09-10-2024, 19:31:07

Autor Tema: Moja Alfa 155 2.0 16V - spliff  (Posjeta: 48580 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Radge

• Trade Count: (+9)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • alfa u mislima, golf u garaži
    • Đurđenovac
Odg: Moja Alfa 155 2.0
« Odgovori #60 u: 16-11-2008, 08:02:02 »
ma sve je to Rock & Roll

bitno da ona sada radi mnogo ljepše nego prije
a i sam znaš što joj je sve sređeno...

ugodnu  :drive: sa crvenkapicom
Ljudska zavist, zloba i glupost su totalno nenadjebivi...

Offline joe957al

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #61 u: 16-11-2008, 09:50:22 »
Evo ovom prigodom se zahvaljujem covjeku koji je sjebao moj motor prije nego sam kupio auto. Nema sta nije fushareno, od bobina koje je jos davno otkrio grby, preko sjebanih i nanovo rezanih navoja polutki koje drze bregaste, brusenja svega i svacega, karika koje jedan iskusni majstor nije u zivotu vidjeo, nedostatka malog zupcastog koji smanjuje vibracije motora pri visokim okretajima (zaboravih kako se zove). A slag na tortu su totalno sjebani navoji za svjecice na glavi motora. Stavljene su izgleda pogresne svjecice, pa su druge odgovarajuce samo "zaljepljene" nekim govnom za obnavljanje navoja. pobogu!!!

dolazim do zakljucka da je ovaj motor popravljao konj, a ne covjek. Cak i ja, totalni mulac za mehaniku, bi skontao da svjecica ili saraf jednostavno ne ide u rupu.

Hvala covjeku koji mi je iskreno presutio sve ove cinjenice o motoru, kad sam ga bez ikakve obaveze zamolio da mi kaze sve o njemu, jer je bio upucen.

Povrh svega, hvala mu sto mi je uredno naplatio posao koji mi nije ni napravio i jos mi napricao svakakvih nebuloza koje treba napraviti, ne bi li izvukao jos novaca na prijevaru. I uz sve to, UKRAO je moj poklopac motora, svjecica, bobina, whatever i stavio neki shugavi prljavi, pod izlikom da je ovo u biti poklopac od mog motora, a onaj je bio samo posudjen.

Evo jos jednom se zahvaljujem i zelim mu da dugo, zdravo i sretno zivi.
Reklamu od mene ima besplatnu, a zna se kakva ce biti.
pa daj kreni onda.. adresa i sve ostalo...
Those who dares, wins

Offline Type X

• Pripravnik
  • **
  • ALFA 155 2.0 ts 16v
    • Rijeka
« Odgovori #62 u: 16-11-2008, 09:54:14 »
^^ upravo tako...

jer ja neznam da se meni to desilo dali bi citali sada o tome ovdje ili u nekim novinama (sto pod crnom kronikom sto pod ostalim...)
Bolje 6000 sa srcem nego 8000 bez srca  BY: TBird
Autokasko i autoobavezna osiguranja, registracija vozila dolazak po auto.
Sve to a i puno više - obratite se sa povjerenjem 098 930 1211

ijuric

• Gost
« Odgovori #63 u: 16-11-2008, 14:00:11 »
koja koma...pazi ponekad ljudi pricaju ono prodo mi zaklan motor kad se nesto desi itd..al ovdje vidim da je nedvojbeno utvrdjeno da te prevarilo i lagalo ti se u facu...i kao sta kazu decki ti lijepo napisi ko je taj da se jos neko ne navuce..nemas se cega bojati niti sto kriti jer govoris istinu i nek se zna na njegovu sramotu...a svatko iz tvoje okolice ce znati na koja vrata nikad da ne pokuca...zao mi je al evo bar je sad slozeno...jedino te svjecice ...uzas od kiparije...ja poludim na ovakve stvari onda ljudi kazu da se alfe kvare i ne znam sta...kad valjda cijena im pada onda od nekog ko je pazio taj auto kupi neki mulac koji mu vadi mast i misli da je majstor pa radi takve stvari i proda dalje istom takvom, pa po nekoliko puta i onda dodje neki nesretnik i zaljubljenik i racuna u alfa solidarnost i postenje i dobije OVO!!!! ...zao mi je ful... :wal: :wal:

