Pozdrav ekipa.
Kupio sam auto od lika iz Samobora, fina zvijerka, Fiat Bravo, 150 HP, 2008. godina, stvarno očuvan i uredan auto.
No, na 70km/h pod punim gasom (posebice u 5 brzini) počinje tresti i prestane na oko 90km/h. Mjesec dana
kasnije, isto se nastavi i na višim brzinama, da bi kasnije (prije 2 tjedna) udaralo, kucalo, bože sačuvaj.
Stignem do kuma mehaničara hvala Bogu da mi sredi auto, u zadnji tren.
Da stvar bude gora, mehaničar iz Samobora (neću imenovati) mi je rekao da je otišao PREDNJI OVJES. Bilo je čudno,
naravno, jer ako je prednji ovjes, ZAŠTO SE ONDA AUTO PRESTANE TRESTI kada ga izbacim iz brzine, ili stisnem
kvačilo...
Odmah mi je bilo sumnjivo. Rekao je da je prednji ovjes u pitanju i popravak je oko 1500 kn. Kontam si, okay.
Sreća, dođem kod kuma koji je na žalost 400 km od ZG-a, i kaže na kraju kako je u pitanju SREDNJI KINETIČKI, ako se ne varam (imam sliku svega kako to izgleda).
Kako se sve to sastoji od nekoliko dijelova, nema smisla mijenjati sve, pa mi je promijenio jedan dio, neki trokutasti
dio, i auto se preporodio, no treba promijeniti još jedan dio koji ON NIJE IMAO i narudžba i dostava bi trajala 2 tjedna,
a ja toliko nisam imao vremena.
Sad sam tu u ZG-u, i pojma nemam kome otići da mi naruči taj dio koji mi treba i ugradi. Kontam otići u neki ovlašteni
FIAT-ov servis, ali nemam pojma kome otići, pa pošto sigurno imate iskustva s time, molio bih za neki savjet.
Naravno, ne ležim na parama, pa gledam da nekak prođem što je moguće jeftinije,
pa bih Vas iskreno molio za savjet.
Hvala Vam puno.
Srdačan pozdrav.