0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa ne moraš ako nećeš.. time samo spustiš auto pa još bolje izgleda,plus malo se bolje ponaša u zavojima jer bude stabilnija i tvrđa...ali se i neudobnost poveća s većim felgama i kraćim oprugama...ovijes nešto kraće traje.. ali sve je to zanemarivo.. barem meni..
Ista stvar i za mene, samo ja prelazim sa 15'' (195/60) na 17'' (215/45), znači ne ginu mi Eibach opruge? : Sportline ili Prokit?
malo je zajeb sto ova doticna ima prave racing felge na jednu centralnu maticu
Da li netko zna koja je ovo Toora ; T230 ili..?http://www.njuskalo.hr/image-w920x690/alu-felge/aluminijske-gume-felge-alfu-romeo-156-slika-41355078.jpg
da, Toora T230...vrlo slična originalnoj multispoke 18" koja je isto TOORA ali OEM Alfa Romeo i dimenzija 8x18 ET32 kako i treba...plu što je original ljepša jer ima malo uvučenije srce
Molim vas info ako je netko nedavno kupovao konusne vide za kotače (standardna fora kada mi s 5x98 moramo namonitrati 5x100 felgu), gdje ih ima povoljno? Koje dužine ste kupili? Ja sam nabavio jedne, ali su kratke, trebao bih duže!
Da, naravno, mislio sam s pomičnim konusom. Trebale bi mi s navojem od 4 cm. Imam sada od 3.5 što je kratko i imam od 5 što je pak predugo na prednjim kotačima (na zadnjem je ok). C-Mod nema, Gabrek je rekao da će mi pogledati, gdje još pitati?
Jedno je ravnat drugo balansirat jedno je jedna cifra a drugo je x10, pa je razlika velika. Ti prvo trebas znati sta od tog dvoje ustvari trebas
jel neko zna koliko bi me doslo izravnat/balansirat 2 felge da netresu :
help!!!izad na ovoj felgi piše T238, i ne piše ET..? :da li je to normalno ili je ovo neka replika?
Ko sta ti je daniels rekal, kod vulkanizera da ti kaze jel se moze/ne moze balansirat. Ak ne, nosis na ravnanje tko to radi, ovisi od felge do felge, i gdje je spickarena, racunaj cca 80-100€.Mozda ti trese i zbog guma.
bija san stavljat nove gume i on je izbalansira koliko je moga, tj. njemu pise tamo da je OK al vidi se da tresu
@Borna bilo tko? muči me da li ovo ide na GT bez distanci? i zašto ne piše ET sa zadnje strane, i model T238 ?? slabo sam našao googlajuči
E pa to je "koliko je moga"... Meni je jedna felga bila tolko "iskrivljena" da nije mogal nis, jos se i na oko vidilo, stavil sam rezervnu, nije bila bas naj ali je izbalansira "kolko je moga", osjeti se jedva jednu mrvicu da trese. A ovu iskrivljenu jos nisam nosil na ravnanje.A na bivsim celicanama, sve izbalansirano s novim gumama, al nema veze, nisam mogal vozit prek 140 jer bi pocelo opasno trest na volanu
Vidi da, razvuci do 150-160 pa vidi, i pitaj prvo kolko bi uzel za ravnanje
To felgone od Q4 ili 145 :