Offline imc1

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #64 u: 16-11-2008, 14:38:59 »
Evo da ti se javim...mislim da bi ti mogao polovnu glavu nabavit ako ti bude trebalo... :ok:

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #65 u: 16-11-2008, 15:34:51 »
Napisao sam o kome se radi, na kraju drugog posta. Mislim da je to zasad dovoljno, moram se prvo konzultirati sa svojim odvjetnikom  :craz

Zalosno je to sto se radi o covjeku kojega neki dizu u nebesa, a u biti je obicna lopina. On bi po svim logikama ovog svijeta trebao biti extra majstor za alfine benzince, ali ispada da je obicno govno.
Vecina nas ne voli pricati protiv nekoga, pa radje sutimo. Ali ja sam sad stvarno popizdio, jer ako nista drugo, barem mi je mogao reci kako je to sve isfusareno i svaliti krivnju na nekog drugoga. Meni bi bilo totalno svejedno tko je to napravio, ali bi barem znao na cemu sam. Eto preko svega bi mogao preci, ali ovo stvarno nije bilo u redu! Mehanika je mehanika, ali covjek bi trebao biti covjek.

Jos sam dobro i prosao, kako je krenilo mislio sam da cu naci i zavarene poluosovine i letvu volana zaljepljenu UHU super ljepilom.

Pa ako itko bude planirao svojeg ljubimca odvesti kod Ivice Liovica sa cepinske ceste u Osijeku (Sv.L.Mandica), neka dvaput razmisli.

jedva cekam da se sve to slegne, malo razradi motor pa da svoju Alfu opet oteram u crveno  :drive: :hello:
imc1, hvala ali vec imam ponudu za glavu i nazalost nemam trenutno vise novaca, ali ako se proda u medjuvremenu, javim se  :ok:
AR 155 2.0 16V

Futbol tejks mi meni plejsiz. Hot plejsiz. Kold plejsiz. Bat a preperfor itol. Bikoz in ma lajf pipl ikspekt onli d best priformns, evn andr ekstrem kondišns.

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #66 u: 16-11-2008, 18:21:12 »

(Image removed from quote.)

(Image removed from quote.)
Meni izgledaju iste... :?:
I nebi baš reko da su moje u boljem stanju :hehe: :hehe:

ove sa 155 imaju 13 rupa a ove dolje 12 :?:

onda su vjerovatno ove dolje col manje?

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #67 u: 16-11-2008, 18:57:49 »
Znaci ne vjerujem da si brojao rupe  :hehe: :hehe: :hehe:

Ali eto, ne bih nikad primjetio, vjerojatno su onda Speeed-ove 14", jer su moje 15"
AR 155 2.0 16V

Futbol tejks mi meni plejsiz. Hot plejsiz. Kold plejsiz. Bat a preperfor itol. Bikoz in ma lajf pipl ikspekt onli d best priformns, evn andr ekstrem kondišns.

Offline Radge

• Starosjedioc
    • Đurđenovac
« Odgovori #68 u: 17-11-2008, 08:14:33 »
Napisao sam o kome se radi, na kraju drugog posta. Mislim da je to zasad dovoljno, moram se prvo konzultirati sa svojim odvjetnikom  :craz

Zalosno je to sto se radi o covjeku kojega neki dizu u nebesa, a u biti je obicna lopina. On bi po svim logikama ovog svijeta trebao biti extra majstor za alfine benzince, ali ispada da je obicno govno.
Vecina nas ne voli pricati protiv nekoga, pa radje sutimo. Ali ja sam sad stvarno popizdio, jer ako nista drugo, barem mi je mogao reci kako je to sve isfusareno i svaliti krivnju na nekog drugoga. Meni bi bilo totalno svejedno tko je to napravio, ali bi barem znao na cemu sam. Eto preko svega bi mogao preci, ali ovo stvarno nije bilo u redu! Mehanika je mehanika, ali covjek bi trebao biti covjek.

Jos sam dobro i prosao, kako je krenilo mislio sam da cu naci i zavarene poluosovine i letvu volana zaljepljenu UHU super ljepilom.

