Evo ovom prigodom se zahvaljujem covjeku koji je sjebao moj motor prije nego sam kupio auto. Nema sta nije fushareno, od bobina koje je jos davno otkrio grby, preko sjebanih i nanovo rezanih navoja polutki koje drze bregaste, brusenja svega i svacega, karika koje jedan iskusni majstor nije u zivotu vidjeo, nedostatka malog zupcastog koji smanjuje vibracije motora pri visokim okretajima (zaboravih kako se zove). A slag na tortu su totalno sjebani navoji za svjecice na glavi motora. Stavljene su izgleda pogresne svjecice, pa su druge odgovarajuce samo "zaljepljene" nekim govnom za obnavljanje navoja. pobogu!!!
dolazim do zakljucka da je ovaj motor popravljao konj, a ne covjek. Cak i ja, totalni mulac za mehaniku, bi skontao da svjecica ili saraf jednostavno ne ide u rupu.
Hvala covjeku koji mi je iskreno presutio sve ove cinjenice o motoru, kad sam ga bez ikakve obaveze zamolio da mi kaze sve o njemu, jer je bio upucen.
Povrh svega, hvala mu sto mi je uredno naplatio posao koji mi nije ni napravio i jos mi napricao svakakvih nebuloza koje treba napraviti, ne bi li izvukao jos novaca na prijevaru. I uz sve to, UKRAO je moj poklopac motora, svjecica, bobina, whatever i stavio neki shugavi prljavi, pod izlikom da je ovo u biti poklopac od mog motora, a onaj je bio samo posudjen.
Evo jos jednom se zahvaljujem i zelim mu da dugo, zdravo i sretno zivi.
Reklamu od mene ima besplatnu, a zna se kakva ce biti.