Onu kuhaču od vw mjenjača usporedit s alfinim
: u snovima jedino

Koji to VW boga ti ima kuhaču od mjenjača, ili stvarno ne znaš o čemu pričaš ili si toliki fan alfe da ne priznaš očigledno. A pošto znam da nisi neznalica, onda si od onih što hvale svoje dok im se to ne razleti - ti si tu fazu imao, pa si uslijed pljuvanja po toj istoj alfi otišao i napravio novi forum, dok se nisi smirio. Nepotrebno ti je to, auto ima svoje pluseve i svoje minuse, ako je tebi plus slaba uljna pumpa ili ležaj radilice, e vidiš meni nije. Isto tako i za mjenjač.
Evo koji, nabroj, ja vozio jedno i posjedovao 6 VW, ručica dužine 10-15 cm pokreti iz zgloba, to da mi nikad na jednom VW/audi nije otiša sinhron, to da ljudi u servisima nisu niti čuli da se ulje u mjenjaču mijenja neću niti da komentarišem.
Treba biti realan, alfa ima svoje pluseve i svoje minuse.....to što su mene privukli plusevi ne znači da sam zaboravio sve minuse i spreman pljuvati po svemu drugom.
Jedini mjenjač kod koga sam ja vidio istu dužinu hoda i istu kljakavost je kod pojedinih francuza, posebice citroena.
Mislim o čemu mi pričamo, ima tema prolupala radilica i trajnost motora u kojoj ljudima nije problem navesti da im se motor razletio, ali ne daj bože da spomeneš kako je motor mimoza. Motor je čudo, samo se voli razletiti, jbg ako nije mana, onda neka bude karakterna crta