Pa ako itko bude planirao svojeg ljubimca odvesti kod Ivice Liovica sa cepinske ceste u Osijeku (Sv.L.Mandica), neka dvaput razmisli.

jedva cekam da se sve to slegne, malo razradi motor pa da svoju Alfu opet oteram u crveno  :drive: :hello:
imc1, hvala ali vec imam ponudu za glavu i nazalost nemam trenutno vise novaca, ali ako se proda u medjuvremenu, javim se  :ok:

ja sam do sada pričao sa tim "majstorom" nekoliko puta
i svaki sam put osta šokiran, prvenstveno njegovim cjenama, a onda sa svim ostalim...

njegove ideje uopće ne drže vodu
on je "majstor" koji slaže samo alfe...
a meni je pokušao prodati koje kakve priče i pričice, koje meni kao laiku smrde jako...

:mahm

Offline RoadRunner

• Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfasud,Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet
    • Vukovar
« Odgovori #69 u: 17-11-2008, 10:31:28 »
E sad da i ja tu "uskočim"...ne mogu gledati kako blatite čovjeka koji s tvojim problemom NEMA VEZE!!!

Tvoju Alfu znam kad je bila kod Ivice i auto je bio u izuzetno dobrom stanju ,motor u njoj je još bio netaknut!!! Ivica je na njoj samo promjenio ulje i filtere. Prodana je kasnije nekim gelipterima u koji su joj dušu izvadili ,pa još jednima i onda je tek kod tebe završila. Dobro da još i ide kakvu je torturu na putu od Ivice do tebe prošla i ko je sve po njoj čačkao.

Za Ivicu Liovića ne mogu reć ništa osim da je OK jedino da je skup...i je ,ali posao napravi kak spada.
Meni je nebrojeno puta napravio posao što na Sprintici dok sam je imao pa do 33 ,SVAKI motor koji je ugradio dao je garanciju 1 godinu ili 6 mjeseci ovisi o dogovoru ,konkretan primjer je moj motor u zelenoj 33ci koji je on složio ,za njega mogu sa sigurnošću reć da NEMA boljeg 1.7ie motora u HR. Grby pogledaj svoju Alfu...kako je voziš i šta joj sve radiš ,a da li si imao problema s tim motorom koji ti je on ugradio????

Gas Guzzler

Offline marin

• Na probi
  • *
  • Alfa 159 1.9 jtdm
    • Osijek
« Odgovori #70 u: 17-11-2008, 10:43:15 »
selenia-350kn
ulji filter bosch.55kn
zupcasti remen+spaner+natezac-800kn
mikro remen_200kn
spaner mikro remena-450kn
ulje serva-45kn
rad-300kn

2150kn  :da:

u dva dana dok sam bio kod njega pred kucu mu je doslo doslovno 10 alfi  :da:
i po meni je liovic :ok:

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #71 u: 17-11-2008, 11:32:26 »
Ja sam napisao svoje iskustvo i kako me prevario i pokusao jos jednom. Ti ces morati gledati kako "blatim covjeka", jer imam na to pravo i nijednu rijec nisam slagao.

Auto je prodao covjeku koji ga je zatim prodao meni, tako da ti ni ta izjava ne drzi vodu. A taj covjek je dolazio servisirati auto, cik pogodi, kod Liovica. Ne mogu 100% tvrditi da nitko drugi nije kopao po motoru, ali liovic je ZNAO sve o njemu.
Jesi li mozda vidio otvoren motor, pa tvrdis da je bio u izuzetno dobrom stanju? To bi bilo kao da ja kazem kako je tvoj 1.7 8V bio katastrofa motor, jer sam vidio limariju koja je u kurcu.

Evo ti jedan primjer koji nema veze samnom osobno. Kreso (covjek od kojeg sam kupio auto) je ostavio alfu kod "majstora", ne znam zbog cega. A ovaj mu je skinio nove novcate spustene opruge i stavio mu obicne. Pa se covjek vratio i natjero ga da mu vrati njegovo. "Majstor" mi je to i potvrdio, pod izlikom da citiram "on vozi tamo u srbiji po onim rupama, pa sam mu stavio te opruge da ne unisti auto". Jesam li spomenio da je meni zamjenio poklopac motora i isto je imao "sasvim opravdan" razlog?

Nakon te kradje ja mu ne bih vjerovao da mi kaze da je nebo plavo.

