0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja imam sličan sistem i ugradnja nije bila jednostavna. Kratka svjetla su mi malo preniska ali danas ćemo, sutra ćemo...Dobro svjetle i sa strane ceste, pa vidim divljać kad idem iz ribolova. Zadovoljan.
Kakva su iskustva sa LED žaruljama na Giulietti umjesto halogenki?Javlja li grešku? Zamjenio bih kratka i duga svijetla jer su serijska jako loša. Koje žarulje trebam, H7 su za dugo i kratko svijetlo ili?Jesu li Plug&Play ili treba još nešto da ne javlja grešku?Ove mi se nude...Hvala unaprijed!(Image removed from quote.)
Osram LED ne javlja grešku i radi odlično, i ima papir da može i na tehnički pregled Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Da, ali i za njih treba atest raditi. Samo me interesiralo je li ova jeftinija Erfolg odgovara bez javljanja greške.
Ne treba jer imaju papir da su sukladne, samo papir mora biti u autu.Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Nije tako, raspitivao sam se i treba napraviti mali atest.
Pa jel znaš šta je mali atest? Papir i upiše ti 306kn mislim da košta, ne bolje je zabit Kineza koji nema nikakav papir pa ti možda skinu tablice zbog dvije žarulje to je svakako bolje Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Zato si ti tu da me prosvjetliš što je mali atest.Svatko je odgovoran za svoje postupke, nisam tražio moraliziranje na forumu gdje je svaki drugi auto mapiran i s počupanim katalizatorima, ali bitno je izigravati Mariju Terezu.
Nitko ti ne moralizira ali katalizator ti ne vidi policija dok se vozis prema njima a svijetla bome da Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Inače je neprirodno vidjeti LED ili Xenon u par godina starom autu koji serijski ima ugrađenu leću.Policajci trče iz grmlja, organiziraju se racije, čitava uprava MUPa je na nogama čim primjete Giuliettu bez halogenki.