Nisam mislio nista lose, nego me cisto zanima.
Osobno, ne bi to radio na autu s puno elektronike nikad. Na nekoj starudiji koja je jednostavna mozda i da, tu i ako zeznes se lako rjesi.
A i na manualcu mi to nije neka opcija, ja sam navikao na auto u brzini + rucna apsolutno uvijek i svugdje.
Pa to Alfa, dirao ja po njoj ili ne ona će imati problema sa strujom i to ne može negirati nitko, nije mi to prva Alfa i ne poznam samo jednog alfistu tako da definitivno znam kakve su to grobine, 147, 156, GT i 166 su modeli koje sam dulje vozio, od čega su 147 i GT moje, 156 i 166 od cimera bivšeg pa smo se nekad mijenjali.. Sve do jedna je imala kretenskih problema sa recimo podizačima stakala.
147... Suvozačev prozor, morao si stisnuti tipku 2345 da se zatvori mic po mic, ali kad stisneš da se otvori ide u šusu bez štekanja... sl. problem na 156, moralo se držati da bi se prozor podignuo ili spustio (isto sam primjetio kod frenda na GT)... moja GT ima probleme sa senzorima, krenem podizati prozor dođe na pola i onda se spusti sam.
Dakle to je nešto što nebi trebalo brinuti nikoga, gdje su problemi koje mi je 147 i GT stvarale sa paljenjem i engine check lampicom bez razloga? I svejedno, budala sam... vrati me 7 godina unazad i opet ću kupit 147...
No da se vratimo na temu, osim ostavljanja kapsule u dometu antene ili bacanja 1800kn na nešto što zalemim i izprogramiram za 220kn... Jel ima netko znanje kako napraviti taj immobilizer overdrive?