Pozz
Radi se o 1.6 Twin Spark motoru (120)
Danas isao na zamjenu ulja, (njemacka).. ugl neki siptari koliko sam skontao, i jedan nas radnik
E sad je problem.. ja sam ih pitao koja ulja imaju, i kazem da zelim 10w40... i on kaze ok...
i drugi lik donese ulje (naravno iz bacve), i kad je vec natocio to ulje, pitam tog lika koje ulje je stavio da znam ako budem morao dotakat..
on meni kao Castrol 5w30 .. koji k? rekao sam 10w40..
5w30 je i lose ulje za taj motor, tj nitko ne preporucuje, ajd da je 5w40 jos bi i proslo. jos kaze lik da je to najbolje ulje da nista ne brinem...
Sto je najgore, znam da u specifikacijama tog motora pise da ide 4.5 litara ulja.... lik ladno donese tocno 4 litre i samo tu uspe, niti je gledao da li je na max niti ista, kao on zna da ide 4 litre. kao ima on istu alfu ali je njegova dizel.. koji k
tj pogledao je na sipci ali nije bilo ni blizu max, ali kaze kao da ce biti ok kad se auto upali i kad filter povuce.. zar nije logicno da ce onda biti jos manje ulja? jer ako filter povuce onda bi na sipci trebalo biti manje ulja.. ne??
ugl platio sam 80 eura, filter je bio 15 eura, a kod nas u hrv sam za 2.4 platio ispod 50 kn sto je 6 eura max.. ajd dobro
ugl zamjena ulja, njihovo ulje i filter, zamjena tockova ljetne za zimske (s felgama), i brisanje greske...
Sad me zanima sta uraditi.. neisplativo mi je istakat to ulje i stavljati 10w40
Znam da je to opcenito lose ulje, a za TS jos gore jer se motor dosta grije i zna ga popiti...
Citao sam malo po netu i zanima me da li je ovo pametno:
Znaci ostaviti ovo ulje, ali kupiti neko 10w40, i kako motor bude trosio ovo 5w30, ja dotacem 10w40...
da li je to pametno ili ne?