0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pitanjemoze li se na trenutnom katu na motoru iscupati sve iz njega? onda ostaje supalj i dobijem DP?
Zanima me moze li se downpipe zamijeniti bez skidanja prednjeg branika na 156 1.9 8v??
Hvala majstore, izhebo sam se sa skidanjem branika da bi nove farove stavuo i sve bez dizalice, pa reko necu valjda sve sad ponovo morati za downpipe, hvala jos jednom
na 156 8v nema lambde... a od skidanja branika nikakve koristi
Nisam znao...onda jos duplo lakse
Lambdu od 8v ima samo 147 euro4 120ks... Ima i 159 jel al to je drugaciji dp pa ne racunam
Znaci ostale 147 osim 16v su euro 3?
16v nema isto ako nije euro 4
Napokon sam montirao DP...hmmm tesko je reci, imam osjecaj da auto lakse zavrti, sve u svemu ja sam zadovoljan iako sam mozda malo vise ocekivao Sad mi jos samo ostaje da stavim cijev umjesto kata i samo gas
Evo da se ja dalje javim s dojmovima.... ide, vuče... jednostavno prima gas bolje, žitkije.... to je nekako ono što primjećujem. Mogu ti reći da po gradu čupa samo tako, ide.... nije troma.
Stigo dp od Viktora.Viktore imas
Info: JTD 10v ima tvornički DP bez saća, tako da za taj motor ne treba raditi ni kupovati DP.Vidio sam da tako ima i Bravo/Brava/Marea JTD od 105 ks (tvornički DP bez pretkatalizatora).
...156 jtd 77kw 105ks isto ima takozvani downpipe bez katalizatora...