0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Isto se ovako pricalo i za Giuliettu prije 15ak godina. Kako cijena pade i postade dostupna odjednom se proljepšala
Ma dobro sad izgled kako kome. Al kvalitetom bin reko da je Volvo malo bolji od fazola. Ako musko kupuje ovaj Junior, onda je sigurno pedercina Btw da, xc60/90 tako s-v60/90, sve manje nula bodova.
Meni su to sve zenska auta i jedan i drugi. Sva ta mala elektricna sranja su mi za k. Nov Reno 5 mi je fora, al isto za zenu. Btw i on mi je cak veca fora od Juniora.
Njoj se prigovarao sam izgled prednjih svjetala.Al je ona u podvozju, motoru i tehnici čisti talijan.
Gledam i ne vjerujem?! Da nije ovo možda neki rani prototip?
Prekrasno uklopljen pežo ekran u alfine duplje... bit će da su se dizajneri baš potrudili.
Junior je naručen u 10.000 primjeraka, 24% BEV. Najbolji je to start Alfa Romeo modela još nakon 147, Giuliette i Mita. Cca 4700 komada je naručeno u Italiji.
Mene fascinira kako su materijale interijera zamjenili za ovo plastičnos ranje iz PSA grupe. Pa koža u alfama je oduvijek bila nešto posebno, ovo je razina kudikamo jeftinijih kineskih auta
Ima na vratima uopce sta gumeno, mekano? Izgleda mi sve kao tvrda plastika.
Onakve poklopce za nepostojeće tipke, onu odvratnu plastiku sjedala kao koferi za alat iz kine nemaju više ni u Daciama ni u Vitarama.