A sada posto je auto vec mjesec i pol dana na cesti, vecina stvari se odradila, nekih 90%...
Ovim putem bih se zelio zahvaliti sacici ljudi bez kojih ovaj auto nikada nebi bio slozen kako je slozen danas...
Jozi (Litlbastard), na zmajski odradjenom poslu oko mehanike, pedantnosti, volji, trudu i vremenu koje je ulozio u ovaj auto...
Napravio je i neke stvari kao da je auto radio sebi...
Marialu i IgoRR-u na podrsci, savjetima, pomoci oko montaze ICE-a, dorade grana za cf2 i jos hrpe stvari...
Mareu radi nesebicne pomoci i odvojenom vremenu da mi pokaze i uputi me i pokaze mi sto gdje treba ici da se auto poslozi, kada je dovezen u ZG u dijelovima komplet...
Peri na podrsci i prepustanju felgi i organizaciji dostave istih u ZG i jos mnogo toga...
Marinu Matosicu na podrsci i pomoci oko transporta interijera od garaze na kemijsko, pa nazad do auta itd...
Matijajts na odradjenom poliranju i podrsci, imamo jos ditejling za odraditi, bez brige, nebus se izvukao ribica...

...
Makiju na podrsci, savjetima, pomoci i ustupanju nekih dijelova sto su falili za opalenje...

...
Valentinu na moralnoj podrsci i poneki put ramenu za plakanje kada su stvari krenule u krivom smijeru...

...
Matijasu, Fanu, Kazinju i Josipu Jopiu na konstantnoj moralnoj podrci, nesebicnoj pomoci i svemu...
Bez ovih svih ljudi, ovaj auto bi davnih dana bio rasprodan u dijelove i vjerojatno nikada nebi bio na cesti i daleko od stanja u kakvome je danas, ali kada imas ekipu oko sebe ovakvu, nis nije problem, koliko su se samo nagurali toga auta vamo tamo, odvojili svoga vremena da meni pomognu to sve posloziti, a slag na tortu je bio kada su se svi koji su bili u mogucnosti skupili kod Joze i prvi puta upalili auto i samo mi poslali snimke dok sam ja bil na poslu...
To je neprocijenjivo i hvala vam svima od ❤️...
LaFamilia...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk