.
.
.
.
.
.
.

svasta
:hehe:
evo danas sam napravio jos jedan korak u problizavanju 75/ice vikend vozilu.
naime, stavio sam skoljke. primarius je bio dr. Fiuman
uspio sam uloviti filozofiju i recept pravog vikend vozila
prvo uzmes neki rijedak auto za koji je tesko naci djelove, nema nikakvu sigurnosnu opremu ili elektroniku.
zadnji pogon obvezatan
1. opituras auto u neku ful zahtjevnu boju koju moras ici prati na prvu pticju kakicu
2. stavis malo previliki motor
3. stavis malo prevelika klijesta i imas malo premali glavni kocioni
4. stavis malo prevelike felge
5. stavis malo pretvrde amortizere
6. stavis mrvicu presiroke skoljke koje zapinju o b nosac i nemozes dignuti rucnu
7. nista od navedenog ne atestiras tako da pretrnes kad vidis strumfove i osjecas se kao neki olfo odmetnik
kuhas to jedno 2 godine, registriras i voila. vikend vozilo je tu
kojeg te strah voziti vikendom kad je murja po cesti ili kad je kisa jer "prvo uzmes neki rijedak auto za koji je tesko naci djelove, nema nikakvu sigurnosnu opremu ili elektroniku. zadnji pogon obvezatan"
pretrnes kad vidis neku babu za volanom 3 vozila ispred. ne parkiras u resetku. riskiras pojavu u "parkiram kao idiot" u svakoj javnoj garazi (koji pimpek placam parking 8 kuna uru kad me stisnu i izdvetaju sa vratima).
i takooooooo
danas kupio lezajeve u skf-u za mjenjac koji malo zuji. to sa tim lezajevima i toj ogromnoj trgovini sto imamo je stvarno ok. nema lezaja koji sam trazio a da tamo nije bilo na stanju. nevjerovatno.