Kontam ja da ti pusis njega, kad sam ti rekao kako mi je ukrao poklopac motora i stavio mi ovaj prljavi sugavi, ti si samo rekao "ma dobro, moze se to malo oprat". Stoga, nisi bas kompetentan da raspravljas u mojoj temi o Liovicu, onako iskreno.

Jos nesto, nisam rekao da Liovic ne zna napravit posao i da je los mehanicar. Ali je LOPOV. Nisam se zalio kako mi je lose nesto napravio (otkad je auto moj), nego da UOPCE NIJE NAPRAVIO ali je uredno naplatio. I napricao mi svakakve gluposti koje bi kao trebalo popraviti.

Grbija nemam sta pitati, jer sam gro puta s njim pricao o mom slucaju i znam njegovo misljenje. Uostalom, ne pricam o vasim motorima i autima, nego o svojoj Alfi.
AR 155 2.0 16V

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #72 u: 17-11-2008, 16:32:23 »
Imam i ja nekih iskustava... :rolll: Naime kada mi je prolupala alfica, u neuspjeloj potrazi drugog motora (u kojoj je i Radge puno pomogao), dosao sam do zida. Cuo sam za tog nekog Liovica, kao majstor za alfe, koji nabavlja dijelove iz Italije. I tako se ja s njim dogovorim da ce mi on dovest masinu iz Italije i ugradit. Dogovor je bio: za 3500kn nove karike, leteci i stojeci, nova vodena pumpa, podizaci, ocisceni ventili, nove gumice, brtva glave, filteri, ulje, svjecice, remenje... mozda jos neka sitnica, e da i zamjena mjenjaca sto sam dovuko iz ZG-a. Znam samo da filteri nisu novi sigurno, kao ni svjecice, jer bi i najveca budala vidjela da je to rabljeno. Remenje je promjenjeno sigurno a i pokazao mi je moj stari motor tako da nije njega popravljao. Za ostale stvari ne znam jeli mijenjao, mozda i nije a opet mozda mi je bas ON stavio neispravne injektore pa sad trosi ko V6. E da, anlaser mi crkava, sve teze i teze pali a i alternator mi je poceo skripat. Ne mora znacit da to ima ikakve veze s njim ali prije nego je auto bio kod njega nikavih problema nije bilo s time.  :gun:
Kad srce kaže... a nema se para!

Offline Stiv

• Trade Count: (+20)
  • Ovisnik o alfistima
  • 146 1.9JTD & 156 V6 SW
    • Samobor
« Odgovori #73 u: 17-02-2009, 12:53:34 »
Vidio alficu i uživo i stvarno dobro izgleda a i radi, čak sam i ja malo šarafio po njoj  :hap: :hehe: :ok: i sad sigurno bolje ide.

Kolega samo uživaj i pazi na majstore, Radge je zakon i on će sigurno zamjenit ono kaj mu doneseš  :ok: :drive: :mah:
:mahm QVMember of  U B OQV

Offline Radge

• Starosjedioc
    • Đurđenovac
« Odgovori #74 u: 18-02-2009, 10:13:28 »
Vidio alficu i uživo i stvarno dobro izgleda a i radi, čak sam i ja malo šarafio po njoj  :hap: :hehe: :ok: i sad sigurno bolje ide.

Kolega samo uživaj i pazi na majstore, Radge je zakon i on će sigurno zamjenit ono kaj mu doneseš  :ok: :drive: :mah:

:da: :da: :da:

alfica je stvarno u super stanju i odlično izgleda

e sad djelove ću mu naravno promjeniti, nisam ja jedan od "onih" koji sve znaju (pošto ja neznam) pa muljaju ljude okolo....

meni je ovo jedna od najočuvanijih i najljepših alfi 155 koje sam do sada vidjeo, vozio i doživio....

svaka čast kolega

:wz :drive:  :wz

Offline alfavu

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • Mercedes W123--Alfa 166 2.4 x2 MT09 TRACER
    • VU
« Odgovori #75 u: 18-02-2009, 10:14:58 »
WTF sta se opet nes radi??
Music : ON
World: OFF

Offline Radge

• Starosjedioc
    • Đurđenovac
« Odgovori #76 u: 18-02-2009, 11:45:32 »
WTF sta se opet nes radi??

ma bila je izmjena ulja i uljnog filtera

te sređivanje ventil dekla...

za sada...

