ja bi ti preporučila da se uputiš do naših sponzora, onako neobavezno, i pitaš ih to što te zanima ; D.P. Sound&Alarm
...KAK SAM JA LUUUUUD!!!...

))
...danas ja sa posla nazovem u D.P. Sound&Alarm, da pitam: do kad rade, da bi ih posjetio poslije posla, za savjet oko zvuchnika i opchenito muzike u autu...veli chovjek do 17h...reko mrak, ja radim do 16 taman bum stigao...josh mi lik veli zapishi moj broj mobitela, pa nazovi za bilo kaj...
(btw. nedavno sam gledao na netu plan grada da vidim di je ta ulica di su oni...
bitno je napomenuti da sam gledao josh neke ulice nashih sponzora)
...i onak ponosno, mislechi ma sve znam otprije, shto che mi njegov broj, dolazim bez beda...je da, malo morgen...josh izadjem neshto ranije sa posla i krenem ja Ljubljanskom avenijom, a ono standardna shpica na cesti, mic po mic, vrijeme prolazi a ja ko puzh...meni u glavi, ma dobro blizu su Srednjaci

bum stigao...i dodjem ja na Srednjake, flashback u glavi plana grada i "znam" da je odmah negdje uz Ljubljansku aveniju, ali nemrem se sjetit ulice, ma nema shanse...znam da je nekaj sa "Z" ali dalje nishta...eto ti budalo kad broj nisi htio memorirat...
...i zujim ja tako po Srednjacima, Gredicama, Staglishchu, ali ulice sa "Z" nigdje...vech lud pomalo, ziher sam da je tu negdje ali nish...16:45, reko ako sad ne nadjem zatvorit che...kad ono u daljini vidim ZEMUNIČKA ulica, weeeeeee, juuuupiiiii, to je to, sretan ko nova godina...
...upadnem ja u Zemunichku, kad ono sa lijeve strane firma VERON d.o.o, nasheg kolege forumasha Verona....

:hehe:

...D.P. Sound&Alarm je u Zvonigradskoj na Treshnjevci...

...hehe, malo mi se pomutilo...