Dobar dan, evo ja sam Vedran, zadnjih par mjeseci nisam imao nekih poteskoca sa Alfom 147 2.0 TS 2001 god. do sada i evo sada imam jedan jako cudni problem. Pa vam se opet javljam. Molio bi ako mi moze netko dat ideju.
Auto normalno upalis i krenes i sve super radi, digne radnu temperaturu i vozis, ali onda kada dodes na semafore, raskrizja ili kruzni tok i kada ides kociti i promijenit brzinu, u vrijeme dok drzis nogu na kvacilu (kuplung) autu padnu okretaji na 0 i auto se ugasi i vise ga ne mozes upalit, i ako prode 20 - 30 minuta auto se moze upaliti.
Sta je najgora stvar to se ne desava prilikom svakog kocenja ili pritiska na kuplung, pa je jako cudna greska, ali to se desava samo pri tim uvjetima. Nema nikakvih problema dok se vozi ili brzo se mijenjaju brzine pri ubrzavanju ili usporavanju. To se desi samo prilikom kao sta sam naveo dolaskom na raskrizja, semafore, kruzne tokove i slicno. Kada se duze vrijeme drzi kuplung ili kocnica

Auto ima Lovato autoplin i probao sam vozit samo na benzinu i isto se desava. Da li je imao netko slicne probleme i da li ima netko savjet za mene.
Sta ja sumnjam je da je mozda problem u Elektronici od Lovato Autoplina jer kroz nju prolazi sva struja potrebna za injektore i za elektro ventile od plina.
Hvala unaprijed.