...btw jesi li vozio nesto slicno do sada (tipa Macan Turbo, X3 M..), ako jesi jel mozes baciti usporedbu?
Macan Turbo nisam ni probao ni vozio jer to je tako mali auto da je po meni Stelvio broj veći, vozio sam Cayenne GTS i to je top ali osjeti se masa, potrošnja je u pm i jednostavno me ne privlači.
X3M G01 je pristojan auto, gadan mi je zadnji kraj, unutra je malo tjesniji auto. Vozne osobine su stepenicu ispod Stelvio, pogotovo zadnji kraj je dosta krući, djeluje mi sporiji od Stelvio jedino se launcha jer ima u opcijama kao lud. S58B30 je dobar agregat ali nije savršen i imaju nekih mana. ZF mi nekim cudom bolje radi u Alfi i pedalice iza volana su nemjerljive sa Alfinima. Tezi je od Alfe i to se osjeti. Volan nije ni blizu tom na Stelviu.
X5M koliko god me privlačio me jebalo sto su im ti V8 kvarljivi u pm I sto potrosnja bez prvog broja 2 maltene je neizvediva. Doduse to mi je opcija bila F jer su G debelo preko budgeta bili. Ali G05 4.0i xdrive M paket se dao naći uredan za te novce. Dinamicno nije ni blizu Stelviu. Veci je od njega i ne voli skoro nista sto je Stelviu lakoća, promjene smjera, povratne informacije na volanu. Onda dolazimo do agregata b58b30 u svakoj gen ima neku pm koja ga muči myld hybrid pm I onda sam odustao.
Stelvio bih najbolje opisao kao atletičara koji uvijek ima tenisice za trčanje i spreman je. Dok mi svi drugi djeluju teži i tromiji.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk