0 Èlanova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Da si naruèio 30.5. taman bi ti negdje pred zimu do¹li. . .jel tak Cobra
Ima stavljen i DP ¹to nisam spomenuoPa samo to dovodi do protoènih zadnjih lonaca Razmi¹ljao sam veæi fi 100 sa svake strane ili veæi, manji Kako bi to izgledalo
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-159/Motor-Sports-Airfilters/Novitec-Sport-Shifter::6814.htmluh kako bi ovo dobro do¹loda li mo¾da neko ima za prodati
Ima jedan frend na bmwu i bas mi je ruzan osjecaj, kad mjenjam ko da nije legla brzina do kraja i da cu pocupat sve sajle
Koliko soldi? I di si narucio?
dobio uz auto, tako da ne znam
Ka trazim za svoju al nema.Neznam kakve su ove univerzalne sa siluxa itd, a na onoj nekoj danskoj stranici za dijelove je preko 2000kn cerada
Lepo,lepo. . .max paket. . .Si zadovoljan?Dovuci se do NSB-a danas da malo slinimo po sivoj streli
Nemam pojma, mogu pitat. Ali meni je mjenjac na 159 ionako super kratak da neznam kako bi uopce delalo to sa SS
mo¾da je neka razlika Ti od obiènemeni nekako dugi hod
Sta sam ja sada skrivio...?......
Svaka èast galebe moj na prinovi, lajk za sve.... 👍zna san da ima potencijala u tebi, a i Cobra ti je frend... Puno sretnih km ¾elim.
Sta sam ja sada skrivio...?......Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nema, mjenjaci je mjenjac, TI su samo plastike i felge.Meni je na 156 mjenjac stvarno bio dug, kad sam stavio SS onda je bila prava stvar.Ali na 159 mi je top ovako kako je