Evo da i ja predstavim svoj motor. Radi se o Kawasakiu ER6N, proizvedenom 2006. godine. Prilikom kupnje imao je 34 000km...
Kod prijasnjeg vlasnika stavljene su nove kocnice i nove gume Michelin Pilot Road 4. Vizualno nije bio u bas nekom stanju, bilo je podosta naljepnica po njemu, crne pastike su izblijedile od sunca, volan je bio neki homemade, na sicu je bio potganan ring za zakljucavanje, guma na nogici saltunga je bila popucala, rucke za suvozaca su bile puknute, izvadjen kompletni sadrzaj lonca i tako. Ugl. trebalo mu je pruziti ljubavi...
Tako da smo se kolega alfa_gtv i ja primili posla (on vise nego ja
). Sve plastike su skinute, maknute su naljepnice, crni dijelovi su na novo polakirani, nosaci fuzera su takodjer polakirani. Odma sam stavio nove fuzere (original) i nogicu saltunga.
Nakon kozmetickih zahvata ostavljen je kod KMS-a u Karlovcu na servisu i rjesavanju mehanickg dijela. Promjenjeno je ulje, filter zraka, filter ulja, nastelan je i.e., nastelani ventili, stavljen je novi D.I.D. lanac zajedno sa lancanicima. Dario je u garazi imao sic i volan od Versys-a pa ih je poklonio, jer nije mogo gledat na sta lice ovi moji.
I to bi ugl. bilo to. Ujedino se i zahvaljujem kolegi alfa_gtv na nesebicnoj pomoci oko svega i sto me na kraju krajeva uspio nagovorit da uzmem pravi motor umjesto nekog maxi skutera. Te kolegi Davoru na savjetima i pregledu doticnog motora prije kupnje.
A evo i koja slikica...