0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Teledial 17 ce naci nikad pa ni tad, a ako i nadje, 1000€ ne gine.Ima nesto romanticno u 156 na 16 telefonkama, u stock izdanju. Iskreno, ja ne bi vracao u crno ove lajsne na branicima, ali svakom svoje
to ti je znak starenja ali na ovim 16 izgleda odlično
Ma to ako ako, znam da je to nemoguća misija za telefonke 17, to sam onako spomenuo. GTA je poprilično lakše nać, tj ima i nekoliko setova i sad u prodaji, al ne dam baš 700 eura za njih. A ovo za 16, baš to - neka romantika, baš je onda pravi auto 90 ih, tome i težim. A i svakako kako vrijeme ide ima veću vrijednost šta je bliže stock. Nekako su mi prošla vremena ''nabuđenih'' 156-ica. One su ili stock ili otpad
Teška romantika Namontirano, oprano i detaljizirano će bit na vikend. Prika nabavio udarni pištolj, ja imam krokodilku, sve rješili za po ure. Felge imaju par crtica, al generalno 9 od 10. Takve sam i tražio, ne mogu na ovakav auto staviti neke na izdahu. Opet sa farbanjem mi se nije dalo zezat. Sad se još poigrat sa lajsnama...
A nekoliko mjesta dalje u garaži je i Rudijeva 75 3.0. Kad mu dosade GTA felge, onda možda opet bude radila krokodilka
Stojadin
skidaj dok ga nema