Mjenjao i ja danas na svojoj. Ispod brisača je samo usis rupa sa mrežicom al to mi je bilo
bezveze pa sam napravio tufer od filter spužve / vidi materijal:(
http://www.pet-centar.hr/BinaryLibrary/b7555efe-f402-4cae-8fb5-2e69dc57995e/Resized_3505bb8c-0944-450a-ba00-fd5d67467d27/600_600.jpg) Inače sve sam očistio koliko se dalo, a posebno gumenu cijev za tekućinu za stakla. Zaljepio sam je za lim da ne pada u kaljužu ispod (bilo je dobrih 10 dkg najfinijeg humusa
Nakon toga usljedile su vratolomije ispod pretinca kod suvozača. Potrebno je pripremiti : gedore sa 10mm i 5.5 mm glavom, !rasvjetu , novi filter (inače su nutra 2 kom, a sad se prodaje kao 1 ).
Nakon skidanja famoznog Lprofila (matice 5.5mm, 3 šarafeka) izvade se filter(i) van i onda problem. Novi filter koji je u 1 komadu nutra ne ide baš najlakše, potrebno je biti strpljiv i malo mrdusati i paziti da ne zapinje ili da ga se previše gužva. Na kraju je ušo, Lprofil na mjesto, zaštita ispod pretinca na mjesto i to je to.
E sad zapažanje>kad sam testirao>filter novi nutra (bez zatvaranja sa Lprofilom) zrak je puhao i okolo tj mimo filtera. Nekak mi se čini da to nije baš ok.
Primjetio sam da nema nikakvih vodilica za filter ili slično.