Offline alfavu

• Ovisnik o alfistima
  • Mercedes W123--Alfa 166 2.4 x2 MT09 TRACER
    • VU
« Odgovori #77 u: 18-02-2009, 11:47:35 »
aha...kad ce glava na red??
Music : ON
World: OFF

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #78 u: 18-02-2009, 13:31:25 »
cekaj, prvo moram semering na radilici zamjeniti  :craz

Radge je malo pozurio, lakirali smo samo poklopac, da vidimo kak ce ispast... pa onda tek dekl, odmah da vidim jel ima ulja na svjecicama.  :ok:
AR 155 2.0 16V

Offline Radge

• Starosjedioc
    • Đurđenovac
« Odgovori #79 u: 18-02-2009, 16:31:50 »
aha...kad ce glava na red??

ma nemrem ti ja Spliffovu glavu popraviti
mislim da je ona preveč pokvarena već, a i nisam ja neki neurokirurg...

mislim da bi mi bilo lakše složiti glavu  mu ma alfici....

ma sve će doći na svoj red bez brige
za sada je sve ok, nadam se....

:drive:

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #80 u: 01-05-2009, 14:27:46 »
Nisam dugo nista dopisao... a ima se sta napisati  :craz

Nakon nekoliko velikih semeringa radilice, koncno je dosao onaj pravi. Jos je propiso i semering mjenjaca (falila litra ulja iz mjenjaca  :o000:), njemu je trebalo rekordnih tjedan i pol dana da dodje u ovlasteni servis u Osijek. Onda jedan nosac mjenjaca (valjda) je u krcu, pola sarafa je pretegnito, korodirano, napuknito...  :wal:
Grozno je da na ovakvim stvarima ljudi fushare. Pa jbt, sarafi su ti koji drze auto da se ne raspadne  :hehe:
Lijeva kugla promjenjena (mozda sam trebao odmah i desnu?)

Dovezo auto kuci i sutradan skontam da fali pol litre ulja iz motora... opet kaplje na semeringu i fino po auspuhu pa zagori. Sad je alfa opet kod majstora, cekam dijagnozu i nadam se da je ostecen taj novi semering, u biti nadam se da nije ostetio radilicu.

U medjuvremenu je riknio i termostat, ali ga nisam htio mjenjati dok ne vidim zasto mi se vise ne pali hladnjak  :mad:  Uglavnom termoprekidac je rika, a zasto se ne pali kad ukljucim klimu - samo nebo zna...

Uglavnom me neke gluposti stalno pate  :henker:  Ali u prosjeku riknem 1000kn mjesecno na popravke  :kosa:

Slike nemam nikakve jer je auto vise kod majstora nego kod mene  :sad:

Kad ce vise kraj agoniji qq lele... obecajem da cu ju prati svaki dan i kontrolirati razinu ulja  :care
« Zadnja izmjena: 01-05-2009, 14:30:03 od spliff »
AR 155 2.0 16V

Offline Type X

• Pripravnik
  • **
  • ALFA 155 2.0 ts 16v
    • Rijeka
« Odgovori #81 u: 02-05-2009, 19:51:02 »
pa hebemu misha, do kada ti mislis voziti svoju ljubimicu kod mehe???  :)

ajde kompa, još malo pa valjda neces imati sto za mjenjati :)
Bolje 6000 sa srcem nego 8000 bez srca  BY: TBird
Autokasko i autoobavezna osiguranja, registracija vozila dolazak po auto.
Sve to a i puno više - obratite se sa povjerenjem 098 930 1211

duffy505

• Gost
« Odgovori #82 u: 03-05-2009, 11:27:17 »
Pocinjem shvacati kako se osjecas  :craz  ali sve su to čari alfe .. nije zabavno kad ti se auto ne kvari  :hehe:

Offline brijac

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9jtdm
    • Donji Hrašćan
    • Alfa 159 SW
« Odgovori #83 u: 03-07-2009, 17:11:24 »
kak napreduje alfa,jel u voznom stanju?

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #84 u: 04-07-2009, 07:38:50 »
kak napreduje alfa,jel u voznom stanju?

