :?:
Koji cu uzet, ili kaj ?
Ma ja bi najradje neki koji mi je boje unutrasnjosti, a kad su svi crni. Jos neznam, nego, jel ko kad od vas sprico radio u neku drugu boju  :?:

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #86 u: 05-06-2007, 17:39:23 »
Zakljucak u vezi cega  :?:
Koji cu uzet, ili kaj ?
Ma ja bi najradje neki koji mi je boje unutrasnjosti, a kad su svi crni. Jos neznam, nego, jel ko kad od vas sprico radio u neku drugu boju  :?:

:o000: :o000:

Ma, daj, pa nećeš valjda????

A kakva tebi boja treba??? :?:

Enver

• Gost
« Odgovori #87 u: 05-06-2007, 17:43:58 »
vaka

Offline Kiki

• Sa stažom
  • 156 1.8 TS
    • Našice
« Odgovori #88 u: 05-06-2007, 17:54:30 »
Znači...paše ti svaki crni, jel??

Enver

• Gost
« Odgovori #89 u: 05-06-2007, 18:03:37 »
ne  :o000:
ne zelim da bude crni, vec te sive/srebrene boje, to ja govorim  :)))

edit: te srebrene boja kao sto je pozadina na kojoj se nalaze prekidaci i urice.
skoro svaki radio je crn, to me muci
« Zadnja izmjena: 05-06-2007, 18:04:21 od Enver »