0 Èlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
u¾ivo je ru¾na ko lopov ( ko i gazda )
...ka¾e Brad Pitt foruma...
...¹minka, zadnji 276mm GTA diskovi...
:o¹ da ti dam broj od tokara kod kojega budete i¹li
ruèica mjenjaèa mrak... :hehe: napokon si ju i ti ubo... odlièna alfa, sviðaju mi se upgrade-i...okasnio sam danas sa isporukom kod tebe pa nisam vidio u¾ivo... al naiæi æu u 1. mjesecu, prije nema ¹anse da stignem...
...tek u prvom mjesecu?...a ni¹, onda æu semeringe naruèiti u Reinzu, kad neæe¹ ti isporuèiti...kod ¹vabe nema ka¹njenja sa isporukom... : : : :
jel bilo lijepo pilit ¹tangu mjenjaèa ruènom pilom?? ja sam morao skratit za skoro 2cm da nije visoka ruèica, pa jo¹ skratit i plastiku za ¹altanje u rikvercda mogu ubacit u rikverc...
...to sam ja radio, ima veæ dvije godine, pa sam si zakomplicirao ¾ivot...veæ sam pisao, sada mi je gornji dio ¹tange ¹altunga podizaè ventila od mercedes Actrosa ...onda si mo¾e¹ mislit kako sam ga zakomplicirao...
evo sad sam proguglao, samo limuzine jtd 105 i 115 prije 2002 imaju 251, a sve ostale 156 imaju zadnji 276, ukljuèujuæi i GTa. Veè sa mmislio d aèu i ja stavit zadjne GTA bremze, lai netreba
hehe, da, niti ga se ne vidi od srce felge skoro, samo kaliper crveni A fora bi bilo upgrejd napraviti napred 305 gta, a straga 281 ventilirani (ak je ikako moguèe)