0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)
Nisu bile samo 147-ice, samo smo eto mi tako stali ( u biti da i alienizirali se od ostalih čistim slučajem )
kae z glavom? (Image removed from quote.)prekosutra cu i ja koju slikicu stavit, pa i voznju po grobniku... ima dosta auti snimljenih...vrijeme jednog kruga prema snimci se kretalo 2:18-2:22 izuzev jednog kruga Alfa 33 1.3 na zimskim gumama
Slika slikacice na krovu (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Upravo tako Antone dajte slike i filmiće jel netko ulovio moju zvijer nemam niti jedan filmić sa njom od uzbudenja zaboravio slikat
Meni se sa KEKE-ove fotke iznad čini kao da lovi signal, a ne da slika al sve u svemu, kak joj nije žao auta?
Davore upravo nasao na snimci raketu na izlazu iz rupe taman kad se stari burazu maknuo...u punom gasu i vristajucim zvukom
Krov je i tako razvaljen od tuče navodno pa nije bed...
mene nigdi
Daj
https://www.youtube.com/watch?v=5xUnM2cC718&feature=youtu.be
Pa ti si samo 75ice prestizao
Hehe ovo nisam ja to otac vozio...filmic je radi Davora i Igora da cuju svoju 147-icu...Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzivanje je gledati fotke, nego Vi ste stvarno i drzavi mnogo dali.... gledam, neki ste i po milju km napavili to, nije mal doprinos... koliko Vas je doslo i po koliko ste presli....
175 automobila je bilo na Grobniku, 35 prijavljenih na stazu, 108 automobila izloženo na Korzu.Sent from my iPhone using Tapatalk