0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jedno pitanje jel 147 i Gt-jka imaju isti Et felge.
Nemaju jer je Gt napravljena na bazi GTA modela i ima proširene blatobrane i trag kotačaET na Gt je 35-32, a na 147/156 41.5-40.5
Koliko sam provjerio ePer samo su blatobrani širi, glavčine su std, nisu GTA (osim vjerojatno 3.2 modela).Trag je onda širi zbog ET.Koja felga ima ET 32? 18?
Sve 18" felge original od Gt su 8x18" ET323.2 ima sve isto kao GTAA druge imaju sire blatobrane i izbacenije felgeCak su i osnovne 16 cola felge šire - 7x16" ET35 a kod 147/156 su 6.5x16" ET41.5
Mislim da je navoj 1,25
Ako na GTV stavljam 16" telefonke sa 156, moram i staviti distance od cca 10mm, kako mi felge nebi bile previše uvučene. Pretpostavljam da mi original šarafi onda nisu dosta dugački. Kako se kreću cijene tih dužih šarafa, gdje ih nabaviti?
Zdravo!S obzirom da nisam neki stručnjak, može li mi netko reći kako da procjenim stanje rabljenih felgi kada ih idem gledati?Jasan mi je vizualni dio...da li je lak ispucao ili su negdje pogrebane, ali kako se može znati da li su felge popigane i ostale bitne stvari?Hvala
da li može mi neko stavit kako bi izgledala GT sa titan bojom felgi OZ Superleggera
Koje dimenzije 17 colnih felgi i guma stanu na 147-icu 1.9 jtd 88kw?Sad imam selespeed 17 i ne znam koji je ET i takve detalje. Jedino znam da su 5x98.Planiram uskoro uzeti još jedan set 17-ica pa da znam do koje razine ET-a mogu ići (možda bi malo izbacio felgu van s obzirom da je trunkicu uvučena) i visine guma s obzirom da bi htio višlje gume od 215/40/17.Hvala
moze par info o multispoke 17ici?na koje se alfe ugradivala?koje je ET ?koji je proizvodac te felge?
bile su na 147/156/GT ET 35 ili 40,5SpeedlineMislim da nisam nista fulaoSent from my iPhone using Tapatalk
je moguce da je i TOORA proizvođač??