Danas dug i naporan dan...🤯

...
U 10 ujutro sam ju napao...

...
Prvo malo sortiranja dijelova...

Pa onda ceskanje po glavi, jer ne znam od kuda poceti...🤯...
Pa sam krenuo sa skidanjem kedera svih koji su i bili na autu i ocisti i oprao sve od prasine i glupe polir paste po rubovima...

Pa sam opravo i uredio sve ostale kedere, vrata gepeka...

Pa sam napao zadnja desna vrata;
Stavio instalaciju, pa skare sa motorom, pa skidaj skare jer je motor pregorio, a prije je bio ispravan, jbg, kada je krepao, tko zna, ugl na to sam izgubio 2 sata dok nisam sa donor vrata i drugi motor skinuo, pa vratio na svoje skare, pa namotao sajlu, pa to sve sklopio...
Ali uspio sam...

...

Pa prednja desna, ista procedura;

Pa dovrsio lijeva vrata do kraja;

U medjuvremenu dosla i podrska, a nakon kaj sam na suncu izgorio, Jozi bilo zao pa mi donio suncobran;

🤣🤣🤣🤣🤣

Dok sam ja to sve sarafio, decki su pomagali;

Hahaha, salim se;
Decki su poslozili i skompletirali cijeli prednji branik, stavili maglenke, sve mrezice, plastike, namontirali ruke brisaca, sredili lampe na gepeku, oprali sve stranice vrata dok sam ja montirao, plastiku iz gepeka i razvrstavali sarafe...
IgoRr, Fan i Joza, hvala...

...
I jedino je pao mrak, pa nismo stigli zadnji branik jos namontirati, ali to mozemo i naknadno...
Uglavnom sve je pripremljeno, sicevi i oplata krova su gotovi i cekaju, sada Joza odradi mehanicki dio da auto upali i sve pregleda, Killer nadam se da ce uspjeti rijesiti ECU i ugasiti zadnje lambde, tak da vu auto iduci tjedan nadam se na cesti...

...
Dok sam sve ovo radio, svi spojevi i konektori su ocisceni, sve naspricano sa kontakt sprejem, na svim vratima, u cijelom interijeru i u gepeku...
Sve vodilice podmazane, kvake, stangice i sve, tak da kasnije nebu problema...
I kada sam sve slozio, skuzim da mi skljoca pant na suvozackim vratima...

🤯...
Place mi se...

...
Ovo bijelo na laku je J..ENA polir pasta, koju je jos lakirer nanio i nije skinuo dolje, vecina se skinula sa krova, ostalo je jos na desno “C” stupu i na zadnjim desnim vratima, a nije da sam jedno 17 puta rekao da se auto niti slucajno ne polira nakon lakiranja, da cu to odraditi ja, ali eto...
Ugl, to je to za danas;

Idemo dalje...

...
Sent from my iPhone using Tapatalk