Mislim da ima previ¹e oznaka (
, ti i giugiaro),
je vi¹ak. Felge su taman
.
Sla¾em se! Èisto estetski gledano, ti si svakako u pravu - jednostavno "gu¾va je"!
Zaista to mislim, jer kako radim takav posao gdje su mi grafièki i video dizajn dio svakog dana, ne moram previ¹e niti posezati u "pravlla struke", osjetim kada je ne¹to suvi¹no. I sla¾em se da ovaj

sada èini gu¾vu na TI modelu (mada objektivno je to vi¹e sama TI oznaka, ali ona je OEM, pa kao nju neæemo dirati). No, kod oznaèavanja sportskih modela i Alfa ponekad napravi èudne estetske odluke, kao npr. Autodelta oznaka na Giuliji GTA gdje imamo dva uoèljiva trokutasta znaka na vrlo malom prostoru.
I zato ti ja imam neko svoje interno pravilo (znaèi sasvim subjektivno, ali s time sam cool) sa svim mojim Alfama i toga se dr¾im, a to je:
- ako je Alfa znaèajnije modificirana (a ova je, 189 ks) i ako je vo¾ena po trkaæoj stazi (a ova je), imam "alfistièko moralno pravo" staviti

oznaku. Povijesno gledano

je tek kasnije postao oznaka "top modela i top opreme", a desetljeæima je bio oznaka Alfi koje su sudjelovale na trkama, zato ne gledam na

tako strogo da ga mogu imati samo Alfe koje su tvornièki tako oznaèene.
I mislim da

nije ono ¹to u BMW taboru predstravlja "M", pa kada netko na dizela¹a tricu iz 90-tih stavi M oznaku.

nije uvijek niti oznaèavao najjaèi model, npr. kod 33-ice smo imali 1.5

, a onda kasnije 1.7 koja je bila "obièna".
Recimo na dvije 156-ice koje sam imao, i koje nisu nikada vidjele stazu niti su bile modificirane, nikada nisam stavio

, dr¾im se toga!
A i sve crne 159 TI su uglavnom iste, pa mi je to bio neki dodatni razlog da barem po neèem lak¹e razlikujem moju.