:da: :da:

Al opet se naziru popravci
lijeva sajla rucne, vilice...
nesto skripi kod prednjeg lijevog tocka, jos nisam tocno ustanovio sta, opruga, amortizer...
disk plocice ce uskoro na zamjenu
i morat cu rijesiti puknuti saraf u nosacu mjenjaca, muka mi je od toga
mozda odma i vidim gdje prducka na ispuhu, isto je puknut jedan saraf na grani, a mozda i imam neku rupicu

Sve to ceka neke bolje dane $$$   :bomb:

Uglavnom nikad dosadno  :)

Slika nema jer imam neku sitnicu  :craz :craz za poravnati i lakirati na poju desnog blatobrana i vrata  :redf:

E da i jucer mi je rucica mjenjaca pocela skripit, treba podmazat onu plasticnu kuglu a nemam tot masti qq

Konacno sam promijenio rucku zmigavaca i sad vise ne klikce relej (nakon godinu dana). Vjerovao sam prici da moram uzeti bas od 155-ice rucku, a i to tko zna jel odgovara kao zbog vrste interijera  :henker:
Uglavnom, stavio sam svjetlecu sa 145 boxer, identicna kao moja
« Zadnja izmjena: 04-07-2009, 07:40:56 od spliff »
AR 155 2.0 16V

Offline brijac

• Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9jtdm
    • Donji Hrašćan
    • Alfa 159 SW
« Odgovori #85 u: 04-07-2009, 10:28:46 »
kod mene isto tako,ko nam je kriv kad smo uzeli aute koje se samo gonilo ,a niko ih nije servisirao.....nakupi se toga ako hočeš nešto napraviti od auta.... :ok: :ok:

duffy505

• Gost
« Odgovori #86 u: 25-07-2009, 23:44:50 »
pih koliko posla ... ne bih jaaaa kupio Alfu   :craz

Citat:
Uglavnom nikad dosadno   :)

istina istina ... kada nemas sta raditi malo otvoris haubu i da vidi s imas sta raditi dok ne crknes ili ne bankrotiras  :sport:

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #87 u: 26-07-2009, 09:14:42 »
nadam se da ce od sada donat i kompanija malo pomoci  :craz

raspo mi se mikro remen, novi je bio 200kn i 4 dana bez alfe.

dan poslije iscuri mi plin od klime, prognoza je da je problem kod nekog unutarnjeg hladnjaka od klime, do kojeg se dolazi skidanjem kompletne prednje armature unutra  :) :)  strah me pitat na forumu za detalje  :kosa:
AR 155 2.0 16V

Offline spliff

• Ovisnik o alfistima
  • 155 2.0 16V
    • Osijek
« Odgovori #88 u: 19-03-2010, 12:50:17 »
Dugo se nije ništa pošteno radilo na Alfici   :mad:
Stisla recesija...

Ali zato su veliki planovi u tijeku  :da:   Ako sve bude kako sam si zacrtao. Uskoro....

- ide drugi 2.0 16V unutra  :clap:
- nadam se i novi mjenjač
- stražnji amortizeri novi (prednji na reparaciju, za sada) + vilice
- nadam se i novim oprugama, ili barem rabljenim ako su dobre
- nova zaštita na pod i blatobrane  (zaboravih kak se to zove, al zna AlfaVU  :hehe: )
- vraćanje klime u pogon, vjerojatno zamjena unutarnjeg hladnjaka  :000:
- naravno popravak lima na vratima i blatobranu (betonska žardinjera za cvijeće mi oduzela prednost)

I za kraj malo šminke. Felgice 17" ako se Speeed i ja dogovorimo, a vjerujem da hoćemo.
I šrotex Xenon iz Metroa  :craz
Novi momo volan već imam, samo glavu trebam nabaviti.

Evo i jedne slike, nije baš najnovija ali poslužiti će:

« Zadnja izmjena: 19-03-2010, 12:51:53 od spliff »
AR 155 2.0 16V

Offline gvija

• Ovisnik o alfistima
  • tristač
    • Zagreb - Medveščak
« Odgovori #89 u: 19-03-2010, 13:04:39 »
fali siber :craz
The Variator Gang
"Ich liebe dihtung."