Ja sam starost felge naveo opcenito i kao jednu cinjenicu gledanja stanja felgi. Vecina starijih felgi su u komi i to ne mozete osporiti. Na to mislim felge koje su se najcesce stavljale tvornicki na aute, nikakve limitirane i rijetke ili ne znam kakve felge. U mom slucaju gledanja to su multispokerice, SS, telefonke, TI (koje su po meni najlosije i najnecjenjenije jel se isti model felge prodavao bez TI oznake i u svakakvim bojama te ih je kum imao na astri, kupio nove prije ravno 10 godina za 4k kn u ducanu, nakon 3 godine dvije znacajno popigane). TI jos ni jedne nisam vidjeo da nisu popigane. Lagane jesu ali su i mekane.
I sad meni ne pada na pamet davati preko 2000 kn za bilo koje alfine felge jel cu ih sigurno morati ici jos sredivati da budu kak spada, ok ima izuzetaka da su felge stvarno kao nove ali to jos nisam vidjeo a masu sam ih promjenio.
Slazem se u potpunosti sa Lukom. Mozes ti traziti koliko hoces ali tako ces ih i prodati. Par modela TI stoji vec mjesecima na njuskalu, a i multispokerica.
Za 16 telefonke sa gumama u dosta dobrom stanju i potpuno ravne sam dao 900 kn. Kolega na forumu prodavao i to duze vrijeme, nitko nista, sva sreca docekale su mene. I sad da za 17 dam 3000 kn.... Mozes mislit
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk