0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
uživo je ružna ko lopov ( ko i gazda )
...kaže Brad Pitt foruma...
...šminka, zadnji 276mm GTA diskovi...
:oš da ti dam broj od tokara kod kojega budete išli
ručica mjenjača mrak... :hehe: napokon si ju i ti ubo... odlična alfa, sviđaju mi se upgrade-i...okasnio sam danas sa isporukom kod tebe pa nisam vidio uživo... al naići ću u 1. mjesecu, prije nema šanse da stignem...
...tek u prvom mjesecu?...a niš, onda ću semeringe naručiti u Reinzu, kad nećeš ti isporučiti...kod švabe nema kašnjenja sa isporukom... : : : :
jel bilo lijepo pilit štangu mjenjača ručnom pilom?? ja sam morao skratit za skoro 2cm da nije visoka ručica, pa još skratit i plastiku za šaltanje u rikvercda mogu ubacit u rikverc...
...to sam ja radio, ima već dvije godine, pa sam si zakomplicirao život...već sam pisao, sada mi je gornji dio štange šaltunga podizač ventila od mercedes Actrosa ...onda si možeš mislit kako sam ga zakomplicirao...
evo sad sam proguglao, samo limuzine jtd 105 i 115 prije 2002 imaju 251, a sve ostale 156 imaju zadnji 276, uključujući i GTa. Več sa mmislio d aču i ja stavit zadjne GTA bremze, lai netreba
hehe, da, niti ga se ne vidi od srce felge skoro, samo kaliper crveni A fora bi bilo upgrejd napraviti napred 305 gta, a straga 281 ventilirani (ak je ikako moguče)