0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Short-Car-Antenna-Fit-For-Alfa-Romeo-GT-Q2-147-156-159-/261975328010?fits=Make%3AAlfa+Romeo%7CModel%3A156&hash=item3cfef2450a&vxp=mtrSa ovom ne mogu fulati, ima sve moguće navoje :
Jeli netko zna jel paše nosač/postolje antene sa 147 2001 na redizajnu 2006 ?
paše, isti je.
Ima li tko ovu kratku sa srebrnim vrhom na Alfi GT/147? Moja je siva s efektom, pa me zanima više kako bi estetski odgovarala. Neka slika?Hvala!!
Ukrali su mi antenu sa AR159, danas sam zvao AC 180kn je nova, naravno ovo mi je prva alfa, tako da one univerzalne antene na navoj ne pašu koliko sam vidio konektor, već je neka koja se utakne. Ima li možda neka alternativa originalnoj?
Nebi shark antenu, malo mi je to ružnjikavo na 159 stavljat... Znaći, nema mi druge nego cijelo postolje novo stavljat... Nadam se da se ne treba cijelo nebo skidat, već samo zadnji dio...
Neće se izvuče,ili...?Treba malo očistiti i posprejati + kontakt na njoj.
Pozdrav,Treba mi antena, tj.barem baza sa džekom da nastavim dalje na onaj kabl ispod krova.prethodni vlasnik potrgao to jer je neku "šminkersku" antenu stavljao i sad mi je prijem nikakav.Ima li u Karlovcu, ili ako ne onda u Zg, neka prodavnica dijelova za alfu sa zamijenskim dijelovima da bih potražio ?Ili da li neko zna da ima neko na otpadu da rastavlja Gt, jer mi trebaju još neke sitnice da "malu " dovedem u red hvala