sjeti se bio sam kod tebe sa bravom trula višnja
reko si mi pa moglo bi ovako pa onako al na nekima radi na nekima ne pa ovo pa ono ljepo sam ti rekao da pare nisu problem, auto ima i prekidač na kvačilu i sve
onda si mi rekao da treba kupit ručicu pa ako bude radilo bude ako ne ne, što je meni bilo jako neozbiljno
malo mi je trebalo za nać sheme uzeo ručkicu na otpadu i za ništa para složio tempomat koji radi, samo je trebalo provuć žice i pospajat, spojio na diagnostiku sve radi i u vožnji isto tako sve 5
pa iz razgovora možeš zaključit da nisam bio siguran kao što i nisam kao što i nisam bio siguran ni za ovu 159 koju sam složio
ja za sve to trebam potrošit neko vrijeme a jesi ga ti spreman platit ako projekt ne uspije?! ovaj čovjek je bio!!!! ja nisam bio siguran i reko sam šta bi trebalo probat da se vidi dal se može a ni u jendom slučaju nisam tvrdio da se ne može
za stvari koje sam radio i znam da se mogu, kažem da se mogu, za šta znam 100% da se ne može, kažem da se ne može a šta nisam siguran, nisam siguran i kažem iz moje perspektive šta bi trebalo napravit
reko sam i moja iskustva sa nekim autima (tipa Fiat Sedici i GP 1.4) da nisam uspio složit tak da ne kužim di sam ja tu neozbiljan?! sory ali ne mogu znat SVE pa ma kolko god se trudio da budem dobar a mislim da to niko ne može