pa gospodo dozvolite mi da se predstavim u ovoj temi i ukratko objasnim sta je bilo.
kilometraza je.....ah..ovisi sto gledamo. odometar u kabin ikaze nekih 198k......mada kompjuter motora kaze nekih 240k..to nije motor od te skoljke, nacelno je neki bastard (bio).
kao sto me je kolega roadrunner vec najavio, dosao sam slepom kuci. auto je deponiran na smet..ovaj..kod pomalo preveselih mehanicara, inace hard core VW-asa koji su naravno iskoristili krasnu priliku dati poznate nam vec komentare od alfi. kada ih je prosla inicijalna salva smijeha rekli su "a jebiga". malo vise o tome nize u postu.
ukratko, odlucio sam na dionici autoputa izmedju slavonskog broda i luzana prirediti impresiju polijetanja space shuttlea ljudima u vozilima iza mene, uz pucko slavelje s pucanjem. elem, stisao sam do 2 glave nakratko....popustio gas....e onda je nest pocelo ajmo reci zujati u motoru na jedno 5 sekundi...dva trzaja i doslovno eksplozija. kunem se da sam vidio vatru u retrovizoru. kocnica mrtva, sve lampice gore a ti jezdis cirka 200 km/h i goris i dimis.
e kad sam konacno stao te otpisao pretpostavke kolege u autu da je pukla guma kao neosnovane i neozbiljne jer ipak boze dragi ovo je alfa, takav light show nije od pucanja gume, te se usudio otvoriti haubu da vidim jel gori ista jer se hebeno dimi, utvrdio sam da nema antifriza u posudi, a bogami ni motornog ulja, vjerojatno zato sto se relociralo ispod auta, sve sa tragom koliko pogled seze u mrak iza vozila.
mrke kape odlucih zvati slep sluzbu a dalje je povijest. a da, onaj humor kod mehanicara, u medjuvremenu sam pokupio i komad cela klipa koje sam nasao ispod auta koje je naslo svoj put u slobodu pored filtera ulja koji je cudno dislociran ne u skladu s tvornickom specifikacijom. ovaj predmet izaziva nadasve nagle salve smijeha kod mehanicara kako se ispostavilo, te neke opaske u kojima sam jedva razabrao "alfa"i "hahahah".
uglavnom, to je sve sto imam za sada, pa kako sto budem otkrivao vise o ovoj temi mogu biti tako slobodan da vas uveselim saznanjima ako postoji interes.
ako neko ima 2.0 16v ts za prodati slobodno se javite na pp.