neznam kolko ce ti se svidjet savjet, ali stavi vufer u auto (ako te zanimaju takvi zahvati) kazes da si student pa mislim da neces imati nista protiv, a osim toga je i korisno...
Imao sam ja u 33ojci 2 subeka i da vidiš kak odma legne... a kad ti je u gepeku 100+kila drva odma ti je i zadnji kraj mekši... ja imam kuku i svi su mi se cudili kako se auto njiše kad staneš na kuku, vele nevaljaju ti amortizeri... sad sam sve to povadio van i alfica je cudno visoka odostraga, a osim toga je odma i otvrdnula sto se i dosta osjeti u vožnji... prednji kraj (barem na tvojoj ne izgleda baš pre visoko)...

A ništa onda, imam doma par ploča od utega pa njih u gepek... :hehe:
Nisam ti baš za neki sub, ja bih rađe slušao boxera ispod haube, a spremam se uskoro i na novi auspuh, tak' da će zvukova biti i više nego dovoljno za moje uši (a za ostale putnike me nije briga

)
Ma nadam se da ću naći neko povoljnije rješenje, (recimo federi od 16V) jer ovo s novima mi je zasad preskupo, a pogotovo nema šanse do Grobnika da to skupim.
Tenks za ideju, u svakom slučaju...
Prije bih uzeo Eibach, H&R ili nesto. Meni spustanje nije bas pozeljno zbog pragova, nisam ju puno vozio a vec sam zapeo tu i tamo... A i cini mi se ko malo tvornicki spustena, svi kazu da Imola ima isti ovjes kao i obicna ali ova moja je, ne znam, drukcija. I Radge moze potvrditi da je tvrdja...
Ova moja 33 nije 16V i tvornički (ili ne, ne bih znao

: ) stoji prilično visoko, što se vidi i na slikama. Mislim da su ovi u A3M-u H&R.
Ajmo dalje, ''tristrojkaši''! Slušam vas...