Ista stvar koju je Viktor opisao, danas se dogodila nama na 147 FL

Danas sam se ja lagano izludio s ovim. Kupio već odavno filter i palo mi na pamet danas promijeniti. Najprije skinem plastiku ispod desnog brisača, kad ono nema tu filtera niti kutije, samo jedna rupa sa mrežicom za usis..

Onda logika kaže da mora biti u kabini, skinem onu izolaciju iznad noga od suvozača i ugledam kučište ventilatora, gledam dalje i nikako ugledati mjesto gdje bi filter mogao biti
: . Ali ne posustajem, vadim pretinac jer jedino iza njega može biti, kad ni onda ništa
: Još malo gledam, izluđujem i na kraju odustajem.
Ista stvar, s time da smo mi raskopali i centralnu konzolu, skinuli bočne obloge kod centalnog grebena i 0 bodova

Palim net, naletim na ovu temu, gledamo, al nije to to, činilo nam se da je na 147 drugačije jer se kod pretinca za rukavice niš ne vidi

Al nam je skicirani prikaz L poluge dao ideju što tražiti tak da smo uspjeli pronać i izmjeniti filtere.. 2 sata za nešto što se može riješiti za 20min.. al svaka škola se plaća

Dakle, skine se ovaj mat crni poklopac ispod pretinca za rukavice

Pronađe se i skine L poluga da bi došli do filtera (zaokruženo na slici, malo slabije se vidi elipsa)

E evo gdje se nalaze 2 mala filtera

Filter x2 (dvozonska, ne znam dal i obična klima ima 2 odvojena ili samo jedan)

Sretno