Ja sam napisao svoje iskustvo i kako me prevario i pokusao jos jednom. Ti ces morati gledati kako "blatim covjeka", jer imam na to pravo i nijednu rijec nisam slagao.
Auto je prodao covjeku koji ga je zatim prodao meni, tako da ti ni ta izjava ne drzi vodu. A taj covjek je dolazio servisirati auto, cik pogodi, kod Liovica. Ne mogu 100% tvrditi da nitko drugi nije kopao po motoru, ali liovic je ZNAO sve o njemu.
Jesi li mozda vidio otvoren motor, pa tvrdis da je bio u izuzetno dobrom stanju? To bi bilo kao da ja kazem kako je tvoj 1.7 8V bio katastrofa motor, jer sam vidio limariju koja je u kurcu.
Evo ti jedan primjer koji nema veze samnom osobno. Kreso (covjek od kojeg sam kupio auto) je ostavio alfu kod "majstora", ne znam zbog cega. A ovaj mu je skinio nove novcate spustene opruge i stavio mu obicne. Pa se covjek vratio i natjero ga da mu vrati njegovo. "Majstor" mi je to i potvrdio, pod izlikom da citiram "on vozi tamo u srbiji po onim rupama, pa sam mu stavio te opruge da ne unisti auto". Jesam li spomenio da je meni zamjenio poklopac motora i isto je imao "sasvim opravdan" razlog?
Nakon te kradje ja mu ne bih vjerovao da mi kaze da je nebo plavo.
Kontam ja da ti pusis njega, kad sam ti rekao kako mi je ukrao poklopac motora i stavio mi ovaj prljavi sugavi, ti si samo rekao "ma dobro, moze se to malo oprat". Stoga, nisi bas kompetentan da raspravljas u mojoj temi o Liovicu, onako iskreno.
Jos nesto, nisam rekao da Liovic ne zna napravit posao i da je los mehanicar. Ali je LOPOV. Nisam se zalio kako mi je lose nesto napravio (otkad je auto moj), nego da UOPCE NIJE NAPRAVIO ali je uredno naplatio. I napricao mi svakakve gluposti koje bi kao trebalo popraviti.
Grbija nemam sta pitati, jer sam gro puta s njim pricao o mom slucaju i znam njegovo misljenje. Uostalom, ne pricam o vasim motorima i autima, nego o svojoj Alfi.