ajd' da i tu ukratko napišem...bio bi red, kad sam već rekao da ću javiti kad budem skidao karter preventivno...
znači, skinuli karter jer sam mijenjao ulje i filter, pa da vidim stanje letećih nakon 50,000km.
bilo je metalnih špena...od habanja motora...i napravili su risove po 2 i 3 letećem. 1 i 4 su ok.
radilica je ok...nije niš dobila......i to vjerojatno zahvaljujući dobrom ulju.....
pretpostavljam da sam imao 20K, da bi sada tražio kome odnijeti radilicu na brušenje....
kažem...pretpostavljam...neznam.....ali sam sretan da sam to saznao na vrijeme i da mi je trošak cca. 200kn za nove leteće umjesto 7000kn za opet ugradnju drugog motora

eto....što se mene tiče, recept je jasan.....10w-60 ulje, svakih 6 izmjena ulja opet skinut karter i po potrebi zamijenit leteće i gas dalje.....
btw, stojeći su odlični...kao novi....a i ulje (racing) koje je imalo 10,500km je izgledalo kao da može proći još barem 5000km u nekom drugom autu bez problema....
eto....ako bude koja slika letećih....stavim ih navečer.
ovaj puta sam imao sreće.....ubio bih se da mi se opet dogodilo prolupavanje......