Cupo, piće ti dođem, ja te vidim

Skinuo i očistio oko leptira, isto uradio s onim čudima oko mjereče protoka, podmazao, vratio nazad i gle čuda.
Ne gasi se, drži na 800-900 kako i treba...
Sad sam opet sretan pravo. Ništa ne šljaka na njoj.
Nisam fer. Samo blatim po Alfi.
Red je da i koju lijepu kažem o istoj.
Posao mi je takav da svaki dan vozim 5-6 različitih auta. Sva nova koja iziđu dobijem na vozanja i slično, a sve njih bi se moglo direktno usporediti s Alfom 156. Ono što meni ima bolje od većine današnjih novi automobila je: Upravljivost, dizajn, zabava u vožnji, emocije, kočenje....
Volan je više nego direktan, današnji novi auti, puno razvikaniji bi ubili za to. Recimo Toyota, KIA, Hyundai, Alfin volan je Karting u usporedbi s njima...
Kočnice, baš imaš dojam kako potapaju sva 4 kotača. Direktno i bez imalo razmišljanja. Držanje na cesti: Ako baš pretjeraš javi se zadnji kraj, e sad ne znam, možda malo prerano u kraćim krivinama ali možda su kod mene gume malo lošije. Ali, lako se kontrolira da je to ludnica tako da je zabavno. Lomiti krivine s njom uz pomoć ručne je prelijepo, jest malo papanski ali je zabava totalna. Kad imaš putanju za to, samo ju slomiš i ručna, kasnije gas i korekcija volana. Prelijepo izgleda. U nekim dužim možeš postići i da ti prednji točkovi proklizavaju pa ti dim uđe kroz otvoren prozor. Prelijepo. Unutrašnji instrumenti i napaljuju, posebno noću. Ima još mali tisuću stvari koje me bacaju na koljena pred njom.
Ne sviđaju mi se malo lošiji materjali unutra. Jebem mu patka što mi suncobrn mora padati stalno, ladica se otvarati ili lagati kazaljka za gorivo...
Nema veze ali mi nekako kvari harmoniju...
Ne znam koliko ću ovu vozati ali ću opet nekada kupiti Alfu.
Možda budem išao na 2,0 TS s nekim boljim paketom opreme. Jer se ne vozim često, vozanje po gradu sredim s motorm. Tako da bi neki jači mogao proći...
Hvala na svemu, morim ja opet kad me naljuti.
Duša moja mala