0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da si naručio 30.5. taman bi ti negdje pred zimu došli. . .jel tak Cobra
Ima stavljen i DP što nisam spomenuoPa samo to dovodi do protočnih zadnjih lonaca Razmišljao sam veći fi 100 sa svake strane ili veći, manji Kako bi to izgledalo
http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-159/Motor-Sports-Airfilters/Novitec-Sport-Shifter::6814.htmluh kako bi ovo dobro došloda li možda neko ima za prodati
Ima jedan frend na bmwu i bas mi je ruzan osjecaj, kad mjenjam ko da nije legla brzina do kraja i da cu pocupat sve sajle
Koliko soldi? I di si narucio?
dobio uz auto, tako da ne znam
Ka trazim za svoju al nema.Neznam kakve su ove univerzalne sa siluxa itd, a na onoj nekoj danskoj stranici za dijelove je preko 2000kn cerada
Lepo,lepo. . .max paket. . .Si zadovoljan?Dovuci se do NSB-a danas da malo slinimo po sivoj streli
Nemam pojma, mogu pitat. Ali meni je mjenjac na 159 ionako super kratak da neznam kako bi uopce delalo to sa SS
možda je neka razlika Ti od običnemeni nekako dugi hod
Sta sam ja sada skrivio...?......
Svaka čast galebe moj na prinovi, lajk za sve.... 👍zna san da ima potencijala u tebi, a i Cobra ti je frend... Puno sretnih km želim.
Sta sam ja sada skrivio...?......Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma nema, mjenjaci je mjenjac, TI su samo plastike i felge.Meni je na 156 mjenjac stvarno bio dug, kad sam stavio SS onda je bila prava stvar.Ali na 159 mi je top ovako kako je